Hirdetés
- PlayStation 5
- GTA VI
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EAFC 25
- Marvel Snap
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kingdom Come Deliverance - Túl a 8 millión
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MODERÁTOR
válasz ProEvoFan #208903 üzenetére
Kiveszed a konzolból a vinyót, majd rádugod asztalira vagy notira, és egy megfelelő progival (pl. az említett Hard Disk Sentinel) ellenőrzöd a S.M.A.R.T. értékeket. Még önellenőrzést is lehet futtatni, van rövidebb és hosszabb fajta.
<-ƘƘ->
-
Fasza, úgy néz ki megkapunk mindent amit utálni lehetett a COD-ban az elmúlt 10 évben ismét...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Bogyi007
veterán
-
-
válasz WaterWave #208911 üzenetére
WW2-t vettem utoljára, előttem meg MW2-t. WW2-ben tetszett az elején a letisztultság és a War mód is bejött. Kihagytam valamennyit és most újra fel lett rakva. Szomorúan látom, hogy ez is teljesen elkúrvult a halloweeni jelmezekkel meg a fegyverről fityegő szarokkal...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
MODERÁTOR
Digital soundtrack-ekkel kapcsolatban kérdeznék.
A Detroit-é rendben elindul (system storage-on volt/van).
A Shadow of the Tomb Raider ill. az Everspace (extended storage-n voltak, áthelyeztem system-re, nem segített) esetében a következő üzenetet kapom: "The /MUSIC directory could not be found. Make sure the USB storage has a /MUSIC directory." - hogyan lehet létrehozni vagy mi a megoldás?
Köszönet előre is a segítségért.Amit találtam, hogy használjak egy USB kulcsot, amire teszek egy ilyen könyvtárt és oda lehet másolni a zenét, kicsit kényszeredettnek érzem, csak 2 USB bemenet van, egyikben az extended storage, másikban a fejhallgató dongle... (Detroit önálló kezelőfelülete miatt nem érintett a problémában, a többi csak sima mp3?)
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Bétaville
senior tag
Drágulhatnak a konzolok: [link]
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
saelin
veterán
válasz Carlos Padre #208896 üzenetére
Már legalább 4 órája aludnom kellene... Hiperaktivitás + addiktív videojátékok = fáradt dolgozó a munkahelyen.
Komoly hogy mennyire nem bírok néha leállni.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz WaterWave #208911 üzenetére
Azért az idei COD-ban lesznek különlegességek.
20v20 mód, Ground War mód 100+ játékossal stb. Plusz ugye ingyen jön minden tartalom, a killstreakek nem túl OP-k, konzolon lesz natív egér-billentyű támogatás, cross-play (Ami aszerint sorsol össze, hogy kontrollert vagy egeret használsz) stb.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3 alfa kör
Ha már az EA jó fej volt és meghívott, kipróbáltam tegnap este. Nagyjából 5 perc után fogtam a fejemet, hogy ez a játék egyáltalán miért kell? Mi ezzel a cél? Egy zombi növényes óvervács-tímfortressz2. Egy az egyben az. A kis narancs karakter Reinhardt pajzsot tesz maga elé, tolni kell a payload-ot, elfoglalni a területet.. Annyi ilyennel játszottam már.. De a Garden Warfare előző részeivel viszont sose. Mindegyik része ilyen egyébként?
A szemnek kellemes ez a Picnic (ez a kódneve jelenleg a játéknak). Van egy map, ami egy amerikai kertvárosról van mintázva, az kimondottan hangulatos, pofás. Eddig csak a növényekkel játszottam. Van benne egy nagy tuskó, az a karakter illik hozzám, az tetszett. Viszont rocket jump nincs.
Most próbálnék itt információval szolgálni azoknak akik szerették az előző részt, és érdekli őket ez is. De mivel semmi tapasztalatom a korábbi részekkel, nem tudom mit írhatnék. Teljes mértékben olyan mint a TF2 és az OW, csak itt más karakterek vannak.
Ha esetleg kíváncsi valaki valamire, kérdezzen. Tegnap viszonylag sokat is játszottam vele mert ráértem, és lehet, hogy fogok is még.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Deck
titán
RDR2: Még csak 3 órát játszottam vele de nem rossz. Lovaglás fasza, zene, sztori is érdekel.
Bár a grafika nagy csalódás (kb minden játék szebb amivel játszom) ahogy a kamu hdr is egy ekkora stúdiótól mint a Rockstar. A célzás elég vicces kár, hogy nem tudták normálisan megoldani.. Mint a GTA V kb. Ezenkívül rengeteg a szöveg..
Mindenképp végig játszom.. Ezek csak az első gondolataim róla[ Szerkesztve ]
PS5
-
GEIL
addikt
válasz ProEvoFan #208929 üzenetére
Fortnite-tal már most is működik....semmi átalakító nem kell hozzá....így játszok vele 3 hónapja.
(Logitech "gamer" billentyűzet és Logitech MX518 "gamer" egér)
Első 2 usb portba dugom őket (PS4 slimen) külön-külön és ennyi,.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
.LnB
titán
Ne bassz?! Warframe-mel nem megy? De lehet, hogy ezt a Fortnite-ot is kipróbálom, hogy milyen. A játék nem érdekel, az viszont igen, hogy így milyen inputlagos tv-n.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
GEIL
addikt
TV-től is függ az inputlag....."régebbi LG FullHD 3D 42"-on játszható"......legalábbis simán tudom használni, pedig több mint 20 év Quake3-as múlttal a hátam mögött engem minden zavar ha valami nem úgy fut ahogy az elvárható....fps-monitor frissités...stb stb.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
sp8787
addikt
válasz Wesder #208880 üzenetére
Ha ugyanarrol a sorozatrol beszelunk , az Otherworld-osrol akkor vmit le kell meg irnom amit mar akartam.
Akarmennyire egy oncelu-zagyavasagtenger a jateksorozat igy kivulrol, ezt a video sorozatot nagyon jol megcsinaltak a keszitok.
Viszont most kellene vmi ugyanilyen sorozat angolul ,hogy ne csak egyoldalu tajekozodas legyen.
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Haverral megosztanám a profilomat, az ő gépén akkor elsődlegesre állitom az accomat, kijelentkezek és belépünk az övével?
Ez mit jelent számomra? Folyamatos internetkapcsolatra van szükség a játékok futtatásához (egyórás türelmi idővel)- amennyiben elmegy az internet, akkor nem tudok majd játszani?
Köszi
-
.LnB
titán
-
MODERÁTOR
válasz Kendek #208919 üzenetére
A PS4 mindegyiket applikációnak hívja, a Detroit OST volt meg először, azt hittem mindegyik ilyen lesz(klassz kezelőfelület, cserélgeti a képeket, képes vagyok leragadni elé), elindítom és hallgatom a PS4-en, nem kell másolni sehová. Ezt az átmásolós mődszert érzem bénának a másik 2 eseben, de ha ez adott és csak így lehet, akkor elfogadom, hogy a Detroit a kivétel (az is igaz, hogy azt nem lehet kimásolni... azt hiszem... még nem néztem ). A másik 2-t meg majd hallgatom máshol, ha leszedtem.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #208945 üzenetére
640x634szerk.: Csak most veszem észre, hogy espéespé megelőzött. Ez ciki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest