Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
oldmanoka
tag
Samsung plazmám van nemrég keletkezett a képernyőn először egy majd még egy fekete vékony csík vízszintesen véleményetek szerint javítható a z ilyen hiba vagy érdemes vele foglalkozni ?
-
oldmanoka
tag
Azzal kezdeném korábban írtam volt egy piros pixelhiba az d550 Samsung tv m en .Pár napig eszembe sem jutott eléggé a képernyő széle felé volt ,ma elkezdtem keresgélni és egy kékes szürke pixelhiba lett belőle . Létezik ilyesmi ? Elvileg jönne a szerelö valamikor kicserélnék a kijelzőt. Nem is tudom érdemes lenne oda adnom ? Ezt a hibát tényleg csak keresgetve találtam meg közelről !
-
oldmanoka
tag
Hangfalkoról meg erősítőkről olvasok itt engem ennek a szettnek az eladására kértek meg
Harman kvadron szett : AVR51 5.1 rádio erösitö FL 8350 CD lejátszó JBL soundeffect music 10 5.1 es hangfal szett . aki ismeri ezeket a cuccokat az tudja mit tud nem hirdetésnek szántam csak kérdezném 80000 ft sok ezekért egyben ? -
oldmanoka
tag
Korábbi hozzászólásom után " egy darab pixelhiba van a D550 nél" írtam Samsungnak . Értesítették a szervizt, az úriember megkeresett teflonon és jelezte ha megfelel nekem januárban elviszi a készüléket és kicserélik a kijelzőjét . A euronics ban eltűnt 4 DB szemüveg ügyében még semmi hír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest