Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Sackboy-ról vélemény? Lehet ketten játszani? Feleségemmel játszanék vele. Ne mondja azt, hogy csak nekem lett a PS5.
Egyébként van összefüggés a korábbi részekkel? -
Elderath
őstag
válasz FollowTheORI #47399 üzenetére
Ja nekem is az lesz. RT még konzolon is nagyon jól néz ki ebben a játékban
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
GegeWarrior
senior tag
Köszönöm mindenkinek a választ a Last of Us 2 kérdésemre
Várok/várunk akkor türelemmel továbbREKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
polonic
félisten
Köszi! Pont ez kell akkor nekünk.
Viszont jó borsos az ára. Lehet megvárok valami akciót. -
F-ECT$
titán
válasz FollowTheORI #47399 üzenetére
Én megnézem így is / úgy is, ha nem zavaró a 30 fps, és mozgás közben is sokat látni az RT-ből, akkor azon hagyom, de szerintem nálam fontosabb lesz a 60 fps.
Dive ever, work never.
-
eisento
addikt
válasz GegeWarrior #47369 üzenetére
en megrendeltem mikor meglattam mert amugy is kerestem de 10k volt hasznaltan inkabb ugyanennyiert vettem ujonnan. meg a ps4pro megvan, kiplatinazom aztan asszonye lesz a ps4 meg a tlou2 is, ha lesz ps5 tlou2 akkor majd digitbe megveszem ujra ^.^
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
LendvaiFeri1
addikt
Ha barátnőm belép nálam PS5-ön az accjával, akkor PS4-en megkapja a ps collectiont?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
syler123
veterán
20 éves a steelseries, illene nekik valami akciót villantani... Black Firday-nél mennyi volt az Arctis 7P?
gyuromoj :
Az már elviselhető ár, annyit adnék érte, de 58-60eFt-ot nem biztos.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz LendvaiFeri1 #47409 üzenetére
Igen, de nem elég a belépés, hozzá is kell adni az acchoz a játékokat.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
C4mp3r
addikt
penteki telekomos rendeles mindenkinek szallitas alatt van mar, csak nalam toporog meg szallitasra varnal? garijegyet, szamlat mar feltoltottek
privibe is johet, hogy ne offoljunk annyit
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #47409 üzenetére
Megkapja, de ps4-en lakat lesz rajta és nem fog tudni játszani vele.
-
drexler92
tag
válasz Darth_Revan #47332 üzenetére
Igen, ezzel én is így vagyok. 2016 óta minden PS4-es cuccot tőlük rendeltem, nagyon jófejek és segítőkészek voltak, de amióta PlayIT lett, nagyon visszaestek (és nem azért, mert még nem kaptam meg a PS5 konzolomat). A játékokat tavaly november óta már nem tőlük rendelem, ha megkapom a konzolt valahára, befejeztem velük egy életre
-
KaitouP
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #47413 üzenetére
Nem kéne hogy azzal járjon, pláne ha az egy gép egy háztartás szabályt nézzük, ketten használjátok a PS5-t, jogosultak vagytok mindketten a kollekcióra. Nálunk is így megy, és PS4-en játszom a kollekció játékait, mennek, lakat nélkül.
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Használ valaki TV + soundbar kombót? Szeretnék kérni egy kis segítséget a helyes hangbeállításokhoz. Szól, de valahogy nem érzem az igazinak.
Jelenleg ezek a beállításaim:
PS5/Hang/Audiokimenet/Kimeneti eszköz: HDMI-eszköz (TV)
HDMI-eszköztípus: TV
Audioformátum (prioritás): Lineáris PCM
TV/Hang/További beállítások/HDMI-bemeneti hangformátum: PCMPróbáltam a Dolby/Bitstream beállításokat, kicsit talán jobban szól, de zavaróan sok lett a késleltetés.
-
nagyúr
válasz SH4D0W2011 #47423 üzenetére
Soundbartol nem erdemes sokat varni.
-
ImACeltic
őstag
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
nagyúr
Remélhetőleg az lesz a tendencia, hogy legalább az ex cimekhez jonnek majd szépen lassan ps5 patchek
-
tothgergo90
tag
Tapasztalt mas is szaggatast, laggolast a Dirt 5 Ps5 valtozatban?
Graphic mode-ban hasznalom, de akkor sem tartom termeszetesnek, hogy be-be laggol. -
törölt tag
Holnap hanytol tölthetőek a havi PS Plus játékok?
-
azorahai
csendes tag
Xbox series X volt elérhető a Telekom oldalán, kb. 1,5 órája szintén egy fél óráig.
Majdnem elcsábultam, de nem. -
marquuard
veterán
válasz azorahai #47434 üzenetére
Ott sincs kolbászból a kerítés.
Xbox Series X will be in short supply until at least June, Microsoft admits
PSN ID: marquuard
-
Wolfy33
senior tag
Ha a januári ps5 ingyenes cápás játékost PS appon megvettem, (jött róla igazoló email) de fizikailag nem töltöttem le még,csak holnap fogom, az így járható?
A PS4 pro könyvtárban nem látom, de a telefonos appon rajta van, azzal kis letöltő nyíl ikonnal a sarokban. -
sp8787
addikt
válasz SH4D0W2011 #47423 üzenetére
TV-bol optika a Soundbar-ba a legegyszerubb sztem.
-
saelin
veterán
válasz Wesder #47361 üzenetére
Ritkán mondok ilyet, de ezt a játékot graphics módban éri meg játszani az RT miatt. Az az artifact-olás a tükröződésekben performance módban nem túl szép. Külön dicséret a Remedy-nek, hogy ha már 30 lock van graphics módban azt legalább istenesen tartja is.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
lacy86
addikt
Aki(k) most kaptak frissen digitalis PS5-t KV-tol, mikori datummal rendeltek meg?
Legyen valami viszonyítasomKoszonom
-
-
_Balee_
aktív tag
-
Kanczy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok