Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BBéci

legenda

válasz djg #49776 üzenetére

Egyrészt az lehet a helyzet, amit DM-Fan írt, másrészt nem játékokkal kell vizsgálni egy TV képességeit, hanem eredeti Blu-ray lemezzel és azok közül sem mindegy, hogy melyikkel. A kábel belezavarhat az összképbe, feltétlenül ki kellene próbálni egy másikat, de semmi garancia nincs arra, hogy tényleg amiatt látod azt, amit leírtál.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

• DM-Fan

Topikgazda

válasz djg #49776 üzenetére

Az én meglátásom is az, amit már írtak neked előttem is: szerintem is egyszerűen hozzászoktál az LCD túlszaturált, túlzó színvilágához, amit most - látva a plazma inkább naturális képét - hiányolsz. Egyébként a PS3 kapcsán a színek a legkevesebbek, amik panaszra adhatnak okot - sokkal súlyosabb az, hogy felbontást tekintve 720p alatti értéken fut natívan a legtöbb játék, így egy mai modern megjelenítőn mindennek nevezhetők a tartalmak, csak szépnek nem. A PS4 és Xbox One idén év végi kiadásával úgy szolid 3-4 évet csúsztak meg a gyártók. Nekem a játékok színvilágával nincs problémám - bár ez is olyan dolog, hogy ahány cím, kb. annyi féle színvilág, szóval mindenképp azt mondom, hogy nálad egy berögzült valamihez képest van most változás - valószínű egyébként jó irányba, tehát egyértelműen az volt a túlzó, amit eddig néztél. Ez egyébként az LCD-t használók jelentős hányadára igaz is és sok esetben ők is csak akkor szembesülnek azzal, hogy mennyire nem helyesen beállított képet néztek, amikor technológiát váltanak. Nyilván itt nem arra a rétegre kell gondolni, aki kalibráltatja az LCD-jét és/vagy esetleg kicsit ért is a képfeldolgozáshoz.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák