Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz spiky03 #18881 üzenetére
LoL, erre mást nem lehet mondani. ugyanzt hallottam és láttam is többször, csak a másik irányba...
amúgy i2... kérlek. az vagy iphone volt, vagy 3g mert iphone 2 nem létezett (vagy valami kínai hamisítványa volt, és úgy már érthető de akkor is egy rohadt régi telefont cserélt egy egyéves csucsmodellre... )[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
StLui
veterán
iPhone 2-ről váltott egy mostani androidra és jobb, és ezen meglepődött, és ebből levonta a következtetést
Meg ezek a sztereotipiák, hogy azért vesz valaki ezt vagy azt hogy villogjon vele, röhej, és egyben gyerekes gondolkodás.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
DM-Fan
Topikgazda
Én ezt nem osztom: alma user vagyok és én meg az Android-ra mondom, hogy nem kéne. Sokkal jobban összerakott, teljesítmény-optimalizáltabb rendszer az iOS (a konzervativizmusa ellenére), a professzionális appokról nem is beszélve, amelyekről csak álmodnak az Android-használók. Hányszor belefutottam már Android-on, hogy a harmadik-negyedik appot kellett letöltenem valamilyen célra, hogy működjön. Az iOS-nél ilyenbe még soha nem futottam bele, már eleve az AppStore informatívabb. Az Android-dal az a legnagyobb baj, amit fő előnyének is mondanak: nem készülékspecifikus és a gyártók bizony pont arra fektetik a legkisebb hagsúlyt, hogy a saját gépükre optimalizálják, a szoftverekre pedig még inkább igaz ez. Meg azért anyaghasználatot, összeszerelési minőséget tekintve sem egy liga a Galaxy S (akármelyik) és az iPhone 4, az iPhone 5 unibody házáról már nem is beszélnék. A Samsung telefonjai bazári szappantartók mellettük. Én eddig inkább a fordítottját láttam: inkább Apple-re váltó emberrel találkoztam többel. Persze van sok Android-os ismerősöm is, aki arra esküszik, nincs is ezzel baj, a gond ott kezdődik, mikor valaki megpróbálja a másikra erőltetni.
De ez erősen OFF itt.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest