Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
Topikgazda
"SAMSUNG PS43D490---- 2d-3d (?) ezt aki elmagyarázza, hogy működik 120e-ért megköszönöm "
Én ingyen is elmondom: szar. A HD-Ready felbontás mellé társuló 3D eleve vicc, még fullHD felbontás mellett sem igazi a jelenlegi 3D megjelenítés, így én ezt nem erőltetném. Maga a TV nem igazán nyújt többet, mint a D450, amiről meg köztudott, hogy nem tud 24p tartalmat kezelni még külső forrásról sem, így semmilyen szinten nem ajánlanám.
"Panasonic TX-P42UX30E Full HD plazma"
Ez már jobb vétel, ugyanaz, mint a kérdésedben szereplő következő modell, a 42U30, csak papíron az UX30-nak jobb a hangja, valóságban szerintem semmi különbség. Mindkettő korrekt belépő fullHD modell, de semmi extra, nem egy hanyattvágós modell, nincs rajta bevonat, viszonylag kevés a csatlakozója, nincs LAN, nincs USB, nincs beépített médialejátszó. Ellenben olcsó és jó képe van.
"SAMSUNG PS43D450A HD-Ready plazma"
A D490-nél említettem, az ott leírt ok miatt nem igazán ajánlott. Ha HD-Ready, akkor már inkább a Panasonic 42C3, amiben ugyan nincs beépített lejátszó, viszont korrektül kezeli a 24p tartalmakat is és még a képe is jobb, feketeszintje is mélyebb, mint a Samsung-énak.
"PHILIPS 42PFL4606H FullHD 100Hz LCD"
Nem focizik egy ligában az említett plazmákkal. De egyébként is jó lenne eldöntened, hogy melyik technológiát választod.
Get Moded!
-
Gabor970
addikt
-
Ery
tag
És még közbe találtam ilyeneket:
-SAMSUNG PS43D490---- 2d-3d (?) ezt aki elmagyarázza, hogy működik 120e-ért megköszönöm
-Panasonic TX-P42UX30E Full HD plazma
-Panasonic TX-P42U30E Full HD plazma
-SAMSUNG PS43D450A HD-Ready plazma
-PHILIPS 42PFL4606H FullHD 100Hz LCD!Melyiket ajánlanátok? Ti melyiket választanátok? köszi!
-
Gabor970
addikt
2m-ről már szerintem a samsung 43D450 is jó lenne. Annak nagyon jó a beépített lejátszója, és még HD Ready mivolta ellenére is bizonyosan jobb bármilyen 40-42"-es LCD (a led is lcd) készüléknél, amit 200e-ig kapni lehet. Ráadásul megáll 100e-110e Ft-ból. Mondjuk én inkább az S30-as panát venném, meg egy mediaplayert, igaz azzal már 155e-nél jársz.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Gabor970
addikt
pana 42S30-at keress valamelyik euronicsban, ahol odaadják aura kártyával 135e-ért. Sztem más full HD nincs ennyiért. Nem is tudom, hogy samu D550 van-e 43"-ben. Még nem láttam. LG-t nem szoktuk ajánlani. Nagyon közel ülsz, hogy full HD kell?
Ha annyit javul az S40 ( jövőre tavasszal) media lejátszója az S30-hoz képest, mint amennyivel jobb az S30 az S20-nál, és neked tényleg fontos ez, akkor talán érdemes kivárni. Igaz, egy barátom szerint az S30-as is jól használható. Kicsit oda kell figyelni az anyagok beszerzésénél.[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest