Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
tboy93 #233345 üzenetére
A történet még nem is volt annyira frusztráló, bár tényleg nem egy nagy eresztés. Engem inkább a karakterek arcmimikája zavart, vagyis inkább az hogy nem volt. Minden szituációban kb fapofával magyaráztak, rohadt idegesítő volt egy idő után, nem tudom hogy gondolták ezt, de 2017-ben azért ennél fejlettebb volt már a technika. Persze voltak erős oldalai is a játéknak, biztos fogok neki adni még egy esélyt és elkezdem elölről, de nem tudom mikor kerül rá sor. Pláne hogy most a palettában van pár "adjunk neki még egy esélyt" játék, lásd RDR 2, Spider Man. Azoknak még neki se fogtam, és még van vagy 20 játék, ami arra vár, hogy végigtoljam. Eddig sem jött tőlem olyan panasz, hogy nincs mivel játszani, de most annyi mindent felhalmoztam, hogy szerintem idén bőven el leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen házat vegyek?
- Politikai mémek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Switch játékok/Tartozékok Normális áron
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X, makulátlan állapotban, dobozában, 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Valve Steam Deck OLED 512GB
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest