Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Sajnos a ps bénasága miatt tárhelyet kell bővítenem a ps5-be.Viszont abban van vmilyen 1tb-os m.2 ssd.Utánanéztem és találtam átalakítót amivel be tudnám rakni a ps4 pro-ba.
Próbálta már így vki?Lesz érezhető gyorsulás vagy vmennyi lesz,de érdemesebb inkább máshova felhasználni?Volt a ps5-ön 23gb szabad hely,frissíteni kellett a division 2-t és azt írta ki,hogy 86gb szabad hely kell.Nem sok játék volt a gépen,de még azokból is letöröltem a gt7-et,majd letölti a 4.x gb-os frissítést. 😡 Tényleg nem sikerült még ezt megoldani???? 🤬
Tiszta vicc. :-/
Ezért költsek most a gépre még vagy 70e-t.
Korrekt ez??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch + 128GB SD kártya + kiegészítők / RingFit Adventure
- Nintendo Switch OLED + 2 db Pro Controller eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Switch játékok/Tartozékok Normális áron
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest