Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    addikt

    válasz marquuard #54507 üzenetére

    1. Ha hozzáadom az USA accountot a konzolhoz és azon keresztül letöltöm a játékot, akkor az US account primary-re állítása után tudok játszani az EU-s accountomon keresztül a játékon?

    2. Ha sikerül EU-s accounton elindítanom a játékot, akkor (ha jól értelmeztem) az EU-s accra fogom kapni a trófeákat függetlenül attól, hogy US accountra vettem meg a játékot?

    3. A Remastered mellé le tudom tölteni DLC-ként a Left Behind-ot?

    Fentebb leírtakra igen a válasz. :K
    Magyarázat:

    Trófeákat tudod gyűjteni, amicsi profilon beírt kóddal/megvásárolt tartalommal abban az esetben ha:
    (Megvásárolt játékokat tartalmazó esetedben: amcsi fiók elsődlegesre van aktiválva a játékkonzolodon. Ebben az esetben a konzolodon lévő összes fiók, legyen az elsődleges vagy másodlagos, (angol, magyar, kínai, stb.) tudsz játszani a játékkal, és a trófeákat is tudod gyűjteni minden egyes fiókra.)

    Miért van ez?

    Az elsődlegesként (primary) aktivált felhasználó megvásárolt licensze megosztódik az összes felhasználóval lehet bármilyen státuszú (elsődleges és másodlagosak is!).

    Második eset:(jelen esetben nem működne)

    USA fiókot amire megveszed a játékot másodlagosra állítod(secondary), abban az esetben csak ezen az egy fiókon fog elindulni a játék, minden más fiókon nem, mivel másodlagosan aktivált fiók tartalmaihoz csak a gazdafiók fér hozzá amin meg lett a játék vásárolva, minden más fiók nem.

    Miért van ez?

    Másodlagosan (secondary) aktivált felhasználó, megvásárolt licensze nem megosztható, ezért más fiókok az ide megvásárolt tartalomhoz nem fér hozzá, ezért nem tud játszani. A megvásárolt tartalmakkal csak a gazdafiók tud, amin ki lett fizetve a játék.

    Ha kevésbé volt érthető a magyarázat további leírások játékmegosztásról:

    (FAQ) Gyakran Ismételt Kérdések

    Játék megosztásról: [link]

Új hozzászólás Aktív témák