Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faranga
kezdő
válasz ragingbull9 #51169 üzenetére
Múlt héten a digitalt kedden rendeltem, aznap utaltam. Szerda reggel jött visszaigazoló email MM-től (befizetéssel kapcsolatban).
-
Raga
senior tag
válasz ragingbull9 #49496 üzenetére
Nem jelzett.
Igaz nem két hete és igaz nem percenként frissitek mint a kolléga de most pont volt időm erre és időben reagáltam és láttam és mégsem tudtam kosárba tenni.
Szóval a tanúlság csupán annyi, hogy a mai nap adtam fel.
Nem fogom azzal tölteni az időt hogy ezt nézegessen holmi 10 db készlet miatt.
Az emlitett kollégának gratulálok bár valahol sajnálatos hogy mire képesek emberek.
Nekem ennyit nem ér.
Ugyanitt Pulse 3D füles és gyári kontroller töltö nem használt eredeti áron eladó
Mert nekem most lett elegem. -
Hunork
veterán
Lóf@szt nem jelez a distill.io, eddig még egyszer se sikerült jeleznie, se MM-nél, se Telekomnál.
Én már beraktam a Refresh&Monitor-t, az 30 másodpercenként automatikusan frissíti az oldalakat, jelez, ha a megadott szó megjelenik az oldalon.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
veterán
Hol volt ismét?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Aerodyn
csendes tag
válasz ragingbull9 #49157 üzenetére
Bár lehetne tudni valamilyen konkrét infót. Mi is messiásként várjuk az új készletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest