Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
Kérdezte már valaki hogy slim vagy pro?
¯\_(ツ)_/¯
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Megvettem az Assassin's Creed: Black Flag játékot. Az érdekesség csak az, hogy félig magyar, félig angol. A párbeszék magyarul vannak, a menü meg egyebek angolul. Ez normális? PC-n minden teljesen magyarul volt, itt picit fura ez a változás.
A választ előre is köszi!"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
GazRic
senior tag
válasz ViharVadász #98253 üzenetére
Igen! PS4en igy jött ki.
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
noorbertt
őstag
válasz ViharVadász #98253 üzenetére
Nem valasz, de ha UK regisztracioval veszek jatekot akkor ott is van opcio a magyar nyelvre? (Angliaban elek azert kerdezem)
-
marton.m
tag
Srácok, tudnátok mondani olyan couch co-op játékokat, amikkel tudnánk játszani az asszonykámmal?
Természetesen a Fifára már elkezdtem rábeszélni. Gondoltam még a Diablo III-ra, megérné ezért beszerezni?
Természetesen kíváncsi vagyok indie címekre is, ha minőségik.[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz marton.m #98260 üzenetére
Nekem ezek vannak meg s ajánlom őket, annyi h időközben kijött az Alienation, az dead nation helyett, illetve diablo 3 helyett is jó lehet, kérdés mi tetszik jobban, zombi, ufó vagy szörnyhentelés
[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
-
kevepapa
aktív tag
-
-
melega
őstag
PS 4 nem lett volna Xbox Onet vettem volna.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #20844032 #98266 üzenetére
Akkor magyarul, csak az vegyen pro-t, akinek van 4K-s tv-je, mert fhd-s tv-n nem fog tudni úgy játszani, mint a sima ps4-en? Illetve, ha fhd-s tv-n indít el valaki játékot, akkor (maradjunk a tomb raider-nél) nem fognak megjelenni a pro adta opciós beállítások? És akkor ez igaz mind a 40 játékra illetve a jövőbeli játékokra is?
-
belavagyokbp
aktív tag
Sziasztok,
Valaki nyomja még a black ops 3-at? Pár haverommal beszereztük a mostani akcióban, egész jó, bár jó lenne magyarokkal is tolni. Ha valakinek lenne kedve multizni akkor pls jelezze pü-ben, esténként általában vagyunk
-
negyedes
addikt
válasz marton.m #98260 üzenetére
borderlands handsome collection. nagyon hosszu csak maga a borderlands 2 + osszes dlc. Mi mar 120+ oranal vagyunk es meg hatra van a jatek 40%kb. plusz utanna jon a pre-sequel.
rayman legends. jo platformer, nehol igen nehez. (egy fps maniasnak. )Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
törölt tag
-
Tatyla
őstag
-
-
ithuriel
csendes tag
-
törölt tag
220 Voltnál ma van Kék Csütörtök ( ), 60-ért szórták a 1216-os szériás PS4-eket. Lehetett vagy 1 darab készleten, mert mire egyszer betöltött az oldal, már elfogyott. Gondolom hasonló árakra lehet majd számítani a többi boltban is.
PS4 Pro vagy Slim nem kapott semmilyen akciót.
-
Tatyla
őstag
válasz #20844032 #98285 üzenetére
csak a nagyobb felbontás mint ahogy te állítod akár HDR nélkül is még nem teszi jobbá a játék élményt,és igen nekem elég ha csak stabilabbak lesznek a játékok mert szerintem se itthon se külföldön senki nem rohan most azonnal a 4K tévékért ahogy azt a Sony remélte,a 180k-ért kapható belépő szimtű szarok amik szerinted bőven elegendő az olyan mint anno volt a HD meg HD Ready tévék között a különbség,és ez nem frusztráció ha valakinek más a véleménye mint a mindenható Mobynak...
[ Szerkesztve ]
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
SenorDave
tag
Jött a 4.06 System update.
-PS3/4 gépek tisztítását, pasztázását vállalom. 3 kerület .Írj bátran!
-
A`rpi
addikt
válasz AXisBOLD #98278 üzenetére
"DualShock 4-en az R2 gomb nem akar működni"
Első kőrben ravaszok mögötti fehér gumikat tisztítsd le,
majd cseréld fel (L2, R2).Ha a fentebbiek nem hoznak megoldást,
szedd szét teljesen, a ribbon-t takarítsd le.Alkatrészeket ha pótolni szeretnéd keresőszavak:
DualShock 4 Silicone Button
Dualshock 4 Ribbon
DualShock 4 L2 R2 Trigger ButtonsVásárláskor gondosan ügylej a cserealkatrész kiválasztására!
Többfajta alkatrészt is találhatsz ami hasonló lehet,
de nem pont olyan amit te keresel![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
By the way, a gyári kontroller szétszedése garanciavesztéssel jár?
Tehát csak úgy nem szedhetem szét kedvemre és csinálhatok belőle másik kinézetűt, elég sok jó "burkolatot" és hozzá illő gombokat találni a neten.Árpi: Köszi szépen a gyors választ.
vonSux: Tudnál egy másik fajta linket is dobni? Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
hyperspace
őstag
válasz Adam_Shepard #98292 üzenetére
(#98299) Moby, arra gondolsz, hogy HDR nélküli TV-t nem lehet kapni?
[ Szerkesztve ]
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
Madwe
nagyúr
válasz #20844032 #98299 üzenetére
He? a kamu marketing hdr-re gondolsz 8biten? azt már mindenbe beleteszik valóban, de rendes 10bites hdr az 5-600.000 forint felet kezdődik. Kb hdr ready ami alatta van, h maradjunk a FHD vonalnál. Jelenleg normális 4k HDR tv-t nem is vennék ami ezen árszint alatt van, mert az olyan is.
(#98297) gyuribácsi88 azért ez meredek kijelentés, főleg egy konzol topikban, amikor a pct azért szolás szidni, h új vgakat érdemes venni 2-3 évente, s az nem 10 fps növekedést hoz, hanem közel kétszerest
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- ÚJ, Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD, garanciával!
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest