Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Killzone: Shadow Fall

    Meglepett ez a játék. Azt hittem előzetesen, hogy utálni fogom. Gondoltam régi , gagyi cím lehet. És egy tesztet sem olvastam róla. A neve nekem annyit jelentett eddig, hogy régen (talán a PS2 idejében), volt valami balhé vele, hogy ingame-nek kamuzott pre-render videóval reklámozták az egyik E3-on!?

    Szóval úgy álltam neki, hogy essünk túl rajta. És a játék elejére ez rá is nyomta a bélyeget. Nem fogott meg. Aztán érdekes módon ez szépen elmúlt. Elkapott a játék, még ha nem is nagyon. Egy laza nem rossz-t dobnék rá. Sima COD szerű FPS, de azoknál valamivel nekem jobban tetszett. Van benne egy két jó gameplay ötlet, és momentum. Például amikor kötélen lógunk az űrhajón, és a halo jump, és van még pár.
    Ráadásul ez az egész Killzone világ ügyesen van össze lopkodva. Egy csomó film, játék eszembe jutott róla.

    A grafika néhol elég szép. Főleg amikor a terep, a világ, nagy-totálban van mutatva. Külön tetszett a város.

    A sztori viszont gyenge. Bár ez a Shooter FPS-eknek amúgy sem az erősségük. Sőt, ha azt vesszük, azok között nem is rossz. Viszont ekkora hülyeséget, hogy kolonizációs technológiával rendelkező, űrutazó nép, egy baromi nagy fallal választja ketté a bolygót?! wtf? A katonai hajók nem tudnak fölötte átrepülni és ledózerolni a másik fél területét?! rly?! :)

    Ha a COD: BO IIII multit nem számolom, akkor ez az első FPS amit játszottam PS-en. És úgy általában nincs is FPS exkluzív játék PS-re. De én úgy gondolom nem is hiányzik, van annyi más jó játék más stílusban.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák