Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Azt nehezen fogom fel, miért utasítják el egyesek kapásból a Blu-rayt. Annyival nagyobb élményt ad a DVD-nél, mint az a VHS-nél. Sőt, még annál is jelentősebb a különbség.
Ráadásul a DVD hamarabb fog kihalni, mint a BD.(#6984) Dorian
Folyamatosan, minden fórumon, mindegyik topikban azt hangoztatom, hogy jó minőségű tévéhez nem szabad olcsó, belépő szintű lejátszót venni. Amennyiben normális hangrendszerrel is rendelkezik az illető, akkor kétszeresen indokolt legalább egy Dune TV-101, vagy Popcorn 210, illetve az utódja. Az AC Ryan, Asus és WD lomokat el kell felejteni![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
DM-Fan
Topikgazda
Azért is érdemes, mert már teljesen elérhető árban kellően jó készülékei vannak a gyártónak. Itt lehet szemezgetni. Egy DV-430V szerintem teljesen korrekt vétel. Mondjuk érdemes lehet akkor már BD-lejátszóban gondolkodni, csak pici anyagi többletet igényel. Ellenben ha ott is a Pioneer a cél, akkor az magasabban kezdődik, abból 40 eFt a legolcsóbb BD-lejátszó.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
Egyértelműen a Philips a legjobb közülük, mondjuk ezt már a nevek alapján előre tudtam anélkül, hogy a képeket megnéztem volna. A Philips-nek volt jópár igen jól sikerült DVD-lejátszója. Ettől függetlenül szerintem mindhárom készülék borzalmas képet produkál, szóval igencsak indokolt lenne kipróbálni egy akár csak 20 eFt-ba kerülő Pioneer-t is!
Get Moded!
-
BBéci
legenda
Az állókép csalóka, azzal nem szabad összehasonlítást végezni!
Ettől függetlenül nem kételkedem a különbségben. Ki kellene próbálnod valami komolyabb Pioneerral!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
hoffman_
nagyúr
Ha nincs a géphez más megjelenítő, akkor tárgytalan, de azért köszönöm Nekem gondom van a képernyőkezeléssel, elsődleges DVI monitor és DVI/HDMI átalakítós HDMI kábel + tévé esetén. Azt hittem, hogy ez XP bug, de sajnos előjött megint Win 7 alatt is. Fura, mert mielőtt összeomlott a W7 és XP-t raktam, akkor W7 alatt hibátlan volt. Aztán XP-n és a mostani W7 alatt szórakozik.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
janos666
nagyúr
-
janos666
nagyúr
S-video????
Miért nem HDMI vagy legalább Component?Sőt, nincs legalább egy D-sub kimenet, ha se HDMI, se DVI, se Component? (Akkor az nem is PC...) Még az is jobb, mint az S-video.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest