Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
válasz
ImACeltic #273030 üzenetére
Top Spin-ekkel még nem toltam, hanem a Virtua Tennis játékokkal kapcsolódtam be anno PC-n, azokkal azért el lehetett lenni. Az újakról viszont nem sok jót olvastam.
Játszom az TWT első részével jó ideje, az online meccsek lagosak, az irányítást szokni és tanulni kell. Nem egy Top Spin szint. A Top Spin a teniszjátékok koronázatlan királya, egy teniszszimulátor, csak hát kereken 10 éve jelent meg az eddigi utolsó, és az még mai napig üti ezeket. A VT meg arcade volt, de jó hangulattal. Ami meg jó a TWT-ban, hogy licences.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Kedvcsinálót kapott a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Futás, futópályák
- Last Epoch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nikon DSLR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Lenovo Tab M11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest