Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz ForRedGlory #44321 üzenetére

    Mondjuk ha ennek nagyobb publicitást adnak annak idején, akkor máshogy nézett volna rá az ember. Végigolvastam a cikket, és gondoltam magamban "ahhha na szépíteni akartok, mi? Most, hogy mindenki ezzel fikáz titeket". De nem, ez egy fél éves cikk. Ő megmondta mi lesz, az is lett, és az viszont minőségi.
    Azt kell mondjam, hogy így számomra korrekt. Komolyan, ennyitől, egy korrekt (és nem utólagos szépítő!!!!) interjútól máshogy tudok nézni rá és a készítőkre is.

    Az, hogy egyetértek-e vele, vagy hogy mennyire áll közel a szívemhez más dolog, de ez így rendben van, mindennel együtt. Kár, hogy ezt nem hangsúlyozták erőteljesebben, végig a reklámok alatt. Szerintem a közvélemény jobb lenne.

    És így akkor én személy szerint a kevésbé illatos édesanyja hátsó felébe küldeném el azt az oldalt aki 5 pontot ad rá. Mert az egy dolog, hogy én hülye voltam és nem néztem utánna, hogy ezt nyilatkozta Júniusban a készítő, de hogy egy "profi" "újság" ezt figyelmen kívül hagyja és kavarja a szart. Én lehet, hogy perelnék a helyükben

Új hozzászólás Aktív témák