Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz svedmalac #90688 üzenetére
Az 50G30E távja még mindig működik, az 50/65VT65-ök távjai működnek... Ellenben a 2 éves Samsungé már nem igazán.
Mondjuk egy ideje nem használom a TV saját távjait, a Logitech-em sokkal jobb (és nem kell 3 távot kéznél tartani, ha nézni akarok valamit TV-n, és csak 2-t ha filmeznék, mert a Logi nem BT-s, az nVidia ShieldTV viszont nem beszélget infrán).www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
salapp
addikt
A ma már 10 éves X20, a 8 éves X60, a 8 éves GT60 (amit éppen ma búcsúztattam) távja hibátlanul működik. Barátunk X60-ának távja is.
Biztos voltak rossz szériák is, vagy ha úgy tetszik, borús hétfői gyártású példányok.
Mondjuk mi nem szorongatjuk a távokat. Szerintem nincsenek a távirányítók olyan sokat kézben, nem? Egy konzolé pl., az más.[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
uriember
aktív tag
Ez így ebben a formában nem igaz...Nekem még a képcsöves korszakban Sony trinitronom volt, ami akkoriban a világ legjobbja volt. Annak is tönkrement x év után a távirányítója, annak az élettartama is a használattól függött. 2x, 3x sikerült életet lehelni bele, aztán végképp megadta magát (a gumilap). Gyári nem volt hozzá, így kapott egy utángyártottat, ami a mai napig megy a 34 éves tévével együtt...A távirányító élettartama gyorsabban csökken, ha azt szorongatod minden nap, amíg tévézel...BÁRMILYEN távirányítóé.
[ Szerkesztve ]
Értem, hogy gőzgép, de mi hajtsa?
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest