Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jigoku
tag
válasz Gabesz1019 #200286 üzenetére
A PS2 verzióban se volt hozzá, szóval nem meglepő, ha a PS4-esben nincs. Annyit azért már nem dolgoztak vele lol.
A második részben nem tudom már, volt-e angol felirat, de a harmadikban már határozottan úgy rémlik, hogy volt.
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
PeAdam
tag
válasz hombre[EU] #200303 üzenetére
Sziasztok srácok!
Tegnapi előtti nap folyamán vettem a Pc mellé egy PS4-et és mellé a Marvel Spider Man játékot. Nagyon tetszik a gép, viszont lenne egy kérdésem. Amikor kikapcsolom a gépet akkor pihenő üzemmódba megy, tehát nem kapcsol ki teljesen. Árt neki, ha állandóan pihenő üzemmódban van, vagy érdemes átállítani h teljesen offolja magát?
Ryzen 3700X, 32Gb HyperX Predator 3200 MHZ RGB, RX 5700 XT Asus Strix OC 8GB
-
RangerFox
veterán
-
.LnB
titán
válasz RangerFox #200308 üzenetére
A First Light meg négy óra hosszú csak?! Az hogy lehet külön álló cím? Gondolom anno nem teljes áron jelent meg ugye? Durva lenne.
Szerk: utána néztem 15$ volt.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
válasz Xaels #200310 üzenetére
Három nap játszogattam vele egy kicsit és vége is lett. Egynek elment. 5k-ért vettem a kettőt. Hát mondjuk most nem adnék értük ennyit.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Scholes9
nagyúr
Köszönöm. Kifejezetten ilyen paraméterekkel legyen? Gondolom ebayen is van, rendelek onnan. Mert van egy ilyen négyes elosztóm, mivel a jelenlegi TV-m csak 2 HDMI csatlakozóval bír és az kevés, de meg kell néznem mit tud, mert gondolom számít.
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Sajnos WLOD-os lett a PS 4 fat konzolom. Valakinek van ötlete, hogy belföldön hol tudnék HDMI chipet szerezni hozzá? Láttam már aliexpressen, de nem szeretnék 3 hetet várni erre.
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
-
nincsnév007
őstag
ha a spiderman lemezesen van meg a dlc-ket megvehettem az storebol?
-
belan
addikt
válasz nincsnév007 #200319 üzenetére
Meg !
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Woodslave
félisten
Kipróbáltam a lords of fallent. 1 óra játék alatt még egyszer se haltam meg. Miezaxar?
Amúgy nem rossz bár olyan folyós olyan mintha úszna a dolog de hangulata van meglátjuk milyen lesz
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
gamegod
senior tag
Sniper Elite 4 szép és jó. szokni kell a 3 után mert szerintem sokkal másabb mint a 3. baromi nagy a térkép fura ez a nyitottabb világ. Leszopatott mert meghaltam és egy korábbi csekpointnál volt csak mentés igy ki is nyomtam.
Shadow Warrior elmebeteg hentelde. poénos easter eggek. kiégtem rajta alig bírtam kikapcsolni
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
RangerFox
veterán
válasz nincsnév007 #200319 üzenetére
A régiókra figyelj
-
marilllyo
veterán
Nekem a First Light jobban tetszett mint az alapjáték. A legnagyobb bajom az alapgame-mel, hogy miután meglesz minden képességed....igazából nincs hol / mire / kire kihasználni... Na most a First Light-ba a kampány kimaxolása után mehetsz az arená-ba, ami k*rva jó szerintem. Van rá pár análos trófea, de én nagyon élveztem.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
Infamous Second Son
Infamous First LightÉn itt írtam róluk hosszabban. Mennyire egyezik a véleményünk mit gondolsz?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
hombre[EU]
veterán
nem reklám, de a zöld manós bolt ssd-vel adja a PS-t link
Life, Uh, Finds A Way
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #200326 üzenetére
Kérdés, hogy milyen SSD-t tesznek bele, de amúgy hja, nem olyan rossz ajánlat.
Live-Die-Respawn
-
seniman
veterán
válasz hombre[EU] #200326 üzenetére
Már egy jó ideje van náluk ilyen.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
MODERÁTOR
válasz hombre[EU] #200329 üzenetére
Közel ötszáz értékelésből a szövegeseket csekkolva látható, hogy már tavaly is kapható volt.
<-ƘƘ->
-
addikt
válasz hombre[EU] #200329 üzenetére
Igen, a PRO-ból is van kétféle SSD változat náluk 480/960.
Ahogy látom tényleg visszaugrott a PRO ára, de ez várható is volt a szokásos nyár eleji forintmizéra miatt. Két hete 128 volt a PRO. 110-es akciós árat kapott 2x20 db, de arról lecsúsztam. -
.LnB
titán
válasz marilllyo #200325 üzenetére
A mi véleményünk ritkán fog egyezni. És ahogy olvasom most sem egyezik. De a te esetedben ez a véleménykülönbség engem nem zavar. Mert tudom, hogy te teljesen máshogy tekintesz a játékokra. Neked a főbb szempontok között van a platina megszerzése. És az, hogy ez mennyire könnyű vagy nehéz, mennyire élvezetes vagy bosszantó. Te rendszerint célt tűzöl ki magad elé minden játéknál, ezért sok mindent nem veszel figyelembe. Én viszont úgy ülök le játszani, hogy a játék nyújtson számomra olyat, amire felfigyelek. Te bizonyítasz magadnak egy játékban, én azt várom, hogy a játék bizonyítson nekem.
Évekig, ~15-17 évig multiplayereztem PC-n, ott nekem is mindig célt kellett magam elé állítani, mert másként nem játszottam volna ennyit azokkal a multiplayer játékokkal. De nekem ennyi elég is volt az ilyen felfogású játékból. A bizonyítási vágyam elmúlt. Ezért sem érdekel egyetlen trófea sem.
És pont ezért mert úgy gondolom, hogy kettőnk esete elég hasonló, ezért téged meg tudlak érteni. De lehet, hogy tévedek persze.
-
MODERÁTOR
Ezzel egyetértek, akkor már inkább egy Pro-t érdemes venni. Ezt a generációt még HDD-re optimalizálták az USB-n bekötött SATA csatlakozójával, arányaiban közel sem dob rajta akkorát egy SSD. Ha külön vásárol valaki bele, akkor is inkább egy nagyobb SSHD-t érdemes, illetve külsőnek meg max 3,5" vinyó.
PS5-nél kíváncsi leszek, hogy mi lesz. Ha tényleg kapunk egy arányaiban kis tárkapacitású (jóval nagyobb méretű játékokhoz 1 TB), de baromi gyors beépített SSD-t, akkor gondolom búcsút mondhatunk a bővítésnek, illetve az USB-s külső vinyóról való játékfuttatásnak.<-ƘƘ->
-
.LnB
titán
Olvastátok, hogy azt pletykálják free to olay lesz az Anthem?
-
.LnB
titán
-
seniman
veterán
válasz BoneDragon #200338 üzenetére
Csak ha analóg kupakot is küldenek hozzá.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
-
MODERÁTOR
válasz Carlos Padre #200342 üzenetére
Attól is függ, hogy mi a Sony elképzelése ezzel kapcsolatban. Állítólag egy, még sosem látott ultragyorsaságú SSD lesz a PS5-ben. Gyorsítótárként használva nagyon lehúzná egy vinyó, hiszen óriási adatmennyiségekről lesz szó, 100+ GB-os játékokról. Egy játék első indítása mégsem tarthat tíz percig amíg gyorsítótáraz. Akkora lesz a teljesítménybeli kontraszt, hogy nem gondolom, hogy közvetlen vinyóról is lehet majd játszani.
<-ƘƘ->
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #200344 üzenetére
Nem tudom konzolon mi a helyzet. PC-n csak ritkán lőttek agyon a társaim.
De mostanában volt valami, hogy az Ubisoft valami "forradalmi" megoldást próbál ki a tk-zók ellen. Nem tudom végül mi lett.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #200346 üzenetére
Ranked játékmódban az elég ciki lenne. Emlékszem mikor elkezdtem anno gyakorolni Pulse-zal, akkor egy ember mindig sikerült megölnöm a C4-gyel, magamat.
[ Szerkesztve ]
-
-
Moby
addikt
válasz #42308056 #200348 üzenetére
Nem szólnak hírek. Nem az ssd lesz egyedi, hanem a csatoló. A zen2-vel debütáló pcie 4.0-t kapja a PS5 is. Ergo egy PCIe 4.0 -s, NVMe-s SSD várható benne. Ami eléggé hónaljszagú itt erre kihegyezni a gyorsaságot, eddig sem az PCIe volt a szűk keresztmetszer az NVMe-s meghajtóknál, hanem leginkább a melegedésük, meg az áruk.
Minthogy Cernytől ez a "pécében sosem látott megoldás" is teljes agyfasz volt, mert ez amikor kimondta igaz is volt, de a helyzet az, hogy pécére előbb jön az architekt, mint a ps5. Szóval mire megveheti a user konzolban, addigra már valójában nagyon is jelen lesz a pécében is, persze ott pont annyira nincs momentán jelentősége, mint a ps5-ben sem, de lehetett valami nagyot mondani.[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
A pcie4 nem hoz akkora sebesség növekedést, mint amit itt elhintettek. Valószínűbb az a prototípus, ahol az ssd a memóriabuszra volt kötve és a rendszermemória kvázi cache-ként működik, ezért olyan gyors (és mellesleg virtuálisan végtelen a memória.)
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző