Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz bagyulajuve #209684 üzenetére

Egy kis Madden 20 infó megint.

Lejátszottam Pro (mert Veteran nehézség nincs is, nem tudom mit néztem) szinten egy Eagles - Pats SB dontőt. 20-17-re nyertem. Jó szoros meccs volt. Utolsó masodperces FG-vel nyertem. Viszont itt már előjönnek érdekességek. Például Pass play-nél. Látom, hogy üresen van az elkapóm, dobom neki a labdát. Pontos, melkasra menne. Aztán hirtelen kb 7-8m távolról oda "teleportál" a Safety és leüti előle a labdát. Ráadásul még vissza is játssza a játék lassításban, ahogy a föld fölött siklik a védő 3x-os sebességel, és ott terem.. Baromi gáz szerintem. Van olyan, hogy a játékos belesétál egy másik jatékos testébe.
    Meg volt egy olyan play egy Bears elleni meccsen, hogy a gép támad, screen passz balra. A futó elkapja a labdát nagy üres terület előtte. A két védő távol állt a first down vonalon. Elkezd futni az RB, a két védő meg csak nézi, földbe gyökeredzett lábakkal. Egyszerűen nem értem az ilyeneket..

Érdekes még, hogy Bill Belichick nincs lemodellezve a játékba. Eddig minden más vezető edző le volt akiket láttam, és élethűek is. De ő nem. Helyette egy kb 30 körüli cingár pali a Pats vezetőedzője. Gondolom Bill nem engedte.

Szerk.: Ja itt az oka, és nem csak ő nincs:[link]

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés