- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- ZIDOO médialejátszók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
saelin #241387 üzenetére
Örülök is neki meg nem is. Rongyosra játszottam az alapot és mindig van ingerem hozzá, hogy újra előkapjam csak már tartalom nincs amit nem láttam volna, bár igaz HC móddal nem kínoztam még magam. Viszont ez a DLC egyelőre a szívemnek kevés, jó ha lesz benne 10-15 óra szvsz, de ez ugye attól függ mennyi lesz benne az újdonság és Corsus volt a legszívósabb rész meg itt PS4-en pont a legrosszabbul futó is, de lehet ezt kijavítják végre. Tuti megveszem, de személy szerint jobban örültem volna ha egy fullos folytatást jelentenek be amibe megint lett volna számomra 100+ óra tartalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Horgász topik
- Battlefield 2042
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest