Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
válasz ObieWan #196233 üzenetére
Ki húztam a 230v bol úgy el indult ki írta ellenőrzi a adatokat nem e sérültek utána be is jött a kép , de el is ment a kép 2x csinálta ezt meg közbe kise tudom kapcsolni a gépet csak ha ki húzom a 230v-bol és a kontroller is kikapcsol mikor el megy a kép de a pró fehéren világít . Amúgy wi-fi rol megy szerintem ez be szart 😡 világít fehéren kíselehet kapcsolni .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
pomk
őstag
válasz ObieWan #79113 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Kingston HyperX Cloud I fejhallgatót is!
Olvasd el az értékelésemet mielőtt választanál. Ha bármi kérdés van, nagyon szívesen segítek!(#79127) N@idia
Én tegnap este már el is kezdtem előtölteni.
Libraryban kikerestem a játékot, ugrás storeba, download (US store).[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
válasz ObieWan #79098 üzenetére
+1 a Sony Goldra! Kenyelmes es jol is szol. Es szerintme a 7.1-es hangzas is rendben van. Foleg ha a megfelelo hangkeppel jatszol. En pl a mostanaban sokat emlegetett Uncharted Collectionnel jatszom es baromi jo ezzel a fulessel es a jatekhoz tartozo hangkeppel.
Nekem a kanapegaminges kollega videoja is segitett a dontesben es nem bantam meg.
Asszem mindenféleképpen!
-
-
titi1990
tag
-
Beri78
őstag
Szia!
Én is ezt néztem ki annak idején a Sony gold mellett. (~ ugyanaz az ár)
Sokat olvastam, és mind a kettőnek vannak minőségi problémái (törés)A végén a goldot vettem, mert volt rá egy elég jó akció, és én azóta is örülök neki
Hangzásban szerintem annyi lehet az eltérés, hogy a Sonyhoz vannak egyedi hangzásképek játékokhoz.
szerk:
nagyon sok törés van sajnos a másiknál is - nézd csak meg a véleményeket[ Szerkesztve ]
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
vonSux
őstag
Bocs, hogy a saját vackomat ajánlom. Én a TB-t jobban szerettem, de ez szubjektív (a gold is nagyon jó füles a kategóriájában!).
-
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz ObieWan #77272 üzenetére
Nekem bejön, mert alapból alacsony és kicsi a dualshock analógja.
Az árát nézve nem éri meg, ha azt nézem, hogy egy műanyagdarab. Pont ma vettem egy zippo öngyújtót, és az került annyiba, mint egy kf
Érdemes felesbe venni, mert kettőt adnak, de egy elég a jobb stickre.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest