Új hozzászólás Aktív témák

  • hunspikey

    őstag

    válasz Dagidög #14554 üzenetére

    a plazma vibrál. Hogy mennyire az attól függ milyen magas a panel fényerő és mennyire világos a tartalom amit mutat. Én is látom, de nem zavaró, mert általában csak full fehér képnél látszik, és ott is csak akkor ha magasan megy a panelfényerő.

    Sőt nem csak vibrál, hanem nyirvákol, cicereg is, tipikus elektromos táp cicergés hangja van, amikor nagy fényerőn neki feszül egy full fehér képtartalomnak. Ez vele jár, de ha nem teljes néma csöndben ülsz, akkor a tartalomhoz tartozó hang nyilván el nyomja a panel zajt. A ventilátort is!

    A beégés más tészta, függ a panel tipusától. Szerintem a neopdp az életben soha nem fog beégni, mivel -1 - a legjobb panel, ami pont úgy lett tervezve, hogy ne legyen ilyen baja
    2- jelentősen le van véve a fényereje a max tudásához képest, így nem tudod úgy meghajtani.

    Én már aludtam el tv előtt, úgy, hogy felvételről ment egy kb 40 perces műsor, ami amikor le ment, a IP TV doboz vissza áll a főmenübe, ahol szépen virítanak a T-home csíkok lilán, a TV kikapcsolt 2 óra semmit tevés után, én hajnalban ébredtem, egyből be pánikoltam, hogy uram isten a vadi új tv most biztos gallyra ment- gyorsan be kapcsoltam és nyomtam egy fehér ábrát, mondhatom nyoma sincs a dolognak. Szerintem itt nem reális a beégés.

    Az amcsik akik 140 cd/m2 felett járatják a TV-iket, és megy a playstation 5-6 órát, nos ott írják, hogy bizony van gond. De nekik is sikerül ki szedni pár óra normál tartalommal.

    A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

Új hozzászólás Aktív témák