Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
-
belan
addikt
válasz ProEvoFan #96635 üzenetére
Tehetség van híd el bill papo-nak , okos ember nem hiába tart ott ahol tart! Majd pénzel meg oldják ha meg nem max be zárják a Xbox részleget semmit se jelentene nekik hisz van lové lovéra .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
veterán
válasz ProEvoFan #96648 üzenetére
Ennyi, nekem meg az volt a gondolatom, hogy kit érdekel, mert gyakorlatilag a Diablo4-en kívül engem semmi sem érdekel az ott felsorolt játékok közül, ezért látod nem vagyunk egyformák, kinek a pap kinek a paplan 😅 Az meg, hogy mi kerekedik ki ebből, az még nagyon a jövő zenéje...nem kell temetni egyből a Sonyt😂
-
Bogyi007
veterán
válasz Szabi® #96623 üzenetére
Látom nem érted a mondat végén a kis ikonokat.
Egyébként pedig sosem rohantam modikhoz - egyszer érdeklődtem csak hogy mi lett egy userral náluk.(#96634) - Ott volt a Ps oldalán egy DriveClub amit meg ők hagytak veszni - eléggé nagy marhaság volt a részükről. Nincs egyetlen normális Arcade autós játéka így a Ps platformnak.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz N.YCityBoy #96655 üzenetére
+1
Legyen GoW , Horizon Z.D. részek és Days Gone
kellemes pozitiv csalódás hasonló címek .
Nem féltem én a $ony-t.
Pont olyan mint a Nintendo , fent tud maradni a saját elképzelései mentén. -
veterán
válasz WhiteWalker #96657 üzenetére
Így van, ez miatt csődbe biztos nem mennek ez 100%
-
Wesder
félisten
válasz WhiteWalker #96657 üzenetére
Akkor most lesz Days Gone folytatàs? Vàltozott valami?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
marquuard
veterán
Nálam egy kicsit megölte a varázsát, hogy Bobby marad. Nyilván ez jéghideg corporate döntés, de jó lett volna ha dobbant az anyjába'.
PSN ID: marquuard
-
belan
addikt
válasz N.YCityBoy #96659 üzenetére
Persze hogy nem .
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
veterán
-
melega
őstag
Playstation 5 ön elkészült életem első youtube videója:
A második feldolgozása még folyamatban.
Itt az első videóm:
[link] -
BusinessGuy
őstag
válasz kovsol #96642 üzenetére
Tetszik vagy sem gyakorlatilag playstationön is a legtöbb vásárló telibetojja az exkluzívokat és a legtöbb egyéb játékot, ami számít nekik az a COD/Fifa valamint az ehhez tartozó játékosbázis. Toronymagasan a legtöbbet eladott játékok ezen címek részei a Sony masinán is kvázi minden évben.
Mindenesetre nem hiszem hogy a COD MS ex lenne esetleg ideiglenes exként fognak érkezni. Viszont az sajnos kijelenthető hogy ha exkluzív lenne MS platformra az nagyobb tökönlövés a Sony userek komoly része felé mintsem az hogy a Sony exek egyike se jön boxra. Pláne ha az Xboxhoz könnyebben jutnak hozzá a userek. -
Bogyi007
veterán
válasz BusinessGuy #96667 üzenetére
Elég lesz az is hogy jönni fognak GP-ba első nap - azért nem lesz mindegy hogy kifizetsz érte teljesárat vagy fix havi/éves díj ellenében azzal is tudsz játszani majd...
Ettől függetlenül lesz egy Ps5 2023-ra nekem is - a Pókember 2 és az addigra remélhetőleg már szolidabb árral rendelkező GowR kelleni fog.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
zozika84
őstag
válasz Bogyi007 #96669 üzenetére
Így van. Már Az első napos GP-be kerülés is lehet döntő tényező a COD esetében, hiszen ezek a címek évente érkeznek.
És ha csak a játék Ps4-5 eladásait nézzük, akkor is több megy el az aktuális részekből, mint bármelyik exkluzív címből.
De nyilván el kell bagatelizálni mindentPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
-
Raga
senior tag
Na engem itt sokakkal ellentétben annyira nem izgatott fel ez a bejelentés.
Igazából nem is érint ahogy a Bethesda sem mivel a Cod Wz-n kívül egy játékukkal sem játszom.
Azonban szeretnék mindenkit megnyugtatni kizárt doogonak tartom hogy az ma exclusive címmérkőzés tegye majd a codot ők is bevételből élnek és a legnagyobb számban ps userek vannak.
Max annyi lesz hogy akit eddig a ps kapott amint meg tárgyakat azt most majd az xboxos kapja -
KaitouP
nagyúr
Szerintem a Sony ezek után úgy tudná igazán becsicskítani a Microsoftot, ha megvenné a PH-t (ez a PH nem a Prohardver ), és berakná PlayStation exkluzív szolgáltatásnak. Vagy legalábbis lennének exkluzív részei! Ott az új VR sisak is mindjárt, hát ott a PH-n a sok material.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
-
Gubu0101
veterán
Ebbe [link] most botlottam bele,kivancsi vagyok mit hoz a tavasz
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Bogyi007
veterán
Nincs konkrét haverom az oldalról akivel összejárnék vagy ismernék. Ellenben próbálok mindenkivel jó viszonyt fenntartani.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Azért egy kis jó is történt a PlayStation háza táján ma: bár keveseket fog érdekelni (sajnos), az ígéretes, 2D & 3D vizuális elemeket egyedien vegyítő cyberpunk akciójáték, az ANNO: Mutationem aranylemezre került, és valamelyest a Sony is beállt a projekt mögé: [link]
A demo amikor én próbáltam, csak Steamen volt elérhető (szerintem azóta is), de írtam róla némi szösszenetet korábban: [link]
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
melega
őstag
Gyereke a Houses of Ashes sikeres végét is megcsináltam ps 5 ön és videón rögzítettem.
Érdemes megnézni a videómat:
[link] -
3L1T3
addikt
válasz ambushka #96692 üzenetére
Az a baj, hogy nem mi szarjuk a spanyol viaszt. Tudom marha nehez felfogni, elhinni, megérteni , hogy hogyan működik a piac , mert sose lattal bele. Helyette sokkal viccesebb / SZÁNALMASABB folyamatosan ekézni egy számodra és számotokra ismeretlen embert. Jól nyomjátok a bullingot gratulálok hozzá. Míg te engem baszogatsz és a többi fórumozó , többet tettem a brand hazi megjeleneseert es azert hogy a haverjaidnak akikkel vaszogatsz legyen igy vagy ugy gepe , mint te valaha is fogsz vagy tettel.
szoval megkoszonnem ha tudnatok forumozni normalisan es leszakadnatok a folyamatos szemelyeskedesekrol
az se lepjen meg senkit de total nem erdekel engem a kv es nem is kell engem a kv val folyamatosan azonositani! Neked meg a tobbieknek itt egy forumozo vagyok , probald tiszteletbe tartani es orulni ha kapsz valamirol infot
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
belan
addikt
válasz ambushka #96692 üzenetére
Kb 8 hónapja rendeltem náluk gépet sajnos csak 2 hete kaptam e-mailt van gép de nem simán vehetem át hanem csomagba azóta persze 7 gép meg jött amiből jó párat át adtam másnak ,2,3 hónapos várakozással maximum 5 hónap volt ! Es mindenhol csak gépet kaptam nem kellet még játékot joyt vennem hozzá . Nálam KV le szerepelt mit cég sokkal szimpatikusabb cégek vannak náluk ! Amúgy fel is dobtam azt is ide át adom a rendelést de nem jelentkezet rá senki vajon miért 🤣.
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSense Controller (White) + Marvel's Spider-Man Miles Morales
225 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Death Stranding Director's Cut + Demon's Souls (Remake)
225 979 Ft
PlayStation®5 825GB + Death Stranding Director's Cut + Marvel's Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition
225 979 Ft
PlayStation®5 825GB + Marvel's Spider-Man Miles Morales + Ghost of Tsushima Director’s Cut
227 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Marvel's Spider-Man Miles Morales + Ratchet & Clank: Rift Apart
227 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Marvel's Spider-Man Miles Morales + Demon's Souls (Remake)
227 979 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSenseController (Midnight Black) + Ghost of Tsushima Director's Cut
232 779 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSenseController (Midnight Black) + Ratchet & Clank: Rift Apart
232 779 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSense Controller (White) + Ghost of Tsushima Director's Cut
232 779 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSense Controller (White) + Ratchet & Clank: Rift Apart
232 779 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSenseController (Midnight Black) + Marvel's Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition
232 879 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSense Controller (Midnight Black) + Demon's Souls (Remake)
232 879 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSense Controller (White) + Demon's Souls (Remake)
232 879 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSense Controller (White) + Marvel's Spider-Man Miles Morales Ultimate
232 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Ghost of Tsushima Director's Cut + Ratchet & Clank: Rift Apart
234 779 Ft
PlayStation®5 825GB + Ghost of Tsushima Director's Cut + Marvel's Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition
234 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Marvel's Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition + Ratchet & Clank: Rift Apart
234 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Demon Souls (Remake) + Ratchet & Clank: Rift Apart
234 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Demon Souls (Remake) + Ghost of Tsushima Director's Cut
234 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Demon Souls (Remake) + Marvel's Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition
234 979 Ft[ Szerkesztve ]
-
undercover
őstag
Az idei COD még biztosan jön Playstationre.
De ha a Doom részek nem fognak jönni a jövőben miért jönne a COD?Szerintem most már a Bethesda/Blizzard/Activision új játékokat ellehet felejteni PS-en.
Ahogyan sokan írták a Bethesdánál is ment a ködösítés, hogy lehetséges a multiplatform meg minden aztán jöttek a nyilatkozatok a felvásárlás befejezése után, hogy aaah nagyon sajnáljuk a Playstation rajongókat, de szóse lehet róla mi erre a konzolra meg PC-re koncentrálunk.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Wesder
félisten
válasz undercover #96699 üzenetére
Nem ezt mondtàk. Oda koncentràlnak, ahol GamePass van.
PS-en is lehetne GamePass, csak a Sony-n múlik.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest