Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok!
Van valami hír arról, hogy a Ragnarök Dualsense mikor érkezik meg?
November vége volt az utolsó üzenetben amit kaptam, hátha tud valaki bennfentes infót erről. -
buherton
őstag
válasz Alexios #123879 üzenetére
A hivatalos áremelésen túl a kereskedők azzal trükköznek, hogy játékot is adnak mellé, persze jó drágán. Ez nem csak Magyarországon megy így, hanem Nyugaton is.
Legutóbb a gamestop.de-n volt, hogy alap PS5-t adtak 550 EUR-ért és mellé kötelezően a GT-t meg a Horizon-t talán és így került 700 EUR-ba.
Vajon jövőre jön a PS5 Pro?
Most én is felszálltam a rollerre, hogy beszerezzek egy ilyen gépet. Párhuzamosan nézem a magyar és a német kínálatot.
[ Szerkesztve ]
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
3L1T3
addikt
válasz buherton #123908 üzenetére
Az a baj, hogy nem a kereskedők trükköznek, hanem a gyártó kéri így. Azért találsz egész EU-ban ilyen gépeket.
Egyelőre semmi sem indokolja a PS5 Pro érkezését, majd 2024 Q4 talán.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
buherton
őstag
válasz 3L1T3 #123909 üzenetére
Végeredményben az számít, hogy emiatt jóval többet kell fizetni egy gépért. Most arra játszok, hogy keresem a legolcsóbb bundle-t, amit fizikai lemezzel együtt adnak el. Bár az alza-s nem ilyen, de arra is felírattam magam.
Azért gondoltam a Pro-ra, mert az eddigi ütemezés szerint jövőre kellene érkeznie és akkor inkább megvárnám azt, de így... No meg kitudja, lehet már a következő szériában nem is lesz lemez .
Gondoltam a PS4 és annak a Pro-jára, mert a grafika olyannyira nem hoz lázba, de láttam töltési időket (pl: [link]) és nekem még ígyis megér ennyit. Anno az egyik legjobban megérős beruházásom az SSD-re való váltás volt. Akkor még 30k HUF volt a 128 GB-os Kingston, de ez sem állított meg .
MOD: A PS5 Pro mellett lehet érv az, hogy ha az MS kihozza jövőre az új generációt.
[ Szerkesztve ]
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
vm93hun
aktív tag
válasz vm93hun #123912 üzenetére
Közben már rájöttem a trükkre: a konzolos Store-ban nincs ott a csempe a kedvezményes ajánlatról, viszont a weboldalt lejjebb görgetve meg ott van a 380-as ajánlat alatt a teljesárú 1 havi ajánlat is.
Ez megérne egy kört Strassbourgba...
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
-
ovics
aktív tag
Tudtok esetleg megbízható de olcsósított kredit vásárlási lehetőséget?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
-
Lackooo84
nagyúr
GoWR-ba csak nekem cseszi a csőröm, hogy az axe nem balta lett, hanem bárd??? Komolyan ki volt az a hülye.....
The Truth is out there...
-
KaitouP
nagyúr
-
törölt tag
válasz KaitouP #123927 üzenetére
A második résszel kész lesz az egész FF7 remastered? Fáj hogy nem hozzák ki PS4-re, elég cumpa hogy lényegében félbehagyták rá a játékot így. Most nyomtam le vagy egy hónapja az első felét és imádtam (bár a vége felé már kicsit sok volt a
)megalománia, bossból bossba egyre elvetemültebb körülmények közt -
Zoshi85
aktív tag
Sziasztok.
Cod MW2. Psen ilyen szar a game? Vagy mi ez az effekt? Falon látni.. Itt ott mintha vmi lenne a kijelzon de nincs semmi, és csak ez a játék.. Az emberek fejeinél is néha látni .. [link][ Szerkesztve ]
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
Zeki
nagyúr
Szervusztok!
Karácsonyra meg van véve a PS5 Fifa23 csomaggal.
Van Xbox-unk is, 4db kontrollerrel, hogy ha olyan a játék, mindannyian tudjunk játszani (én meg a 3 gyerekem).De most jön a dilemma.
MIT VEGYEK a PS5-höz?
-még 3db kontrollert?
-kormányt pedállal?
-vr szemüveg csomagot?Lehet ezzel is akár négyen játszani egyszerre? Vannak olyan játékok?
Lehet úgy autóversenyezni, hogy az egyik a kormány/pedál kombóval nyomja a többiek kontrollerrel?
A VR csomag van olyan hűha élményben, hogy hagyjam a kormány/fék kombót?
Van olyan a VR-ben, hogy az egyik azzal, a többiek kontrollerrel?
Hány főig lehet így játszani egyszerre?Szeretném bevonni egyszerre a gyerekeket az élménybe, egyik se mondhassa azt, ezt biztos a másik kapta.
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz #42308056 #123930 üzenetére
3 rész lesz, és úgy lesz kész. A PS4 elhagyása annak fényében, hogy ott a Part I megjelent, valóban csúnya döntés, még ha valahol érthető is.
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
-
válasz Zoshi85 #123940 üzenetére
Ha minden igaz, meg önmagát meghazudtolva működni fog, holnap este próbáljuk ki haverral, akkor megnézem neked, ha gondolod, hogy nálam milyen a fal, van-e ez a hiba.
De amúgy, mit vársz egy CoD-tól? Ha elindul, már örülünk, Vincent.
De nyugi, nem kell fosni, szépen lassan ki fogják javítani, és akkor... Nos, akkor majd jön megint az új."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
MODERÁTOR
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
EmThor
addikt
Megy a store-on a black friday
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Scholes9
nagyúr
Last of Us part 1 ennyiért még mindig felejtős, majd féláron talán Tiny Tina 50% végre, inkább azt öcsémmel felesben
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
törölt tag
Remek Forint miatt elég rosszak az akciók UK store-ban, érdemesebb lemezesen vásárolni
-
WhiteWalker
nagyúr
A magyar Storeba mennyi most BF alkalmával a PS+ extra?
-
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz bulikavagyok #123949 üzenetére
Köszi!
Az UK alatt ~29000ft....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE