Hirdetés
- eFootball
- Alkoholista nevelde
- EA Sports WRC '23
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Last Epoch
- PlayStation 5
- Elfelejtettem egy játék címét
- Hogwarts Legacy teszt
- Hosszabb videón a hamarosan megjelenő Tempest Rising című RTS (PC)
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
saelin #157781 üzenetére
Gyors kérdés? Milyen nettel próbáltad? Amíg volt PS4-em rápróbáltam én is (PC-n már korábban toltam többet a PS Now, nem volt szinte semmi input lag), akkor például a Killzone: Shadow Fall is játszható volt lag nélkül, pedig ahogy a korábbi blog bejegyzésben is írtam FPS-eket nem ajánlom ezzel a szolgáltatással.
De például hibátlanul ment a The Last of Us és a God of War 3 is.
-
válasz
saelin #157781 üzenetére
Én kb egy éve azon játszottam végig először a TLOU-t és a Beyondot. Érezhető volt a lag,de játszható, élvezhető volt ezekkel a játékokkal,de mással nem igen próbáltam, meg hát PS4 után nem kezdeném el újra azon tolni.
Más:
Végéra értem az UC2. részének. A közepétől tényleg jó lett, adta a játék,élvezetes kis kaland lövölde volt remek megvalósítással.
Elindítottam a 3. részt, még csak az első pár percet toltam ( kocsmai verekedés) de élesebbnek tűnnek a textúrák, szebbnek néz ki egy árnyalatnyival. -
SH4D0W2011
őstag
válasz
saelin #157781 üzenetére
Köszi a beszámolót!
Egyébként volt nemrég egy pletyka arról, hogy akár letölthetőek is lesznek ezek a játékok valamilyen formában, az szerintem sokat javítana a helyzeten, ilyen 10 megabites falunettel szerintem nálam esélytelen is lenne ilyen streamelt formában játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest