Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snots
tag
válasz Griff55 #84849 üzenetére
Én annó azért vettem Pulse 3D-t, mert azt írták, hogy azon jön ki a legjobban a 3D hatás. Legalábbis pár tesztben ezt említették, mondjuk összehasonlítási alapom meg nincs.
Kb. két dolgot érdemes róla tudni, az egyik, hogyha basszus mániás vagy, akkor ez nem a te fejhallgatód. A legutolsó frissítés óta ugyan van equaliser a PS5 felületén, ott fel lehet tekerni a basszust, így kb. mostmár annyi van benne, mint egy akármilyen 5 ezer forintos fejhallgatóban.
A másik, hogy a gyári szivacs az nekem eléggé kényelmetlen volt. Úgyhogy én azt lecseréltem egy puhább, zselés verzióra, így már nincs vele gond. A gyári szivacs eléggé kemény, minden bizonnyal ez ilyen vagy zavar valakit, vagy nem, engem zavart.
Összességében nem egy rossz fejhallgató, nekem jó lesz szerintem, de csodákat nem szabad tőle várni.
-
temes69
aktív tag
Én használom PC-n. Zenehallgatás és filmezés. A hangminőséggel nincs gond. Előtte egy ezeréves madzagos Sennheiser fejhallgatóm volt PC-n de az megkotlott és nem akartam újat venni ezért úgymond kényszerből próbáltam ki a pulse-ot és amennyit én használom nekem elég. Viszont lehetne hangosabb, főleg a Sennheiser után. Lehet ezekben már van valami fülkímélő funkció
-
syler123
veterán
Ezeket a vezeték nélküli fejhallgatókat azért árban ne ugyanoda pozicionáld, mint a vezetékeseket. Tehát a 25eFt-os vezetékestől nem fog jobban szólni a 32eFt-os Pulse3d
Sőt én még abban sem vagyok biztos, hogy jobban szól az Arctis 7p-m, mint az annó 13eFt -ért vásárolt hyperx vezetékes Itt a zsinórmentességet fizetjük meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest