Új hozzászólás Aktív témák

  • ImACeltic

    őstag

    válasz saelin #259035 üzenetére

    Én nyomtam a bétát is és most a teljes játékba is beleraktam kb 3 órát. A bétában is bejött a cinematic A-Day első pálya, de a teljes játékban hosszabb, ki van bővítve és így még jobb, szerintem a hangulatot eltalálták és benne van az MCU feeling is a harcoknál amikor az egész Avengers csapat nyomja. Poénkodnak akik a filmekben is szoktak, valamint az olyan jelenetek is nagyon jók amikor pl Fekete Özvegy harcol Taskmasterrel, közben meglát egy buszt ami esik le a hídról, aztán szól, hogy "Tony, a busz!", Tony egyből válaszol "Megvan!" és látod a képernyőn, hogy elkapja a buszt, stb, nekem ezek nagyon adták. Persze spoiler nélkül tudjuk, hogy ilyen nem sok lesz, legalábbis jó ideig biztos nem, a játék vége felé viszont gondolom igen.

    A harc szintén bejön. Thor-al keveset vagyunk az A-Day-en, de nagyon jó a Mjölnirrel csapkodni, jók a hangok és a kontroller rezgése is súlyt ad neki. Eldobás-visszahívás is jó, bár nem annyira, mint a God of War-ban. Hulk-al való zúzás is bejön, főleg, hogy eléggé rombolható a környezet, repkednek a törmelékek szépen és az ellen is ahogy csapkodom őket. Fekete Özvegy és Amcsi Kapcsi hasonlóak, de Kapcsi jobb a pajzs miatt, annak is nagyon jó érzést adtak. Vasembert sikerült talán a legkevésbé eltalálni ami a harcot illeti, bár vele sem voltam még sokat, de a bétában azért nyomtam vele 1 órát tuti. Nem azt mondom, hogy szar vele lenni, de a többiekkel eddig jobb. Kamala pedig hasonló, mint Hulk, zúzunk vele szépen.

    Szinkronhangok a színészek miatt top kategória, Kamala színészét külön kiemelném mert elég jól hozza a karaktert.

    Látvány szerintem teljesen korrekt. Nem egy PS exkluzív szint, de így a generáció csúcsán sem mondanám rondának. Rombolhatóság dob rajta szépen. A teljesítménnyel sincs nagy baj. PS4 Pro-n ritkán lassul be.

    A Destiny féle loot-skin-gear-skill rendszerrel eddig elvagyok, bár jobban szeretem azt a féle megoldást amikor látható is, hogy erősebb cuccot rakok a karakterre, de itt csak a menüben látod, hogy erősebb a cucc, kinézetre nem változik, arra külön vannak a skinek.

    Én nagy MCU fan vagyok, de nekem eddig bejön a játék. Pedig sokan mondják, hogy az MCU-hoz képest egy B kategóriás valaminek tűnik a játék. Szerintem nem.

    Gamer(PS5, PC), sport fan.

Új hozzászólás Aktív témák