Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz saelin #157781 üzenetére
Gyors kérdés? Milyen nettel próbáltad? Amíg volt PS4-em rápróbáltam én is (PC-n már korábban toltam többet a PS Now, nem volt szinte semmi input lag), akkor például a Killzone: Shadow Fall is játszható volt lag nélkül, pedig ahogy a korábbi blog bejegyzésben is írtam FPS-eket nem ajánlom ezzel a szolgáltatással.
De például hibátlanul ment a The Last of Us és a God of War 3 is.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
félisten
Én kb egy éve azon játszottam végig először a TLOU-t és a Beyondot. Érezhető volt a lag,de játszható, élvezhető volt ezekkel a játékokkal,de mással nem igen próbáltam, meg hát PS4 után nem kezdeném el újra azon tolni.
Más:
Végéra értem az UC2. részének. A közepétől tényleg jó lett, adta a játék,élvezetes kis kaland lövölde volt remek megvalósítással.
Elindítottam a 3. részt, még csak az első pár percet toltam ( kocsmai verekedés) de élesebbnek tűnnek a textúrák, szebbnek néz ki egy árnyalatnyival.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
SH4D0W2011
őstag
Köszi a beszámolót!
Egyébként volt nemrég egy pletyka arról, hogy akár letölthetőek is lesznek ezek a játékok valamilyen formában, az szerintem sokat javítana a helyzeten, ilyen 10 megabites falunettel szerintem nálam esélytelen is lenne ilyen streamelt formában játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bestbuy játékok
- Garasoskodás
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Villanyszerelés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest