-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor0077
aktív tag
válasz dumplingjami #27190 üzenetére
Hidd el, akadnak olyan pénzes félkegyelműek, akik ennyiért is megveszik Nem veszik a fáradtságot utánanézni, hátha máshol olcsóbb, nem egy ilyet láttam már
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
Nayrobi
őstag
válasz dumplingjami #26592 üzenetére
Vagy ha nem akarod megadni a kártyaadataidat, akkor veszel egy feltöltőkártyát.
-
>Deego..
senior tag
válasz dumplingjami #26590 üzenetére
Ha magyat accod van akkor indítasz egy vásárlást, bankkártyás fizetéssel.
A kártya adatoknál értelemszerűen kitöltöd a mezőket.
Név(ékezet nélkül), dombornyomott kártyán levő számsorozat, lejárat ideje (ez is a kártyán szerepel) aztán a biztonsági kód(szintén a kártyán szerepel).Továbbá tartózkodási helyadatokat is kér. Értelenszerűen kitöktöd.
Vásárlás fül, a pénzt azonnal leveszi és kezdi tölteni a kívánt játékot.[ Szerkesztve ]
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
Elderath
őstag
válasz dumplingjami #26503 üzenetére
Nem is lehetne jobb játék bár olyan magasra teszi a mércét majd, hogy azt nem igen fogja más átugrani. Majd max a következő ND játék
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Rabbitf_24
addikt
válasz dumplingjami #26503 üzenetére
simán mehet kezdőnek
-
nkAAA
aktív tag
válasz dumplingjami #26357 üzenetére
Szerintem egyelőre még csak akkor érdemes PS Plust beszerezni, ha multizni akarsz, mert az "ingyen" adott játékok még elég gyérek. Viszont ha veszel új gépet, akkor a PS Storeban be tudod regizni a 14 napos ingyenes PS Plust, s akkor meg tudod nézni, hogy megérné-e neked vagy sem. Magyar storeban 1 hónap 2k, 3 hónap 4.5k, 1 év 15k.
Nekem kb. két hete van PS-em és én is csak gépen toltam előtte fpseket. Igazság szerint csak gyakorlás kérdése az egész és előbb vagy utóbb sikerélményeid is lesznek a multis lövöldékben. Singleben ugye sokat segít a rásegítés, de az alapokat legalább el tudod sajátítani, amit a későbbiekben is tudsz kamatoztatni. Némi tapasztalat meg már van, úgyhogy nem az alapoktól kell mindent elsajátítanod
https://twitter.com/nkaaa
-
Bencus88
nagyúr
válasz dumplingjami #25326 üzenetére
Igen pontosan és a fifa is tudja kezelni, tudsz a kedveseddel játszani.
-
DithenS
senior tag
válasz dumplingjami #25267 üzenetére
Szia,lehet válaszoltak már de elmondom hogy nem nehéz áttálni,sokan attól félnek hogy tök nehéz egérről áttálni de nem így van! 1-2 nap és megszokod,ha nem akarod akkor 1 hét de megszokni megszokod,meg sokan azt is elfelejtik hogy mindenki kontrollerel van és azt feltételezik hogy a többi ember egérrel nyomja ezért béna lesz,persze mindenki kontrollerel játszik amit én nagyon is szeretek,aki azt mondja hogy szar az vagy nem próbálta vagy nem érdekelte vagy hamar feladta,ennyi!
Sokkal jobb mert itt nincs pl az hogy anyuci megveszi az 1 milliót érő PC-t a gyerekének,más meg egy 150k-s konfiggal lép be a BF4-be,ami igazából azért szívás mert a gyereknek max FPS-e van neked meg 50 kb,PS4-en mindenki fix 60 ami egyenlő esély,kontroller is így van mert mindenki egyfajta vezérlővel játszik,ellenben van olyan a PC-n aki egy TESCO-s egérrel játszik,más meg 30.000Ft-os egérrel nyomja ami unfer dolog vele szemben.Szóval játékra csak konzol egyenlő esélyek miatt,meg persze az egyéb szolgáltatások miatt is jobb,pl kevesebb cheater nekem sokat nyom a latba mert pl egy 10 éves hülyegyerek nem fog cheatelni mert nem tud,PS4 teljesen más mint a pc ahol megnézek egy YT-s videeót és máris tudom hogy kell falon átlátni meg ilyenek...Meg szerintem könyebb is cipelni mint egy bazári nagy dög PC-t amihez kell vinni szinte mindent,TV meg mindenhol van tehát azt nem kell,PC-n pl vigyázni kell hogy ha nagy tömegű léghűtéssel oldod meg a procid hűtését letörhet az alaplapról a rászkódás miatt,vagy maga az alaplap törhet el míg PS4-en ilyen azért nem történhet meg. -
Bencus88
nagyúr
válasz dumplingjami #25305 üzenetére
Lehet játszani. Megnyomod a ps gombot majd egy másik user-be belépsz a kettes kontrollerrel.
Igen ilyenek a legos játékok. Lego hobbit, marvel stb ha jól tudom a mostani ps+-os trine 2-őt is lehet.
törlés: options gomb és delete.
-
addikt
válasz dumplingjami #25275 üzenetére
Csodálkozom, hogy a infamous second son -t meg senki nem említette pedig szerintem nagyon jól el lett találva.
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
Tomb Raider, Assassins Creed 4: Black Flag
ezek nagyon jó játékok, és emellett még konzol-szüzeknek is könnyű irányítani
-
Bencus88
nagyúr
Tomb Raider, legos játékok, valami fps. nézz körül neten és válasz kedvedre.Nem tudom melyik játék áll hozzád közel, vagy melyikkel szeretsz játszani. fps kaland vagy valami más
-
Rabbitf_24
addikt
most tolom a COD Ghostot, próbáld ki azt. Nekem bejön.
-
shunter
aktív tag
Én így tervezem: Single gémek dobozosan, majd csere bere. Tartósabb multi címek digitálisan haverral megosztva. Így egyszer én veszek, egyszer ő. Pl én most veszem a Destiny t, haver a COD AW t.
Hogyan tudnád elősegíteni a gyors fejlődést? Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás... Csak így.
-
Bencus88
nagyúr
Igazán nincs mit bármi kérdésed van nyugodtan keress meg. Az egyjátékos módra gondoltam amihez nem szükséges a ps+. Igen pontosan ez is ilyen.
Az áttérést sok gyakorlással semmi mással. Olyan nem lesz, de megközelíteni meglehet.plusz itt lesz egy kis aim is.
-
Bencus88
nagyúr
válasz dumplingjami #25264 üzenetére
Mind a BF és COD-nak is van kampány része single player. De ezek a játékok főleg multira vannak kitalálva és abba van a több játék óra. Igen lehet onnan is vásárolni, de ha tanácsolhatom már van sok hazsnált játék be lehet őket szerezni sokkal olcsóbban. ilyen pl a harverapró vagy a jatekaim.hu
én is dobozos párti vagoyk.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest