Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
És nekem is pont akkor kell ujrarakni apos gépét amikor Telekom készletet kap...Mind1, majde lesz nekem is egyszer
Akinek jutott annak grat!
Remélem az a 120 ember most lemondja a máshol lévő előrendelését és nem az a terv hogy az elorendelt gépet is átveszi hogy nyereszkedjen...
Remélem ezt a 120-at nem a nyereszkedok nyúltak le és lassan eljutunk oda hogy rájuk rohadjon a készletuk.[ Szerkesztve ]
-
KRoy19
őstag
válasz Darth_Revan #46903 üzenetére
"Remélem az a 120 ember most lemondja a máshol lévő előrendelését és nem az a terv hogy az elorendelt gépet is átveszi hogy nyereszkedjen..."
Nem, nem fognak vele nyerészkedni, hanem majd lesznek olyan kegyesek és kisorsolják az itteni "éhezők" között (ugye jelzett már itt ilyen szándékot egy-két ilyen "szent")
[ Szerkesztve ]
-
tothgergo90
tag
Én igazából elő rendelés nélkül jutottam hozza egy disc edition ps5-höz, de tartottam az ígéretek a playit-nek és jeleztem Nekik, hogy el állok a náluk leadott rendeléstől. Szerintem ez így a fair!
Abban pedig én is csak reménykedni tudok, hogy nem üzérekhez jutott el most jó pár gép!
Kitartás srácok! -
MODERÁTOR
válasz tothgergo90 #46908 üzenetére
Az itteni közösségnek akkor tudsz igazán segíteni, ha egy biztos rendelést ajándékozol el olyannak akinek még nem jutott. Persze a visszamondás is jó és dicséretes, de az sajnos nem biztos, hogy tényleg jó helyre kerül.
<-ƘƘ->
-
KRoy19
őstag
válasz Kendek #46909 üzenetére
A rendelés ajándékozás sem biztos, hogy jó helyre kerül.
Véleményem szerint, az lenne a normális, hogy, ha valakinek már jutott gép, akkor az visszamond minden máshol leadott rendelést és nem is próbál meg szerezni, még akkor sem, ha árában akarja tovább adni.
[ Szerkesztve ]
-
ambushka
aktív tag
válasz HELLAFLUSH #46911 üzenetére
Volt egy ilyen hirdetes a megjeleneskor aki ugy adta el beszerzesi aron, hogy fel evig nala marad a doboz es a papir.
teljesen korrekt szerintemPSN ambushka8989
-
dunc
nagyúr
Alza az előrendelések kapcsán.
"
Tisztelt ügyfelünk,
Az ********** számú Playstation 5 termék megrendelésével kapcsolatban írunk Önnek. Beszállítónktól kaptunk még pár tucat konzolt, amelyek lefedték azon vásárlók megrendelését, akik előrendelésüket korábban hozták létre mint Ön. Szeretnénk azonban újra biztosítani Önt arról, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendelt konzolt a lehető leghamarabb eljuttassuk Önhöz. Ugyanakkor kérjük, ne keresse meg újra telefonos ügyfélszolgálatunkat a termék elérhetőségével kapcsolatban, ugyanis kollégáink sem tudnak többet, mint amit ezen emailben közlünk. Amint bármilyen további információval tudunk szolgálni a Playstation 5 elérhetőségéről, értesítjük.
Szép napot kívánunk.
Az Alza.hu csapata" -
nagyúr
Terv szerint a masik előrendelesem öcsémnek megy. Tippre legtobben nem fogjak visszamondani es csaladban, baratok kozott fognak elmenni a plusz gépek.
-
MODERÁTOR
Nyilván, éppen ezért írtam. Ha egy ilyesmi email tartalmát az érkezésétől számítva csak később szeretnétek itt megosztani, akkor javasolt előtte rákeresni a topikban, hogy nem rakta-e már be valaki más is. Mert az nem segít ha többször is szerepel, csak feleslegesen növeli a teljesen felesleges hozzászólások számát. Amire már így is sokan panaszkodnak...
<-ƘƘ->
-
MODERÁTOR
Engem az zavar, hogy ha valakit zavar, akkor az tucatszám növeli a problémás hozzászólások számát, megindul a személyeskedés és sértegetéslavina, stb.. Aztán pedig megérem törölgetni ezeket. Mert általában nem dolgozzák fel, hanem beszólnak, amire pedig jön a visszaszólás. Most is már jócskán túlzásba vittük ezen ügy kitárgyalását.
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ->
-
marquuard
veterán
Valahol azért sejthető, hogy egy automatikus előrendelői levelet mindenki megkap, aki előrendelt bármit is.
PSN ID: marquuard
-
Kisolly86
csendes tag
válasz NorbiZsemi #46929 üzenetére
Pont ezt néztem én is.... A boltom meg mindig annyi készletet kap hogy nekem pont nem jut, pedig elméletileg 3. Voltam a listán. Majd február... Vagy március. Vicc ez az egész.
[ Szerkesztve ]
-
retroid
senior tag
Media Markt kiváncsi leszek melyik nap kap majd....
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
MODERÁTOR
Felhívnám a figyelmet, hogy itt még mindig tilos a túlárazott konzolok témája!
A probléma valós, tudunk róla, de nem segít ha itt kibeszéljük, meg egymásra mutogatunk és hirdetéseket linkelünk. Az érzékeny mivolta miatt végeredményben csak konfliktusokat kelt.<-ƘƘ->
-
Rafaking01
újonc
Sziasztok srácok! Láttam, hogy valaki tegnap beküldte, hogy jövőhéten az Euronics kapni fog országszerte összesen 18 darab PS5-öt ma sajnos lekéstem a pécsiről. Valakinek ha esetleg bármiféle információja van róla, hogy melyik boltokba lesz azt megköszönném!
-
patyi1989
tag
Én is láttam róla képet, hogy ott volt készleten a boltban. Csak azt nem értem, hogy akkor minek jegyeztem magam elő náluk is, ha közben azt a keveset is boltban, szerencsére bízva szórják ki.
LG OLED CX 55 | PlayStation 5 | Samsung S20
-
ablack
senior tag
válasz Rafaking01 #46936 üzenetére
Ha jövőhéten fog kapni akkor hogy késtél le róla?
Ezen a héten is volt szállítmány a boltokba?[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
válasz Rafaking01 #46940 üzenetére
Személyesen volt bent és az eladó mondták?
Telefonos ügyfélszolgálat sajnos semmit se tud arról hogy az üzletek kaptak volna.[ Szerkesztve ]
-
Wolfy33
senior tag
Playit hír, hogy a tavaszi előrendelőket szeptemberig (a hivatalos megjelenés napjáig kb.) a következő héten hétfőn kezdik hívni. Pár száz darabot kaptak (már beérkezett) és februárban is jön még ezen kívül. Sokan mivel késtek, már máshonnan beszerezték, így a lista rövidült.
Továbbra is márciust, áprilist mond a teljes előrendelő állomány ledolgozására. -
F-ECT$
titán
válasz Kendek #46926 üzenetére
Igen, nem figyelt, volt már. Viszont ha nem szólsz, akkor lett volna 1 fölösleges hozzászólás. Így meg lett belőle vagy 10 (ezt is beleértve).
Sajnos / szerencsére ez a fórum inkább funkcionál chatként, amiben ugyanazok a témák jönnek elő újra és újra.Dive ever, work never.
-
Frod
addikt
válasz Wolfy33 #46943 üzenetére
Amúgy sok helyen mondják, hogy "amíg az összes előrendelést kiszolgálják".
Kérdés: az előrendelések nincsenek nyitva, kb úgy mindenhol?Tehát folyamatosan, akár napról napra tud gyarapodni a lista. *elméletben*
Vagy rosszul gondolom, és hetek óta mindenhol zárva vannak ezek a lehetőségek?Do you see the white shadow?
-
syler123
veterán
válasz NorbiZsemi #46934 üzenetére
Legutóbb 01.12.2020 volt a médiában, majd hétfőn kiderül, de szerintem teljesen random, hogy mikor kerül fel.
[ Szerkesztve ]
-
Halbrand
csendes tag
válasz NorbiZsemi #46948 üzenetére
Szerintem jövő héten érdemes lesz figyelni az MM-et is
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest