Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- PlayStation 5
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Nintendo Switch 2
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendi806
aktív tag
köszönöm a segítséget...
hát nemtudom pontosan, mi legyen, hajlok mindkét irányba, de én skót vagyok xd így lehet csak sima hdd lesz majd belőle
ssd-en gondolkoztam, de annyi video van fent a youtube-on, hogy nemtudtam dönteni, megéri e az a kis plussz gyorsaság, hogy, gyorsabban töltsön be (bár van ahol nem nagy az eltérés)haylou gt6 tetszik, de lehet csak egy alap gtx 310 lesz, mint , ahogy fentebb javasolták 🙂
mindenesetre tanácsokat megfogadom, aztan lehet majd szétszedem
kamerás játék, csak a just dance érdekelne, de azt élveznem.nagyon😄
az optikai meghajtó, meg behúzza, csak akadozva...bár ettől nagyobb baja ne legyen, nem cserelgetek sűrűn lemezt 😄😄
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest