-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
-
FunPro
őstag
válasz ProEvoFan #211092 üzenetére
Ebből mindenféleképpen a sony fog jól kijönni. Ha megegyeznek, ha nem.
Nyaljon sót a D. Mi értelme birtokolni a jogokat, ha nem profitálsz többet belőle?
#VTom
Ezzel én is így voltam. Az utolsó 20 percnél mondtam azt, hogy ennyi elég volt, köszönöm.
Jó, mondjuk már a párducnál tudtam, hogy innentől engem nem érdekel, de a záró filmet azért csak meg kellett nézni.
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
-
S e t h
nagyúr
válasz ProEvoFan #210791 üzenetére
Nem tudom viszont milyen taktika része, hogy ki mikor kap ilyen kupont. Ha le van írva valahová és elkerülte a figyelmemet, akkor excusez moi, de ez így kicsit szervezetlen, mert ahogy olvasom a topikban van, aki azért lepődik meg, mert kapott, valaki meg azért mert nem.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
Wesder
félisten
válasz ProEvoFan #210612 üzenetére
Érdekes mòd a Quantum Break-et meg mindenki szarozta, pedig az az időutazòs téma zseniàlis ami benne van. Egyedül a végjàtékban hangzott el ugyan az mint a Quantum Break-ben az időutazàssal kapcsolatban.
Deck
2 végigjàtszàsom van benne. Imàdtam. Ha esetleg te is sírni fogsz 2-3x nem ciki, ne aggòdj.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Sirandrish
legenda
-
törölt tag
válasz ProEvoFan #210322 üzenetére
Nem gond mindenre van biztosításom /törésre/beázásra/égésre.
Kivéve a lopásra nem kértem annó.
100k fizettem a készülék árára pluszba 5 évre meghosszabítva.
Én világ életemben alkoholossal tisztítottam mindenem egyszerűen ez a legjobb a kijelzőkre csak nem így ilyen formában -
malystryx
senior tag
válasz ProEvoFan #209961 üzenetére
Akkor segíts nekem légy kedves ebben. A fiam is ezerrel nézi a yt-on, de egyelőre nem vettem még meg neki. Eléggé látom benne a kreatív dolgokat és nagyon vágja a gyerek. A store-on egy csomó rész ingyenes legalábbis a psprices ezt mutatta még 2 órája, van story mód, season 1, azon belül epizódok, season 2, különböző textúra pakkok, ez nekem átláthatatlan. Mit érdemes megvenni? Gondolom ha minden akarnék egyben az egy vagyon. Amikor youtubereket néz, sosem a story mode megy.. Én meg nem folytam még bele sosem.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #209776 üzenetére
Ahh tudom, írtam is, hogy esküszöm majdnem megvettem ezek miatt a képek miatt. Mert egyszer már linkelted. És úgy elkapott az érzés. Aztán persze nem vettem meg.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
VTom
veterán
válasz ProEvoFan #209696 üzenetére
Mindig jönnek friss tizenéves arcok, akik osztják az észt.
Sajnos a ph fórum szakmai színvonalán is érezhető ez.Én csak a 35" 3440x1440 G-Sync miatt sajnálom, mert a multiplatform címek azért sokkal szebbek PC-n. Origins pl. csalódás PS-en, nem is veszek meg több open world játékot amit PC-n már játszottam.
Ellenben a HZD-n a bokámat lef*som minden nap, ha új tájra tévedek. Szóval megbánás azért nem lesz, csak sajnálat.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #209576 üzenetére
Én csak a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4-et, és végül megvettem hozzá külön a Road to Boruto DLC-t. Ennyi.
Most ez az EA Acces jókor jött, még abból se próbáltam végig amit akartam. A hónapban pedig jön a Control, igaz most már kérdéses a vásárlása. Érdekel, de nem játszok sokat mostanában. Majd még eldöntöm 27.-ig.
Úgy is nemsoká jön a Death Stranding, már csak 92 nap![ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ProEvoFan #209356 üzenetére
Ha éppen az, dehogynem, csak megfelelően (az objektivitás pászmáit is láttatva) kell találni.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
_drk
addikt
válasz ProEvoFan #209175 üzenetére
Nekem a hiánypótló játékok miatt tetszik. Olyan játékok vannak benne sok esetben amit úgyse vennék meg.
A múltkori Overcooked kíváló példa. Biztos nem adtam volna érte pénzt. Pedig rohadt jó kis "kanapés" játék.
1 óra után már rendesen stratégiát dolgoztok ki, megosztva ki mit csináljon, de a végére akkor is jön az üvöltözés hogy elfogyott a tányér! -
Wesder
félisten
válasz ProEvoFan #209145 üzenetére
Fortnite-ban elég régòta működik. Nagyon nem panaszkodott érte senki. Nagyon egyszerűbegyébként.
Crossplay+perifériàra valò szűrés.
A Hori meg egyéb biszembaszom àtalakítòkat meg tiltani a csàba és kész.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
válasz ProEvoFan #209137 üzenetére
tanulj meg célozni kontrollerrel Nem véletlenül nem rakják(rakták) esdig bele a nagy mainstream kompetitív fps-ekbe a fejlesztōk. Lehet,hogy tévedtek majd az új cod eldönti, ha bejön akkor a nextgenben alap lesz.
Szerintem nagyobb probléma a dedikált szerverek hiánya. Az,hogy nem lehet bérelni egy servert amit személyre szabhatsz és ahol a pajtikkal játszhatsz az abszurd 2019-ben. Oldják megLife, Uh, Finds A Way
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz ProEvoFan #208995 üzenetére
Burnout Paradise Remasterdet
Szóval akkor keressük/keressétek egymást ha online vagyunk.Én bármikor beugrok segíteni az online trófeákba, csak írjatok rám.Ma 10-16 óra között nekem ok.Ha nem vagyok a gépnél, akkor is nyugodtan írjatok, mert a PS app úgy is jelzi.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz ProEvoFan #208955 üzenetére
Nagyon jó a bf v. Sajnos annyira xarul játszom és valahogy nem is érzek rá hogy már a játék élményem rovására megy pedig annyira szeretném ha jól tudnék vele játszani és nem én lennék a balfax aki azt se tudja merre van előre
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
nagyúr
válasz ProEvoFan #208955 üzenetére
Nekem nagyon nem jött át a BF2. A kampány se és a játék minősége se. A grafika szerintem nem kifejezetten szép és a single rész alatt kifejezetten zavart a nagyon kicsi render distance (vagy hogyhíjják), konkrétan 5 méterrel a karakter előtt jelennek meg folyamatosan a bokrok, kövek stb. Elég lelombozó pl az Endoron.
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #208945 üzenetére
640x634szerk.: Csak most veszem észre, hogy espéespé megelőzött. Ez ciki.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz ProEvoFan #208929 üzenetére
Fortnite-tal már most is működik....semmi átalakító nem kell hozzá....így játszok vele 3 hónapja.
(Logitech "gamer" billentyűzet és Logitech MX518 "gamer" egér)
Első 2 usb portba dugom őket (PS4 slimen) külön-külön és ennyi,.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Bogyi007
veterán
-
MODERÁTOR
válasz ProEvoFan #208903 üzenetére
Kiveszed a konzolból a vinyót, majd rádugod asztalira vagy notira, és egy megfelelő progival (pl. az említett Hard Disk Sentinel) ellenőrzöd a S.M.A.R.T. értékeket. Még önellenőrzést is lehet futtatni, van rövidebb és hosszabb fajta.
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #208850 üzenetére
Jujj de félek én attól a magyarítástól a Days Gone után!
Tényleg, ha elkezdek egy játékkal játszani magyarul, magyar felirattal, akkor elég kilépni és angolra állítani a PS menüt, és angol lesz a játék is? Vagy ilyenkor reinstall kell?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ProEvoFan #208765 üzenetére
Nem, mármint úgy értem, hogy fogásra, első benyomásra igényesebb/jobb a PS4-es pad, viszont az analóg karjai az X360-éra emlékeztetnek - aminél nekem szimpatikusabb a PS3-as pad analóg megoldása.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest