Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
TXT
őstag
Van olyan co-opban jatszhato PS4 jatek, amit sztorikent lehet PS barattal jatszani az eteren keresztul es jo az elmenyfaktor, a sztori es a jatszhatosag is es nem valami hentelos vagy gyerek jatek?
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #208357 üzenetére
Olyanok is vannak??? Hát ne már!
Egy hordába már belefutottam szerintem, megpróbáltam vagy háromszor de esélytelen volt. Gondolom lesz majd valami atom gépágyú később, vagy ezekkel mit lehet kezdeni?
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #208362 üzenetére
Ezt akartam hallani!
Nem mintha most annyira nehéz lenne. Valami bounty küldetést csináltam egy táborban, kinyírtam a csávót, erre hallom hogy rongyol be vagy 5 motoros a táborba, MELLETTÜK kifutottam aztán ők meg csak húha mi történt, hajjaj, meg ide-oda ugráltak a fedezékek közt
-
penge111
addikt
Skacok, mint irtam a joyom balanalogja elkezdett előrefeléhúzni, kicsit markánsabban megnyomkodtam, megforgatgattam, ez ideig óráig használ, de mindig előjön a probléma. Még garis a cucc,ha szétszedem és nem tudom orvosolni a dolgot, akkor bukom a garit a szétszedés miatt? Rengeteg fajta videó van a neten, különböző módszerekkel. Valaki tudna linkelni egy olyat, ami alapján neki megoldódott a problémája? Én ezt találom a legalkalmasabbnak, de kíváncsi vagyok a véleményetekre: [link]
Válaszokat köszi előre is!
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
.LnB
titán
Na egy pozitív meglepetés a KSZ-es kontroller garancia ügyben. Felhoztuk a boltba és nem szorakoztak, rögtön cserélték. Pedig akkor baja nem is volt. Ráadásul nagyon rendes volt a srác a boltba. Nem is sima feketével távoztunk. ami ugye elvileg nem lehetséges.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Dvix
senior tag
Gyerekek akik a Classic DOOM csomagot most megvették PS4-en, panaszkodnak hogy nem csak be kell log-olni a játék elején egy Bethesda accounttal de játék közben is folyamatosan online kell lenni és sokakat folyamatosan kidob
A Másik meg a wolfensteinoungblood a mai játékok tipikus sz@rja lett, co-op al. Nyomtok együtt egy pózt feltöltődik az életetek. Az ellenfeleknek szintjük van(!!!), ha nagyobb level nálad akkor one shot vagy nekik. De semmi gond mert visszafordulhatsz és ugyanazt a pályaszakaszt megtisztídhatok még 1x mert az ellenfelek visszaspawn-oltak. Ja és figyelt h milyen tölténnyel lövöd meg őket vagy fegyverrel mert egyébként hatástalan a fegyvered, "háromszög"/"négyszög" ammo töltetű pityu kell ha olyanba van foglalva a level cap indikátoruk. Mi van? !
Ismét bebizonyosodott h egy kiadó képes eltolni nagyvonalban a játékait. Ez a franchise is le lett járatva. Jelenleg 3.0 Metacritic-en is. Nem tudom h hogy vagytok vele de én nem fogom megvenni a DOOM Eternalt megjelenéskor! Úgy ahogy nem vettem meg a RAGE 2őt sem ami egy erősen középszintű játék lett, mint utólag bebizonyosodott. "Wait for sale, boys"
DE ez?! Ez borzalmas gyerekek.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Még szerencse hogy a Youngblood nem kapcsolòdik szorosan a Wolfenstein-hez. Gondolom RPG jàtékkal nem jàtszottàl ha csuklòbòl leszarozod.
vg
Hàt igen...
A generàciò elenén ment a hàborgàs, most meg ugye senkit sem érdekel mert így haverral felesbe vehetem a jàtékokat.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Youngblood metacritic nagy része azért ad 0 pontot csak mert nem tetszik neki az, hogy lányokkal kell játszani és azok nem valami nagycsöcsű plázacicák...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Dvix
senior tag
válasz Xaels #208381 üzenetére
Különvélemény, de ha fundamentálisan át van alakítva a játékmenet más stílusban és csak cím sejteti a Wolfensteint az egészben, az nem Wolfenstein. RPG elemek?! ez nem arról szól h nők a főszerplők. Sokkal inkább arról hogyan kell elcseszni egy működő "receptet". Aki jól szórakozik vele...áldásom rá.
És a Bethesda tudta ezt, a játék nem volt reklámozva egyáltalán csak jobbára az utolsó héten és nagyon alacsony árat szabtak rá. Gyanúsan alacsonyat.[ Szerkesztve ]
-
válasz seniman #208383 üzenetére
Tini lányok akiket arra neveltek, hogy bármikor elkaphatja őket az ellenség. Úgy indul a játék is, hogy Anya a szöszit edzi éppen míg Blazko vadászni tanítja a másikat. Amúgy szerintem egyáltalán nem gáz ahogy kinéznek, nem azért vannak ott, hogy kicsapja rájuk az ember.
#208382) Dvix a fegyverek megmaradtak, a játékmenet ugyanúgy arról szól, hogy írtsd a N.-kat. Fröcsög a vér, szakadnak a végtagok. Kicsit feldobták nyitottabb térképekkel és pár RPG-s elemmel, Blazko is fejlődött az előzményekben.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Dvix
senior tag
válasz Xaels #208385 üzenetére
És közben folyamatosan cseréled a fegyvered, mert a többit töltény nem jó arra az ellenfélre? Nem háromszög-négyzet whatever the fuck... No effect? Mi neked a nyitottabb térkép? Az hogy van egy kis ég meg utca? Vissza spawnolnak az ellenfelek ugyanzaon a pályaszakaszon hogy tudd őket farmolni ? Hogy a három szintel nagyobb ellenfelet le tud győzni a következő sarkon? A pályatervezés lusta...
Jól néz ki és jól hangzik. Ennyi. Aki azt mondja h ebben a játékban ezek az elemek kellettek....Dobjátok fel a játékbeli fegyvereiteket skin-ekkel, mert az majd elfeledteti ezeket a problémákat, csaak néhány dolláros...mert igen az is megvan itt...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
EA Access kipróbált információ
Ha egy accountra előfizetsz, akkor a gépen lévő többi primary accounton is lehet játszani a játékkal. Van egy magyar fiókom, ott vettem az előfizetést, és az angol accountom alól tudtam a játékkal játszani.
(mielőtt jön a kérdés, hogy akkor miért nem az angol acc-ra vettem az előfizut: azért, mert amazonon semmilyen GBP felöltőkártya nem érhető el jelenleg, és ugye a PayPal nem működik csak angol kártyaregisztrációval.)
Szóval bátran, a játékok transzferálhatók a primary accountok között.
-
hombre[EU]
veterán
Létezik olyan weboldal ahol fent van (és aktualiális) a PS Now játéklistája?
Life, Uh, Finds A Way
-
-
EczkE
veterán
Ha mar volt egy kis Days Gone nekem is lenne kerdesem vele kapcsolatban. Amikor vegzek egy kuldetessel felugrik rgy ablak egy szazalekos kijelzessel. Ha nem 100% akkor valamit rosszul csinaltam? Vagy mindegyik egy story linehoz kapcsolodik? Sajnos nekem nem egyertelmu. Ha valaki elmagyarazna annak megkoszonnem.
Asszem mindenféleképpen!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest