-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gripper
tag
Sziasztok!
Előre bocsájtom, hogy nem pánikkeltésből írok.
Viszont erősen ajánlom mindenkinek hogy ellenőrizze a PSN és XBOX fiókjait, különös tekintettel a jelszóbiztonságra mert ma reggel nekem mind a kettőt ellopták.Alig egy perce sikerült ügyfélszolgálaton keresztül visszaszereznem őket, de az a tény hogy mindkettőt egyszerre ellopták a különböző bejelentkezési adatok ellenére is, eléggé aggasztó jelenség.
Ezért gondoltam szóvá teszem itt a fórumon, hogy mindenki legyen résen mert nagy valószínűséggel hackerek kóstolgatják a felhasználókat mindkét hálózaton.
Mindenkinek biztonságos napot.
Gripper voltam.
-
Gripper
tag
válasz mlinus #31914 üzenetére
"nincs olyan játék a piacon ami alapból a season passal jön, úgy nem vennék meg sokan"
Aha, csak a Destiny, a CoD, a Watch Dogs, meg az Assasins Creed Black Flag, stb.
Csak, hogy párat említsek így éven belül.
Ja igen a Shadow of Mordor még kimaradt bocsi, Steamen Season Pass-al árulják.
[ Szerkesztve ]
-
Gripper
tag
válasz kiki22 #30598 üzenetére
Szia.
Azokat az anyagokat főleg fegyver illetve páncél fejlesztésekre lehet elhasználni. Ez a lvl 20 és a fölötti páncéloknál hasznos. Ha esetleg túl sokat gyűjtöttél egyből(100 egység vagy afolött) akkor érdemes a vanguard illetve a crucible árusoknál beváltani a nyersanyagot reputáció fejlesztésre. Ami általában coin és mark formájában realizálódik.
Példa:
Ha van 50 db hélium hengered akkor elmész a vanguard árushoz a hangárban. A listája alján vannak a repü adó cuccok. Föléjük viszed a kurzor és látni fogod melyikhez kell a hélium.
-
Gripper
tag
Sziasztok.
Hétfő óta én is boldog PS4 tulaj vagyok.
A PSN id-m :Auriol80
Aki akar nyugodtan vegyen fel barátnak, bár a jövő keddi Destiny megjelenésig nagy valószínűséggel offline leszek. De aztán....Na, kalandokra fel, a Végzetünkbe és tovább!!
Viszlát kedden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One
- AliExpress tapasztalatok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Synology NAS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Retro pakk (akár külön is!)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest