-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #126389 üzenetére
Kicsit érdemes finomítani rajta, először nekem is nagyon fura volt, felvettem -3-ról 2-es szintre az érzékenységet, így már egész jó.
Amúgy wow, nekem nagyon tetszik amit eddig láttam, de azért még lehetne itt-ott fejleszteni rajta.
Arra rájött amúgy valaki, hogy hogyan lehet megjegyeztetni a játékkal, milyen segítségekkel akarok vezetni? Folyton elfelejti...
(#126388) Madwe: Ja, elég zavaró hogy UK accounttal sem tudom magyarra állítani magam Pedig azért nem ördögtől való, hogy valaki nem abban az országban él, amilyen nemzetiségűnek vallja magát. A fél F1-es mezőny Monacói színekben kellene hogy induljon Sony logika szerint
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
ez azért lehet, mert nagy traction control van beállítva, ami folyamat ellenszabályoz, h ne csússz ki. Ha kisebbre veszed, akkor jobban fog kanyarodni, cserébe ki is csúszik a feneke Jobb alul van egy sáv ami pirosan vibrál amikor aktív a tracktion control! Egyébként ha rendesen előfékezel, s jól adod a gázt, akkor bele se kell szóljon a tc...
-
krx21
nagyúr
Pedig nekem a vezetés fizikája tetszik, bár a sebességérzet a videók alapján a Forzának jobb.
Én nagyon drukkoltam neki, mert nem akarok Xbox One X-re költeni... Most már csak 1 esélyem van: valahol meg kell néznem élőben a Forza 7-et és baromira nem kell hogy tetszen!!!
Sajnos az a program nagyon egyben van, már évek óta...Nem sok esélyem van sporolni. Persze nem sajnos.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kedvenc zene a mai napra
- Mini-ITX
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest