Új hozzászólás Aktív témák

  • d@vee

    őstag

    válasz #58978304 #196074 üzenetére

    Dehogy vártak, te ezt honnan vetted? Egyik Metro sem volt CoD, aki játszott bármelyikkel, mindenki tudta mi lesz. Ahogy egyetlen korai gameplayben sem volt agyonpörgetett hülyeség.

    Csak nem tudtak mit kezdeni a nyílt világgal. Komolyan, egy fejmagasságú kerítés egyik oldalán halálos sugárzás van, visszamegyek meg maszkot simán leveszem? Sehol nincsenek agyonmutálódott fák, növények, emberek gusztustalan és félelmetes torzulásokkal, pár farkasember(?) meg néhány lény kivételével.
    Lőszert van dögivel, vagyis sosem fogytam ki, míg előző reszeknél bizony ez sokszor előfordult.
    Ha már annyira sugárzott a felszín, hogy maszkot kell helyenként viselni, miért nem csináltak a nyitott világban többféle sugárzási szintű helyet? Mondjuk barlangokat, nagyon elzárt épületeket, amikbe csak akkor mehetnék, ha a ruhámat fejlesztem, mert az átlag ruhában nem bírnám azt a sugárzást? Aztán ilyen komolyabb helyekre erősebb, félelmetesebb lényeket tehettek volna.
    A gyűjtögetésnek egy idő után értelme sincs, ha már van vonatom, legalább színezni, erősíteni lehetett volna, funkcionálhatott volna úgy, mint pl. az AC Black Flag-ben a hajónk. Tehettek volna pár ipari épületet, gyárat néhány sín elágazással a játékba. Aztán ha akarunk ugyanúgy elzakatolunk az első 1-2 felszerelt vágánnyal zúzni a nehezebb helyeket, különlegesebb ellenfeleket.
    Meg még egy csomó minden így hirtelen, amivel ki tudnák tölteni az unalmas órákat.

    Azért írom le ezeket, mert olvastam az első 2 könyvet és az első két részt szerettem. Vártam nagyon az Exodust, de feleslegesen nyitották ki a világot, nem tudtak vele mit kezdeni, És ezért is fáj, szinte arconköpésnek érzem a dolgot.
    Nem rossz a játék, de koránsem az, mint ami lehetett volna.

    [ Szerkesztve ]

    Ja

Új hozzászólás Aktív témák