Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
Az SSD-re áthelyezés nem fogja felszabadítani az "egyéb"-en foglalt helyet, csak lesz elég szabad hely a belsőn . A PS4 játékok hízlalják az "egyéb" kategóriát, mert lementi az SSD-re a futtató környezetet biztosító VM snapshotját. Hogy mi a ráknak, ezt máig senkinek nem sikerült megfejtenie. Ha lenne quick resume, még érthető is lenne, de nincs, ráadásul ez setben a PS5 játékoknak is kellene lennie, de az sincs. Ezzel viszont nem lehet semmit kezdeni, ott van, és kell neki a hely.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Kendek #96250 üzenetére
Én egy Adata 1TB LEGEND 840 SSD-t vettem akciósan 36k-ért, tökéletes.
The Truth is out there...
-
MODERÁTOR
A saját tapasztalatom az nem ez, hanem azt látom, hogy bizony felszabadul a hely az Egyéb kategória alatt is. De úgy, hogy közben az M.2 SSD-nek az Egyéb-je az nem növekszik olyan mértékben, csak töredéke (pár száz mega és nem több tíz giga). De ettől függetlenül valamennyi extra foglalás az mindenképpen lesz a konzolalapú tárhelyen akkor is, ha amúgy egyetlen játék sincs oda telepítve, csak az M.2-re. De ez már a PS4 esetén is így van ha külső vinyót használsz.
-
MODERÁTOR
Akkor itt van a kutya elásva, és mindkettőnknek igaza van. Ugyanis én csak M.2 SSD-t használok, és oda vannak telepítve a PS4-es játékok is. Így sokkal kevesebb extra helyet foglalnak le a konzolalapú Egyéb kategória alatt. Konkrétan 20 darab PS4-es játéknál ami ~1 TB, foglal ~13 GB-ot az Egyéb-ben. Ha a konzolalapú tárhelyen lenne ez mind, akkor viszont több tíz giga lenne az extra foglalás.
Ezek szerint akkor ez az USB-s külső vinyónál nincs így, hanem ott ugyanúgy viselkedik, mint mikor a konzolalapú tárhelyen vannak tárolva. -
gyuromoj
veterán
Ha már úgy is a tárhelyekről van szó.
Ha csak PS4 játékoknak akarok M.2 SSD-t, akkor elég bármilyen? 500GB-1TB méretűben gondolkozok.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
nagyúr
Lepörgött az Injustice Gods among us. Nem mai játék, kicsit csúnyácska is, de alapvetően szórakoztató volt.
-
Atomgeszi
veterán
Metro Exodus magyar? (Xbox -on az volt vagy rosszul emlékszem és csak egér+bill támogatása volt?)
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
veterán
-
Dr. Venkman
tag
https://www.videogameschronicle.com/news/ps3-games-have-started-appearing-on-the-ps5-store/
Engem speciel nem érdekelnek a ps3 játékok, de hátha érdekes lehet valakinek.
-
kecsu10
aktív tag
Furcsa kérdés lesz, de: Asszony mostanában ráállt arra, hogy párásít mindenhol. Abban a szobában is, ahol a ps5 van. Salvus, sós vízzel is szokott. De jófej mert letakarja a gépet. Lehet ettől baja?
-
Wesder
félisten
válasz Dr. Venkman #96265 üzenetére
Szimpla bug, nem kell vele foglalkozni. Az évek alatt többször is előfordult már ugyanez.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Atomgeszi
veterán
válasz N.YCityBoy #96264 üzenetére
Köszi és bill+egér támogatás sincs akkor, mint xboxon?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
MODERÁTOR
válasz kecsu10 #96266 üzenetére
Mi is párásítunk sima párával a szobában, mert muszáj, de ettől még nem lehet baja az elektronikai eszközöknek. A só az más kérdés, viszont ha simán csak melegítéssel van képezve a pára, akkor az nem gond, ugyanis a só és az egyéb ásványi anyagok azok nem párolognak el, csak a víz. Ergo így nem kerülhet só a PS5-be, ami persze károsíthatná.
-
Rony949
őstag
válasz Dr. Venkman #96265 üzenetére
Ha valahogyan, szoftveresen megtudnák oldani, hogy a PS5 tudja olvasni a PS3-as BluRay lemezeket, annak roppant módon tudnék örülni.
Tavaly belekezdtem a Red Dead Redemption-be, de borzasztó, ahogyan kinéz és ahogyan fut PS3-on. Pedig a játék alapvetően nagyon jó. Ha a PS5 valamilyen szinten upgradelné a felbontást, az marha jó lenne.
De ez egyelőre álom marad.
-
Wesder
félisten
-
Atomgeszi
veterán
Milyen játékok vannak, amikkel egy elsőáldozó megtanulja, hogy melyik gomb melyik és nem 10 perc után dobja be a mélyvízbe?
-
Atomgeszi
veterán
válasz Wesder #96273 üzenetére
Nem pont a PS5 különleges funkcióinak kihasználására, hanem, hogy párom megtanulja az alap dolgokat a kontrollerrel, mielőtt bedobom neki az It Takes Two-t.
Amivel nagyjából az alap gombok feladatai rögzülnek.Unravel 2-t is próbáltuk, de amikor ott bejöttek a plusz gombok, hogy többféle módon kéne több kombinációt nyomni, akkor syntax error lépett fel.
-
Wlac
Ármester
válasz Atomgeszi #96274 üzenetére
Továbbra is az Astro. A videójátékos alapok benne vannak, viszonylag könnyű a platformerkedés és a célzás is, és sűrűn vannak a checkpointok. Ráadásul nagyon aranyos játék, lehet nagyobb lelkesedéssel próbál újra egy-egy szakaszt, ha azzal egy cuki robotot segít. Az én menyasszonyom a WoW-on és a Diablón nevelkedett, most mégis Astrobotos merchet vadászok, annyira beleszeretett.
Esetleg még a Ratcher & Clank lehet jó, bár az egy kicsit már komplexebb, de alacsony nehézségén szerintem az sem gond.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Snike
aktív tag
Köszönöm a PS5 iránti érdeklődést!
Kicsit lassan alakult az egyeztetési folyamat, ezért nem tudtam még írni.
Tegnap egy fórumtárs (BlackKnight0) elvitte a gépet.
Kellemes időtöltést kívánunk a géphez és a játékokhoz!PS5, mert az jó! :)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Felbukkant néhány PS3-as játék a Store-ban. A napokban beharangozott teljes visszfelé kompatibilitásra utaló jel?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
polonic
félisten
Én a feleségemmel sackboy-jal kezdtük. Nem volt egyszerű. Még most is béna kicsit. De olyan aranyos és vicces, ahogy próbálkozik.
Aztán most az it takes two van. Na ott, hogy bejött a kamera kezelés, bonyolította kicsit a helyzetet. De azért tolja. Ő mondja mindig, hogy játszunk. -
-
-
Wesder
félisten
PS4 storeban is volt màr ilyen àllítólagosan bug. Még ha igaz is lesz, emulàlni tuti nem fogjàk, azért meg ki venne meg bàrmilyen jàtékot, hogy streamelve jàtszhassa?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Blaze_
aktív tag
válasz polonic #96281 üzenetére
Nálunk sajnos 1 óra után elege lett az It takes two-ból. Nagyon nehezen viseli ha meghal a karakter és újra kell csinálni akár csak egy pár perces szakaszt is. Szerintem a következő játék majd csak a baldur's gate 3 lesz amit hajlandó lesz játszani kontrollerrel velem :(
-
kriszpontaz
veterán
válasz EmThor #96282 üzenetére
Valahogy úgy érzem a végén ezt is felvásárolja a SONY.
The Open-source PlayStation 3 Emulator -
KaitouP
nagyúr
Azért ez cuki: Kezd a mélypontra zuhanni a Battlefield 2042
Még jó, hogy a végén lemondtam az előrendelést. Kár érte.Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
félisten
válasz KaitouP #96288 üzenetére
nekem COD-os szemmel pedig nem rossz, kifejezetten jó ötletek vannak benne. Persze lehet pont azért mert nem szerettem a régebbi BF. részeket ez most azért jön be, kis túlzással.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
vg
addikt
válasz KaitouP #96288 üzenetére
Szerintem napok kérdése és bejelentik, hogy nem jön hozzá több frissítés. Mondjuk nem tudom mit csináljak a 40e forintos digitális játékommal, pénzt vissza kérni nem tudom. Játszottam vele 13 órát összesen. Nem életem legjobb vétele volt ez se. Legközelebb nem rendelem elő egy játékukat, bármit össze hazudhatnak meg bármilyen fasza cg videót készítettnek valódi profikkal, akkor se.
-
Jozefinovics
tag
Hello / Sziasztok
Konzolvilágos vásárlású gépet is kell vagy érdemes a My Sony oldalon regisztrálni garancia miatt ? -
MODERÁTOR
válasz Jozefinovics #96293 üzenetére
Egyáltalán nem kell vagy lehet regisztrálni a konzolt. Az EU-ban ez tiltva is van már.
-
Rogiii
aktív tag
válasz Kendek #96294 üzenetére
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Days Gone-nal játszok és már beleraktam vagy 20-30 órát, de egy valamire nem jöttem rá hátha aki játszott vele tud segíteni.
Amikor a hordákkal vagy esetleg egy zúzóval harcolok, hogyan vagy melyik gomb lenyomásával lehet lelassítani az időt? Láttam több videóban is hogy igy csinálják, hogy lelassítják a mozgást és akkor céloznak vagy lőnek és oldalt az állóképesség csík megy lefelé.
Na én ezt sehogy sem tudtam még előhozni a játékban.
Valaki leírhatná hogyan kell csinálni vagy mi kell hozzá?
Köszi!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
Elderath
őstag
Azt nem igen tehetik mivel sokan már kifizették előre az 1 éves passt, de ezt még addig se fogják támogatni, mint az 5. részt. Ahogy vége az első évnek jön a kasza. Szomorú, hogy hova jutott ez a széria. Kedvenc FPS sorozatom volt az legelső rész óta
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Bazsi747
aktív tag
Én meg saját magammal szúrtam ki mert azt vártam ettől az új résztől hogy ismét BF3-BF4 élményben lessz részem,de rá kell jönni hogy azok az idők már elmúltak és sosem lesznek már olyan minőségi munkák az aztalon.Legalább lemondtam anno az előrendelésemet ez az egy vígasztal hogy nem adtam ezért a valamiért pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs