-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
PandaMonium #67104 üzenetére
Szerintem te értesz félre.
Big ben edition-t szerettem volna venni,de hezitàltam,mert nem tudtam biztosan,hogy van-e benne magyar felirat.Akkor megkérdeztem az ügyfélszolalatot és mivel nem vàlaszoltak 48òràn belül (ennyi volt maximumnak megadva) megrendeltem a charing cross edition-t amiről biztos tudtam,hogy magyar,mert minden bolt mellé írta.
Eltelt pàr nap,megérkezett a charing cross -magyarul- +megérkezett a vàlasz a big ben-ről.
Ezt tudvàn rendelhettem volna a big ben-t is.
(De nem akartam lutrizni,mivan ha megrendelem,megjön és nincs benne magyar nyelv,volt màr így nem jàtéknàl.A sima kelet euròpai verziòban volt magyar nyelv,az euròpai special edition-ben meg nem..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB! (2028.02.02.-ig garanciás)
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest