Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
RangerFox
Topikgazda
Ezen amúgy én is csodálkoztam, hogy kattognak a bumper meg irány gombok, meg a stickek mennyire hangosan ütköznek a peremmel. De fogásra nekem az Xboxé jobban tetszik, a gumírozott oldalak miatt. De a haptic feedback meg adaptive triggers egyértelműen a másik felé húzza a mérleg nyelvét számomra.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz RangerFox #97105 üzenetére
Én ezt az errort kapom:
AJAJ
Valami gond van
Probléma adódott az adataid keresésekor.
A PLAYSTATION 2021 összefoglaló csak egyes helyeken érhető el. A felhasználókra 18 éves korhatár vonatkozik, továbbá 10-nél több játékkal töltött óra szükséges a PS4-en és/vagy PS5-ön 2021-ben. -
veterán
-
Dani82
senior tag
sziasztok, vettem egy ps5-t es szeretnek segitseget kerni, hogy hogy lehetne ps now elofizetesem? Tudna rola valaki kuldeni priviben segitseget?
-
veterán
-
belan
addikt
válasz N.YCityBoy #97108 üzenetére
Nálam csak 1000 óra divi 2 annyit ír és ubi oldalán is .😂 mégse merem nézni jól számol ez amúgy ?
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Wesder #97091 üzenetére
Ne is mond. Kibaszott hangosak azok a gombok.
Asszony meg is kérdezte, mi kerület 21ezer forintba ebben a szarba? A fogása kifogástalan, kényelmes, de a gombok hangja....meg izzad benne a kezem. Ezt más is írta már. Talán LnB?
PS5 kontrollerrel nincsenek ilyen problémák, bár nekem kicsit nagy, az xsx kontrollert kényelmesebb fogni. -
veterán
-
veterán
-
RangerFox
Topikgazda
válasz N.YCityBoy #97116 üzenetére
Ne haragudj, rossz helyre ment a hsz-em. Nem elérhető a Ps Now magyar acc-cal.
-
veterán
-
gamegod
senior tag
Valami info hogy valahova érkezik e szállitmány? digital vagy lemezes?
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
Arcképgyáros
Én 410 órát játszottam tavaly összesen.
-
-
sp8787
addikt
válasz N.YCityBoy #97108 üzenetére
2947 h
1. Destiny 2 1172h
2. Division 2 710h
3. Bloodborne 441h
4. Division 278
5. Nioh 184hHa vkit erdekel ez 2 kontroller-el es egyik se driftel, az egyik viszont bizonyos jatekokban pl. a BB nehezen veszi a bal analog elore/felfele-t.
-
eM'82
addikt
válasz Kendek #91019 üzenetére
Gondoltam dobok egy feedbacket.
Ma megérkezett a 10m-es HDMi kábel. PS5 + hdmi splitter + 10m-es 2.0 HDMi kábel megy a TVbe. 4k 60hz megy +HDR is.
Kép "zajmentes", de láttam sávosodást (színmelyseg kevés).
Bluetooth kontroller működik. Delay lehet van, de nem arra lesz hogy online battle royale-t vivjunk.
Feladat megoldva ps5 hurcolása nélkül. -
Moby
addikt
válasz Elderath #97041 üzenetére
Nem, de én most akkora küzdelemben vagyok az LG-vel, meg a supporttal, hogy ilyenekre már odafigyelni sem tudok. Na nem a VRR miatt, az nem is érdekel perpill, hanem amiatt, hogy ezt a szart nem lehet összehozni google home-al. Elvileg tudja, de ilyen országrestriction van, ami az LG szerint nincs, de a valóságban meg van. Jelenleg úgy áll a dolog, hogy a C9 volt az utolsó LG tévém, de már az sem érdekel különösebben, hogy van-e rajta gamma ricegés vagy nincs. Ekkora egy agyhalott nyomorult bagázst a föld nem hordott a hátán. talán a sony mérhető meg össze velük
-
Rony949
őstag
Dehogy tökéletes. Az, hogy 2 naponta fel kell tölteni, szerintem 2021-ben rohadt gáz.
Számomra még mindig a Switch Pro kontrollere a nyerő ilyen szempontból. Persze annak nincsen haptic feedbackje, meg a rezgő motor is elég olcsó benne, de mégis...mégis képes vagyok egy teljes hétig úgy játszani vele, hogy nem merül le. (számoljunk napi 2 óra játékkal)
DualSense kontroller már sír, hogy töltsem fel 8-10 óra használat után.
Akksiján kívül nekem is mindene tetszik egyébként. Esetleg még egy olyan apróság van, hogy a ravasz gombok könnyedén be tudnak nyomódni, ha elég határozottan rakod le egy felületre.
Nagyon fasza kontroller, de nem tökéletes.
-
sxxorp
őstag
válasz Rony949 #97134 üzenetére
Én a Xbox360-ét szeretem: ergonomikus, abban azért korrekt rezgő van, de mehet bele az IKEÁ-s AA-akku, jó sokáig bírja. PS4-en elviselhető, de persze nem optimális a Rest Mode-ban való töltés. PS5-ön ha jól olvastam már az is problémás (mármint sokaknak egyáltalán a Rest Mode)...
-
Szabi®
addikt
Fórumtárssal mi történt ? Nem ette meg a tökfőzeléket
-
veterán
-
belan
addikt
válasz N.YCityBoy #97141 üzenetére
Én melózom de divi 2 bele ment 1000
óra és azért 2021 be az csak egy játék volt . Néztem ps -app-ba de még nem találtam meg hol kell meg nézni .[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
KaitouP
nagyúr
válasz tretyak #97142 üzenetére
Az kavart be neki, hogy ott egymás után játszottam a PS4/PS5 verziókat is, ezeket adta össze, nem külön játékként kezelte. Egyébként összesítettben jóval több az Apex, közel 600 óra, ennek talán a Modern Warfare (2019) ért a közelébe valamivel több mint 500 órával.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest