Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok.
Ha veszek egy konzolt konzol boltból de a gyári Sony garancia papírt nem adják hozzá csak a sajátot számlával az elég lehet a garanciális ügyintézéshez a Sonynál ha lenne valami? Vagy úgy nem él a gyári gari?
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
válasz Wesder #97404 üzenetére
Egy felújított változatra gondoltam egyértelmű szerintem . Előbb játszottam már mint te tudom mikor jelent meg . Vicces vagy azt mondom röhögnöm kell haha . 97405: nem mondod majd el gondolkodom rajta .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
belan
addikt
válasz TrishtanAG #97407 üzenetére
Ps4 kapható volt ? Mert én ps4 vagy ps5 re vártam volna egy mgs remake vagy felújítást tök mindegy lényeg szebb grafikával jóval .
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
-
Wesder
félisten
válasz TrishtanAG #97410 üzenetére
Én azt hittem a HD Collection-re gondolsz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mrThomi
addikt
Sziasztok.
Egy olyan gyors kérdésem lenne, hogy a Back 4 Blood játék esetében, hogy én PS5, haver Xbox SX, és egy másik haver PC-ről játszana ez lehetséges. Ha jól néztem 4-en kell menni a játékban(max marad 1 bot). Ez igy kivitelezhető 3 különbözö platformról, hogy 3-an toljuk a single playert ? És ha igen akkor hogy ?( Ha pc-s nem tud becsatlakozni akkor nyomják split screenbe xboxon ha lehet )
Nem vagyok az a nagy co-op, se multi játékos, mindig story-s játékokat toltam, de ha ez igy összejön akkor megpróbálkoznék vele. Köszi a segítséget
-
nagyúr
Kb 1 éve van meg a ps5, gondoltam szetkapom kitakaritani. Nem volt sok por belül az oldallapok alatt, azt hittem sokkal több lesz. Viszont a fekete zongoralakk mar most tiszta karc, fenyben undorító Pedig csak és kizárólag tiszta mikroszálas törlőkendővel volt egesz eleteben törölve. Legszívesebben agyonutnem azt, aki kitalalta ezt az anyagot...
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
válasz tboy93 #97417 üzenetére
Minden ilyen felület karcos lesz sajnos. Nekünk fekete Kirigamine Zen klímánk van, mitsubishi, sajnos az is ilyen egy idő után. Pedig amúgy gyönyörű.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
MODERÁTOR
Nincsen semmi gond az anyagával, a műanyag az teljesen jó választás egy játékkonzol burkolatához. A gond ezzel a tükröződő kialakítással van, mert arra nem alkalmas, ahhoz túl puha és nagyon könnyen megkarcolódik. Mégis előszerettel alkalmazzák, hiszen újszerű állapotában tetszetősebb, minőségibbnek hat. Csak arról feledkeznek meg, hogy ez tart vagy öt percig, utána pedig undorítóan néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz Medocsabi #97422 üzenetére
"Régi szép idők." Én amúgy annak is örülnék ha az EA összekapná magát, és csinálnának egy remastert az AA-ból, a Frontline-ból, meg mondjuk az Airborne-ból. Semmi extra belenyúlás, csak egy korrekt remaster grafikailag. Venném.
W10 alól jól megy? Ott próbáltam jó pár évvel ezelőtt, de volt valami érthetetlen mouse issue-m. Na majd megnézem újra valamikor 11 alatt.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
válasz Bencus88 #97427 üzenetére
Igen, az egész jó a mai napig, bár a katonák különböző testrészeinek nyúlásával kezdhettek volna valamit. Na meg mégiscsak a PS3 érában jött, szóval azért ki lehetne pofozni high-res textúrákkal, jóféle RT-vel.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
belan
addikt
Igazad van tejesen mértékben ,egyet értek ! Nálam 10 hónapig volt a legelső széria és amikor el adtam direkt meg néztem érdekes karcos nem volt maximum micro karc talán de azt se láttam nagyon pedig telefon vakuja be volt kapcsolva mikor néztem , nekem inkább ilyen foltos volt vagy mi nem tudom mihez hasonlítsam lehet telefon kamera vakuja miatt nem tudom . Egy ideje a új széria van meg legalább matt fekete lehetne de majd 1216 lesz szerintem , matricát kenne rá venni . Ps4 pro-bol volt jó matt fehér fekete volt persze limitált gép is belőle pokember nagyon bejött.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
nagyúr
válasz N.YCityBoy #97430 üzenetére
Le kellett volna foliazni dobozbol kiveve attetszo foliaval...
-
benix944
újonc
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Nem tudom, ti mennyire tapasztaljátok ezt a hibát, de nálam a PS5 pihenő módban kifagy. Sárga ledek kigyulladnak, aztán a kontrollerrel sem tudom felébreszteni. Csak úgy működik újra, ha megnyomom a bekapcsoló gombot. Aztán kijelzi, hogy nem szabályosan lett kikapcsolva és hogy a fájlok sérülhetnek. Nálam ez eddig nem volt tapasztalható. Márciusban vettem a gépet. Nem tudom, hogy minden játéknál csinálja-e ezt, de most kezdtem játszani az új AC játékkal és azóta fordul elő. Felhívtam a szervízt, ahol azt mondták, ne használjam a pihenő módot. És hogy nem fogják cserélni így, csak ha nem áll fel a rendszer. Most nem tudom, mit tegyek, kicsit ideges is vagyok emiatt, mert azért drága volt, hogy ez legyen a megoldás. A kérdésem az, hogy nálatok is tapasztalható ez a hiba? Illetve szerintetek használjam pihenő nélkül, fogadjam el ezt, vagy inkább kicseréltessem, mert még garanciális. Újabban egy zöld képernyő jelent meg a kifagyás során pihenő üzemmódban. -
Bencus88
nagyúr
Ha már nosztalgia, jön az Elasto mania remaster január 26
-
NomAd_82
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #97442 üzenetére
Ugyanez az érzés,
nem nagyon okés a Ps5 ,túl nagynak tűnik. Nem annyira tetszik.
A ps4 pro-t, amikor kibontottam, azt mondtam, ez istenkirály gép. -
veterán
válasz WhiteWalker #97444 üzenetére
Igen, és abból is a legelső 60Gb-os modell👍 Ennek volt egyedül igazi chrome a díszléc és lemez nyílás, a többinél már matt alumínium volt...ez akkoriban egy nagyon jól összerakott multimédiás cucc volt, az ára is tükrözte, azt hiszem ez is 145K körül volt megjelenéskor!
[ Szerkesztve ]
-
NomAd_82
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #97445 üzenetére
Na, erről beszéltem. Nekem nagyon bejön.
Ezzel a géppel tolod?
Vagy ez csak egy chill kép?[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz NomAd_82 #97447 üzenetére
Miután meglett a PS5, eladtam.. Egyébként igen, ezzel játszottam.. Gondolkoztam, hogy megtartom emléknek,de jobban sajnáltam, hogy álljon egy dobozban, mint, hogy valaki esetleg megbecsülve használja..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
belan
addikt
válasz Ferenczi Áko #97445 üzenetére
👍
-
NomAd_82
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #97448 üzenetére
és persze a pénzed is állt volna benne.
Amúgy jó gondolat.
Én most egy ps5 digitálra várok. És tuti feketébe fogom beöltöztetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest