Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
Alin akciós a kontroller, duplán sokkoló az ár. Ha valakit érdekel katt ide
Ja
-
d@vee
őstag
4K, 120 fps...én boldog leszek az atomstabil 60 fps-el, gyönyörű grafikával és 1440p-vel.
49" 4K tv-m van és a sima PS4 felbontása egyáltalán nem zavar. Nem érzem azt, hogy a pixelektől kifolyik a szemem, a szövegek is olvashatóak. Pár hónapja vittem végig megint a Last of Us-t, mert elsőnek még a 24"-os monitoromon toltam.Ja
-
d@vee
őstag
válasz Carlos Padre #235591 üzenetére
Neem, Playstation az Én elhiszem, hogy csippelve visz mindent, de ez kicsit túlzás
[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
Ezt csak így itthagyom, megvan a hiba?
Ja
-
d@vee
őstag
válasz adamssss #218740 üzenetére
Én is szeretem az open world címeket, ha találok majd egy nekem emészthető árcímkét, midnenképp megveszem. Ne nagyon hagyatkozz a kritikákra, simán lehet nálad az év játéka olyan, amit más lehúz teljesen, vagy fordítva. Pl. sokan a TLoU Left Behind kiegjét istenítik, meg sírtak rajta stb...nekem unalmas és felesleges volt. Mindenkinek más az ízlése. Ha videók alapján bejön, sztem adj neki egy esélyt
Ja
-
d@vee
őstag
-
d@vee
őstag
válasz hombre[EU] #210855 üzenetére
Esélytelen. Bátyám másik házban él, ő is szétveri a telói akksiját ugyanezzel.
Ráadasul nekem semmi sincs az aksikkal, mikor egy házban lakunk? Egyszerűen ha szarul töltöd, szar is lesz.Ja
-
d@vee
őstag
válasz hombre[EU] #210851 üzenetére
Húgom 2 év alatt majd 4 telefon akksiját nyírta ki vele, annyira valós Állandó töltőn hagyás, este természetes hogy ott a helye. 100-ból kb. egyszer hagyok valamit töltőn este, soha nem is volt baj az aksikkal nálam semmilyen kütyűvel.
Noti kivétel, az mindig be van dugvaJa
-
d@vee
őstag
válasz Demizson92 #210846 üzenetére
Én akkor szoktam, ha jelez a gép a merülés miatt. Vagy ha tudom előre, hogy holnap van időm kockulni akkor előtte felrakom tölteni.
[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
Oké, buktató meg minden, de ha valakinek egy kábelbedugás nagy macera a játék kedvéért az inkább adja el a konzolját.
Ja
-
d@vee
őstag
Félreértetted, pont az eleje tetszett, azt írtam az eleje kivételével untam. Miután "kitárult" a játéktér, utána kezdtem unni. Talán azért tetszett a Ground Zeroes-is, mert nem volt elég hosszú ahhoz, hogy beleunjak. Na meg eleve szeretem a lopakodós, sunnyogós zsánert és nem a tömegmészárlás módszerével mentem neki egyiknek sem.
Megint itt van az a beszűkült látókör, ami mind a Kojima zseni, mind a nem nagy cucc játékok oldalról jön. Mert szerintetek ez a két véglet van csak. Megértem a rajongókat, írtam azt is, hogy látom benne a tartalmat, a munkát, a lehetőséget de ez nem az én világom. Ha végigjátszom, lehet sokkal rosszabb benyomást hagy bennem a játék, így viszont letettem még a viszonylag tetszetős időszak alatt.
Jah, sokak szerint zseni, lehet ugyanekkora tábor szerint nem az, valszeg erről nincs felmérés. Lehet takarózni azzal, hogy nem értem meg a munkásságát, ez igaz is, nem követtem végig az életét, nem vagyok rajongó. Viszont itt egy konkrét játékra írtam az egészet, a Phantom Pain-re és ha ehhez vissza kellene mennem és végigtolni az összes részt, hogy élvezzem és értsem, hát kösz de nem. Magáról a történetről NEM is írtam szándékosan, mert tuti nem én vagyok aki részletesen elmeséli mi történik benne másodpercről másodpercre, amit láttam belőle és értettem, nem amiatt hagytam abba. Viszont több száz végigtolt játék (és kitudja hány ezer kipróbált) után csakis a játékmenetet kibeszélve tudom azt írni, mint amit fentebb...részletes, kidolgozott, nekem valahogy mégsem jön be.
Death Stranding: persze hogy mindenki tapsikol. Mit csináljanak, sírjanak? Vagy ha nem vagy rajongó bújj a sarokba úgysem érted? Ez egy játék, nincs ráírva hogy Kojima fan only Figyelj, ha kijön és játszottam vele (nem egyből persze, nagyon kevés időm van játszani mióta külföldön dolgozom) akkor mindenképp megírom, mire jutottam. De a videókon kívül nem tudunk róla semmit, így ezek alapján nyilatkozzák, hogy tetszik-e a látott anyag vagy sem.
Sorry a bő lére eresztett dumáértJa
-
d@vee
őstag
Szerintem
Játszottam anno az első részével PS1-en, majd évekkel utána a PSP-s PW-vel is órákat.
Aztán jött a Ground Zeroes, az tetszett a legjobban, PC-n toltam. Végül úgy egy éve megvettem a The Phantom Pain-t és az eleje kivételéve untam nagyon, végig sem játszottam. Talán ha nyugalmasabb szakaszba lépek az életemnek belátható időn belül, akkor előveszem újra, de eddig nem vagyok elájulva egyik általam játszott Kojima műtől sem. Látom benne a munkát és a tartalmat, de semmi extra, nem kell a falnak menni és értetlen pofát vágni ha valaki nem magasztalja. Nem egyenlőek az ízléseink.
Erre itt van a Death Stranding, az eddig látottak alapján nem tudunk semmit, mégis érdekel Nem az apró utalások, stb miatt, azt sokan észre se fogják venni, meg utalásoktól nem lesz jó egy játék, de ez valami új, nem egy tucat tps, érdekes és rejtélyes az egész.[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
válasz Imilenni #205363 üzenetére
Szerintem nem a Sony-t védik. Egyszerűen te olyan dolgot vársz el a pénzedért, amit ők sehol sem ígértek. Mellesleg remek játékokat kaptatok minden hónapban, az ártól függetlenül. Az, hogy neked személy szerint azok a címek nem jönnek be, hát meh. Lehet másnak pont az "indie szarok" a non plus ultra címek, miközben a CoD szarokat ingyen se tolná.
Én is a játékok miatt akartam előfizetni amikor megvettem a PS-t, de végül letettem róla mert ha érdekel valami azt úgyis megveszem. Na meg a PS plus az egy szolgáltatás, nem ingyen játék osztogató, aminek a többi hozadékát én nem használtam volna ki. Attól hogy ÉN a játékok miatt akartam előfizetni, akárhogy hisztiznék, az nem amiatt lett kitalálva, hogy havi 1500-ért játékokat kapjak.
Szerintem itt érti mindenki, hogy nem azt kaptad amit akarsz, de teljesen jogosan írják amit írnak.[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
válasz zzola #204661 üzenetére
Ez hülyeség, PS tulaj vagyok, de szivesen előfizettem origin accessre.
Hiába a ps exek a legjobbak szerintem, ettől függetlenül aki szereti a ps-t, nem mindenki elvakult fanboy.
Persze van aki az, de arra kár szót pocsékolni, az élet más területén is ilyen beszűkült látököre lehet.Ja
-
d@vee
őstag
válasz hombre[EU] #204318 üzenetére
Ahogy az a játék kinéz, az nextgen (is) lesz. Mostani generáció olyan grafikát nem tud. Szerintem PS5-el jön együtt.
Ja
-
d@vee
őstag
válasz Wesder #204253 üzenetére
Én az Unity-nél abbahagytam. Végigjátszottam: 1/Brotherhood/Revelations/3/Black Flag/Unity/PSP-s Bloodlines
Illetve egy jó darabig elvittem a PS Vitás Liberationt és a később PC-re is kiadott Rogue-t, valamint az Ezio-s második részt.
Meguntam, elég volt. Origins-t kipróbáltam, nem jött át annyira. Túl sok már az AC és régen nem az assassinokról szól. Jó játékok? Igen, azok. Assassins Creed? Nem, inkább TPS Far Cry.Ja
-
d@vee
őstag
válasz Nayrobi #202405 üzenetére
Hé, hol a Black Flag?
A Shadow of Mordor nagyon jó annak, aki szerette a Batman Arkham gameket. Harcrendszer, szaladgálás szinte ugyan az, csak a körítés más. Plusz a Nemesis rendszer sokat dob a hangulaton.
A folytatására vadásztam hónapokig de egyszer sem volt akciózva úgy, hogy nekem a keretbe beleférjen.[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
Mikor vettem a PS-t, a hozzá adott 5 játék között volt. Videókon tetszett, úgyhogy az első FPS volt nálam, a kontroller kezelését nagyon jól meg tudtam vele tanulni. De amikor elkezdtem annyira unalmasnak találtam. Az erdős részen nagyon szép a grafika, de találtam benne randa helyeket beltéren. A 3. misszióig jutottam, onnan annyira untam, hogy azóta sem volt a gépben.
A Second Son is a bemutatója óta tetszik, meg is vettem karácsony előtt, de kiderült haver meglep valamivel. Volt 5 percem felkészülni, az még bontatlan volt így odaadtam neki ajándékba Azóta sem vettem meg, nem érek rá játszaniJa
-
d@vee
őstag
válasz sutyesz96 #198728 üzenetére
Nem 100%-osan sajnos. Néhány gammánál fordítva megy a hang, pl enemy jobbról jön, balról hallod. Előtted szalad, mögüled hallod. Baromi zavaró multiban (Warface), de pl. God of War-nál nem volt ilyen gond. És nem, nem beállítás probléma.
Ha a mikrofont mute-olod a füles kábelén lévő kapcsolóval, gépen hiába állítod vissza, nem fog menni, csak ha ismét csatlakoztatod a kontrollerhez, bekapcsolt PS4-nél és ott kapcsolod vissza.
Ezekkel a furcsaságokkal találkoztam konkrétan, bár a füles pár hónapja van meg és csak néhány játékkal játszottam azóta PS-en.Ja
-
-
d@vee
őstag
válasz hombre[EU] #197367 üzenetére
"Aminek nincs ertelme az az ami sok forumon folyik, a konzolo VS konzol meg csak csak de a PC VS konzol egy marhasag. Tok masra jo minda ketto..."
Mennyire igaza van még ma is
Már akkor is ment az ékezet nélküli írás telóról vagy mi?[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
válasz AXisBOLD #197174 üzenetére
Áhh, itthol is ugyanezeket árulják, csak még a hasznukat is ráteszik. Ha nem sürgős, akkor rendelheted, nekem az elmúlt 1-2 hónapban gyors az ebay még kínából is. Ráadásul neked fizetős postával jön olaszból, tehát kb. 2 hét és ott is van. Vagy még hamarabb.
[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
-
d@vee
őstag
válasz AXisBOLD #197155 üzenetére
Ebay-en millió féle található.
Pl. ez, ha fehér kell, nem valami mintás.
A hűtőnyílásokat értelemszerűen nem ragasztod le Oda nem is jut a fóliából.[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
-
d@vee
őstag
Star Wars Battlefront Hoth Bundle-t behúztam 10 dolcsiért. Benne van az első UE, a második és pár karakter ha jól nézem.
Elvileg van benne local coop osztott képernyővel. Próbálta úgy valaki?[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
válasz #80123904 #196992 üzenetére
Pontosan emiatt nem kezdek bele. Tudom hogy lenne nekem Skyrim hosszúságú, pedig a játékokat rekordidő alatt ki szoktam pörgetni. De amiben kicsit mélyebben van RPG elem, mint egy Far Cry-ban, abba nagyon bele tudok merülni, hogy kimaxoljam a karaktert és felfedezgessek.
Ja
-
d@vee
őstag
válasz Zoleee83 #196987 üzenetére
Nemár, annyira játszanék vele. De eddig mindig volt valami más, ami elé került valahogy. Most nincs semmi, de elvileg már csak jövőhéten vagyok itthol, utána külföld, az asztali gépemet nem viszem magammal, TV nem lesz, a laptopom pedig Intel vga-s, csak filmezni és régebbi játékokra jó
[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
Én sem játszottam vele, kint lévő videókat megnéztem, előzeteseket elolvastam és egyszerűen nem jön be nekem sem. Mi a baj ezzel? Kipróbálni még nem tudom hogy kiderüljön, tényleg így van-e, videók alapján pedig ezt érzem. Nem fogom megvenni teljes áron, de 20 max. 30 dolcsiért adnék neki egy esélyt. Persze lemezesen, mert ha nem tetszik, haverral elcserélem olyanra, ami neki meg van, de nekem nincs és kipróbálnám.
Ja
-
d@vee
őstag
válasz markknight #196838 üzenetére
A Blood Dragonhoz képest sokkal több tartalom(fegyver, sok jàrmű, amik tényleg vàltozatosak, pici rpg beütés, több baràti karakter, stb...)
[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
válasz #58978304 #196074 üzenetére
Dehogy vártak, te ezt honnan vetted? Egyik Metro sem volt CoD, aki játszott bármelyikkel, mindenki tudta mi lesz. Ahogy egyetlen korai gameplayben sem volt agyonpörgetett hülyeség.
Csak nem tudtak mit kezdeni a nyílt világgal. Komolyan, egy fejmagasságú kerítés egyik oldalán halálos sugárzás van, visszamegyek meg maszkot simán leveszem? Sehol nincsenek agyonmutálódott fák, növények, emberek gusztustalan és félelmetes torzulásokkal, pár farkasember(?) meg néhány lény kivételével.
Lőszert van dögivel, vagyis sosem fogytam ki, míg előző reszeknél bizony ez sokszor előfordult.
Ha már annyira sugárzott a felszín, hogy maszkot kell helyenként viselni, miért nem csináltak a nyitott világban többféle sugárzási szintű helyet? Mondjuk barlangokat, nagyon elzárt épületeket, amikbe csak akkor mehetnék, ha a ruhámat fejlesztem, mert az átlag ruhában nem bírnám azt a sugárzást? Aztán ilyen komolyabb helyekre erősebb, félelmetesebb lényeket tehettek volna.
A gyűjtögetésnek egy idő után értelme sincs, ha már van vonatom, legalább színezni, erősíteni lehetett volna, funkcionálhatott volna úgy, mint pl. az AC Black Flag-ben a hajónk. Tehettek volna pár ipari épületet, gyárat néhány sín elágazással a játékba. Aztán ha akarunk ugyanúgy elzakatolunk az első 1-2 felszerelt vágánnyal zúzni a nehezebb helyeket, különlegesebb ellenfeleket.
Meg még egy csomó minden így hirtelen, amivel ki tudnák tölteni az unalmas órákat.Azért írom le ezeket, mert olvastam az első 2 könyvet és az első két részt szerettem. Vártam nagyon az Exodust, de feleslegesen nyitották ki a világot, nem tudtak vele mit kezdeni, És ezért is fáj, szinte arconköpésnek érzem a dolgot.
Nem rossz a játék, de koránsem az, mint ami lehetett volna.[ Szerkesztve ]
Ja
-
-
d@vee
őstag
válasz Carlos Padre #195940 üzenetére
A személyes kívánságlistáját, Call of Duty World at War, Ghosts, Infinity Warfare, Black Ops 4...
Ja
-
d@vee
őstag
Nekem is teljesen ilyen érzésem van a Rage 2-vel. Egy állatkodós, agyatlan hentelésre abszolút megfelel, nem kell ide mindig mély történetű, minden szőrszálat komolyan vevő alkotás. Ez egy játék, amibe nem kell belemerülni vagy gondolkodni rajta, csak elindítod és élvezed.
Ha már ennyire a New Dawn-hoz hasonlítjátok, az tényleg csak a kötelező Spinoff volt, mint a 3-nál a Blood Dragon, 4-nél a Primal, az 5-höz meg ezt dobták össze. Annyi különbséggel, hogy a Blood Dragon-ban és a Primal-ban volt egyfajta újdonság, kreativitás. Addig az ND simán összehányt fércmunka, átskinezett világgal. Nem lett rossz, csak 3 nap alatt a story végére értem, kb. kimaxolt felszereléssel.
Várom a Rage 2-t, de szerintem teljes árat így látatlanul nem ér. Max a tesztek rámcáfolnak. Majd meglátjuk.[ Szerkesztve ]
Ja
-
-
d@vee
őstag
válasz hombre[EU] #195824 üzenetére
Érdekesség, tudnivaló, kedvcsinálás, minden Bár akit eddig is érdekelt, annak már nem csinál kedvet. Engem sajnos nem ház lázba, havert meg igen. Megvetetem vele, majd nála kipróbálom
Ja
-
d@vee
őstag
válasz hombre[EU] #195822 üzenetére
Nem kell ide gyorstalpaló, már rutinból tudunk zombikat hentelni
Ja
-
d@vee
őstag
válasz Bencus88 #195792 üzenetére
Bugos mint állat, AI egy katasztrófa, történet kicsit lapos, a nyitott világot nem használták ki eléggé szerinem.
De van olyan, akinek a grafika minden, ha az jó a játék is az. Ezzel nem tudsz mit kezdeni.
Vagy csak egyszerűen NEKI személy szerint minden téren bejön. Játsszon vele egészségére, csak ne mondja másnak hogy miaz hogy neki nem tetszik? Tuti rosszul vagy...Ja
-
d@vee
őstag
Nem vagyok se istencsászár, se profi gamer, azért is írtam, hogy csak pár játékot vittem ki előtte (de ha szerinted istencsászár vagyok, köszi ) Még viszonylag friss PS4 tulaj vagyok. Ráadásul ez az első saját asztali konzolom.
Viszont ha ezzel kezdted a barátkozást a PS4-en akkor elhiszem hogy neked nehéz.Ja
-
d@vee
őstag
válasz Woodslave #195779 üzenetére
Átvezető mozi? Igen, szerintem ez a legjobb kifejezés rá. Abszolút látványos, ahogy zúztok szét mindent és ott, abban a pár percben tanultam kitérni a támadások elől, pontosabban időzíteni az ütésket, fejszecsapásokat.
Valkűrökből kb. 5-öt csaptam le, de a történet végére értem, így semmilyen motivációm nem maradt a többire Törpék küldijeiből míg a story tartott, megcsináltam amit adtak. Úgyhogy bőven nem 100%-ra, de a játékot végigjátszottam.[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
Egyáltalán nem így van. Pl. a dimenziótörésekben vannak combos ellenfelek, 6-7-es szintűek, ha akarod legyakod, ha nem akkor nem. Ami az utadba kerül azt persze le kell kalapálni, de melyik játékban nem? Gothic? És mikor meg kell ölnöd benne xy-t? Az, hogy a játék nehéz, hát nemtudom, normalon mentem neki, egyből Bloodborne után, szerintem pont kellően jó a nehézsége. Tutorial nélkül is végig lehet ám nyomkodni, melyik gomb mit csinál (bár én a játék dobozában lévő papíron elolvastam )
Csőjátéknak sem annyira az mint előző részei, de persze egy GTA vagy RDR után teljesen annak hat, ezt aláríom.
Tetovált faszit egyből, minden gond nélkül legyőztem az első összecsapásnál, ezért nem is értem, mi a nehéz benne. Pedig nem vagyok egy profi PS4 játékos, vagy 7-8 játékot vittem végig rajta összesen eddig.
Szóval az ne legyen már hátrány egy játéknál, ha te ügyetlen vagy vele. Meg ne olyanokért fikázd, ami nem igaz.
Nem tetszik? Oké, bárki elfogadja, ízlések és pofonok, nekem sem tetszik pl. a Heavy Rain, az Uncharted 3-at is rohadtul untam.Ja
-
d@vee
őstag
válasz pulffy #195681 üzenetére
Lehet hangot adott nemtetszésének a mobilarena új kinézetéhez
On: Hát ez a Sekiro sehogyan sem akar bejönni. Vagy 6-8 órát belepumpáltam de annyira jellegtelen nekem az egész, egyre jobban unom. Így pár hónappal a Bloodborne után még nem jött el az idő másik From játékra. Talán előveszem majd nyár végén megint. Persze ez a japán körítés úgy-ahogy bejön, de mikor kiderült, hogy a főszereplő a karjával eszközöket/képességeket tud használni, na mondom nemár, ez szerintem annyira nem illik ide. Persze kinek mi, ettől függetlenül remek játék és még mindig jó, hogy ennyi kihívás van benne, az elején egyetlen ellenség is elseggelt
Ja
-
d@vee
őstag
válasz #58978304 #195590 üzenetére
Nem, rossz biztosan nem lesz. Csak arra értettem hogy nem lenne kötelező nagy hype-ot kapnia ha multiplatform lenne. Simán lehet hogy a nagy többségnek nem jön be,de lehet ennek az ellenkezője is.
Vicc az egészben, hogy utoljára PS-en játszottam végig, de tuti nem konzolra veszem meg a következő részt. Nekem ehhez P(ö)C(s) kell az egér miatt
Ja
-
d@vee
őstag
válasz #58978304 #195568 üzenetére
Nem biztos hogy lenne hájp...engem sem mozgat meg, pedig szeretem a PS exeket. Egyszerűen semmit nem vált ki belőlem. Kötelező mindenkinek tetszenie? NEM
Várom a teszteket, azért arra kiváncsi vagyok hogyan sikerült, de a Dying Light 2-t sokkal jobban várom. Bár ebben az is szerepet játszik, hogy ötször vittem végig kieggel együttJa
-
d@vee
őstag
válasz Carlos Padre #195504 üzenetére
Màr ne haragudj, de ilyen volumenű jàték visszavonàsàról màr telesírtàk volna a fórumot
Ja
-
d@vee
őstag
-
d@vee
őstag
válasz S e t h #195485 üzenetére
Hogy néz màr ki gyerekek??? Ahogy a növények reagàlnak a szélre, a levelek mozgàsa, a fények...ez màr a nextgen. Làttam màr pàrszor ezt a videót, de egyre jobban érdekel. Ha ilyen grafikàt fogunk kapni és nem butítjàk megjelenésig atomstabil 30fps mellett, egy szavam nem lesz.
Ja
-
d@vee
őstag
válasz Rigormortiis #194671 üzenetére
Vita-n csapatnám én is, de vagy 2 éve eladtam A PSP meg barátnőmé, elcsórtam tőle és kicsit feltúrbóztam. Cserébe odaadtam neki a PS4-et, most úgy sincs érdemi játék amit azon akarnék tolni. Inkább retrozgathatnékom van.
[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
válasz Rigormortiis #194666 üzenetére
Gépen viszont borzalom ahogy kinéz. Kis képernyőn viszont nem zavar annyira,ahogy a framerate inga sem.
PS1-es Resident Evil 3-at is azon tolom most[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
Pàr napja tettem fel PSP-re a WW-t, hàt nekem is csalódàs. Nem öregedett jól, bugyuta dialógusok, de főleg a kamerakezeléssel van bajom. A harc még mindig nagyon làtvànyos,lehet aprítani is, kihivàs is van benne. Vagàny a főszereplő, ha a mozgàsokat/grafikàt újra cserélnék, kipróbàlnàm. De így megmarad szép emléknek.
[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
válasz Grande Ale #193457 üzenetére
"A Ptk. kijavítást, kicserélést említ és nem javítgatást, cserélgetést. A FEOSZ jogi álláspontja szerint megengedhetetlen az a gyakorlat, hogy ugyanazon hiba kapcsán is többször próbál javítani a vállalkozás"
Tudtam hogy javítgatni nem lehet. Ugyanazon a hibával visszaviszed harmadjára, ki kell cserélniük. Nem emlékszem a pontos jogi megfogalmazásra, de dolgoztam műszaki üzletben, ha ugynazon hiba lépett fel mondjuk másodjára is, kicseréltük a terméket.
Boltvezető+panaszkönyv kikérése csodákat művel.Ja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Filmvilág
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest