Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Jó, ilyen téren túloztam, a kocsit látni. De hogy előttem hegy van, vagy éppen szakadék azt nem látni. Nem csináltam screenshotot sajnos, kb azt lehetett volna ott tenni, hogy időrabló módon ott hagyom 10 percre és várok a kocsiban, na erre nekem nincs türelmem.
Gebriel : Nem bírok? Ennél egyszerűbb játék nincs, ezt robotmunkával kell végigvinni. Az hogy szándékosan rabolja az időmet azt más hová sorolnám.
Az hogy a sztori rendben van, azzal nem vitatkozom, de hogy ebben a játékban mit lehet élvezni az passz.... Ha óránként lenne egy kis sztory, akkor még robotoltam volna egy darabig, de így semmi értelme...
Zoleee83 : Kénytelen leszek elengedni.... Pedig zavar ha valamit nem fejezek be, eddig minden PS4 játékomat végigjátszottam. Sajnos a játékidőt elnéztem, úgy rémlett 22-25 óra alatt végigjátszható, de sajnos az inkább 40 óra. Ilyen játékmenetre sok a 40 óra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Szólánc.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ford topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest