Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz aldebaran #48025 üzenetére
Ez nem teljesen így van. Sokan sokszor leírták már itt, hogy a különbségek leginkább akkor jönnek ki két TV között, ha egymás mellett ugyanarról a forrásról nézed őket. Ha megveszel egy ST-t, és nem lesz mellette a GT, akkor nem fogsz azon rugózni, hogy milyen szar az az ST a GT-hez képest...
Én G20-at cseréltem ST-re. Anno én is azért vettem a G20-at, mert VT-re nem akartam annyit költeni, viszont a képminőség fontos volt/ma is az. Mielőtt megvettem, kikértem pár ember véleményét privátba, az egyik DM-FAN, a másik janos666 volt, mindketten megerősítettek abban, hogy jó választás az ST60. 2 hete van meg a ST60, és egyáltalán nem bántam meg, hogy azt vettem, és nem GT60-at. Persze boltban lehet látni köztük különbséget, de az ST60 már G20-hoz képest is jobb - nem is kicsit, pláne kontrasztban és fekete szintben. Na most a G20 is elég korrekt készülék mind a mai napig, szóval ha az ST60 ahhoz képest is fejlődés, akkor nem értem, hová ez a nagy aggódás. Persze, ha lenne felesleges 400 ezrem, lehet, hogy GT60-at veszek, de hidd el, ha eddig nem VT20/30-at néztél, akkor az ST60 is jó lesz :-) Input lag nálam nem szempont, egyáltalán nem játszom, más dologban meg szerintem nem nagyon lehet belekötni ennél a TV-nél.
Egyébként, ha a gondolatmenetedet tovább fűzöm, akkor nem is értem, miért nem ZT-t veszel, hiszen az meg a GT60-tól is sokkal jobb - sőt, attól jelenleg nincs jobb, tehát az kellene legyen a cél.
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
mhmpista
aktív tag
válasz aldebaran #48025 üzenetére
Én fix keretből inkább a méretre mennék.
És akkor ha látsz egy 50es GT-t akkor aztfogod érezni hogy jaj de kicsi
http://www.displaywars.com/50-inch-16x9-vs-55-inch-16x9
Itt lehet jókat játszani.
Mérd oda a jelenlegi tvdhez amit nézel, én jókat derültem rajta.
37es lcd után 64es plazma, igen szórakoztató a különbség[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
- Dallas dvd-sorozat (2012) 1. évadja eladó (magyar vonatkozás nélkül)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest