Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz oriic #208650 üzenetére
Pes-t tippeltem. Oda vissza ment végül a sírás miatta a múlt hónapban.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Carlos Padre
veterán
Concrete Genie release date trailer.
Hangulatos még mindig.[ Szerkesztve ]
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Wlac
Ármester
De ez csak a játék technikai oldala, tartalmilag továbbra sehol sincs a későbbi részekéhez. Mondjuk baromi érdekes ez a fizikai visszafejlődés, kíváncsi vagyok, hogy mégis miért lépték meg.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
-
wierra
senior tag
Áldozni kellett a lélegzetelállító grafika oltárán.
A fizika nem érdekli az amerikai tinédzsereket."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Mike
veterán
válasz Carlos Padre #208653 üzenetére
És csak 9k!
-
cocobanana
tag
Helló!
Ha magyar storeba megveszem a Days Gone-t, az magyar feliratos lesz?
-
hhenry
őstag
válasz cocobanana #208660 üzenetére
igen
-
Új Remnant: From The Ashes videó: Gaming With Gunfire | Yaesha. A gameplay 1:20-nál kezdődik. Van benne új terület és új ellenség is.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Batistuta7
tag
ez tartalmazza az alap offline játékot is?
[Grand Theft Auto V Premium Online Edition][ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
válasz Batistuta7 #208663 üzenetére
igen
-
válasz Synthwave #208656 üzenetére
Na jó, házigizdák közül talán csak nekem heppem teli mellkassal beleállni a fosba.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Imilenni
addikt
Remélem motion controll lesz benne, egyébként mintha az Infamous látnám...
KellPress "F" to pay respects.
-
hombre[EU]
veterán
Elea mi a szösz?
Life, Uh, Finds A Way
-
consono
nagyúr
válasz hombre[EU] #208667 üzenetére
W.T.F. ???
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
GEIL
addikt
üdv !
hülye kérdés:
A PS4 "legújabb" controllere (DS4 v2) vajon használható lesz PS5-höz ?
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
ProEvoFan
nagyúr
Burnout Paradise Remasterd online trófeákba tudna valaki segíteni? Megköszönném!
Pl a 8 emberes találkozó a baseball stadionba egyedül igen kivitelezhetetlen...[ Szerkesztve ]
-
Don77
tag
Szerintetek az miért vagy mitől lehet, hogy a Mass Effect Andromédánál átmegy a pro-m helikopterbe? Nagyon sok játékkal nyomom, újakkal is; pont egy 5 éves játék izzasztja meg ennyire? Már a töltő képnél meg menünél azthittem fel fog szállni Semmi másnál nem pörög fel ennyire.
-
törölt tag
Megvan a 100 millió eladott PlayStation 4
4 othoni konzolból 3 a Sonyé!
-
RangerFox
veterán
válasz BoneDragon #208681 üzenetére
Csak azt írta, hogy pont egy 5 éves játék fogja meg így a gépet.
-
Dr. Venkman
tag
válasz BoneDragon #208684 üzenetére
Ha már az Anthem szóba került, pont azzal játszok mióta befizettem egy havi EA Access-t, és szerintem méltatlanul kapott annyi rugdosást az a játék. Pedig nem szeretem a looter/shootereket, a Division, meg a Destiny sem érdekelt fél óránál tovább. Ebben is csak olyan 4-5 órám van, mert kevés időm van játszani, de így legalább még a trial 10 óráját sem merítettem ki, eddig nagyon bejön. Slimem van, de ezen is eszméletlen látványos, szuper a zenéje és maga a játékmenet, gunplay fergeteges. A köztes rész, a bázis nem túl érdekes, meg sokat tölt ennyit tudnék negatívumnak felhozni. De nem bugos, nem szaggat, sőt még a gépem sem pörög fel tőle, mondjuk ez a kis slim nagyon ritkán szokott. Szóval érdemes kipróbálni, bár lehet, hogy később ellaposodik, de az már a 10 órába úgy sem fog beleférni. Persze a kiadáskor lehet, hogy sokkal rosszabb állapotban volt, a mostani helyzet tökéletesen élvezhető.
A NFS Playbacket próbáltam még ki, azt a bevezető végéig bírtam, borzasztó ez az autó fizika (?) egy GTS után, a grafika is béna volt, töröltem.
[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
válasz Dr. Venkman #208687 üzenetére
Jó szórakozást kívánunk akkor a továbbiakban!
-
Dr. Venkman
tag
Megvenni azért nem fogom... Esetleg ha még a fennmaradó idő is ennyire szórakoztató lesz, akkor ha bekerül a vaultba megint befizetek egy hónapra. De ha már 10 óra játékot kaptam tőle 1200 forintért akkor is jó deal volt. Nem tudom, hogy iróniából írtad-e ezt a jó szórakozást, csak fel akartam hívni a figyelmet, hogy másnak is bejöhet. Ha nem, akkor köszi.
-
sp8787
addikt
válasz Dr. Venkman #208687 üzenetére
Egy looter shooter vagy siman looter jateknal nem 4-5-10 ora alatt fog kiderulni ,hogy nincs benne tartalom....etc. Az egesz mufaj nem errol szol.
-
Dr. Venkman
tag
válasz sp8787 #208691 üzenetére
Ez egész biztos így van, de hát mit csináljak, nem vagyok looter, ennyi időm van, nem tudok egy játékba ezer órákat invesztálni, sajnálom. (Illetve valójában nem sajnálom) Ha meg valami ennyi időre szórakoztató, ha ennyi időre pozitív élmény, és szerintem jó dealben elérhető akkor miért baj, ha felhívom rá a figyelmet? Értem, hogy megvehetném a Resi2-t, ami kb. 10 óra single player szórakozás és kész, ha azt végigjátszom és dicsérem az egy releváns vélemény, ha meg az Anthem trialt akkor az nem releváns, mert nem tettem bele legalább 50-100 órát? Nem értem én ezt, de mindegy is.
-
ldave
félisten
válasz Dr. Venkman #208693 üzenetére
Nincs semmi gond, szerintem azt senki nem állította, hogy az Anthem nem kötné le az átlag játékost 10-15 óra erejéig.
A Slime draws near! Command?
-
Ashiyo
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de PS4 Pro-hoz bármilyen bluetooth fülest/fejest lehet csatlakoztatni?
A konzol már úton van, de még nincs nálam, viszont fejest is most akarok venni (eredetileg telefonhoz, de a játékokhoz is hasznos lenne).
Ezt néztem ki. Szerintetek tudok majd bele életet lehelni?
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
-
saelin
veterán
Megjelenés óta semmi érdemi content-et nem kapott és az első pár hétben iszonyat rossz állapotban volt. Ledobálta az embereket a szerverről, ps4-ek random befagytak, crash-ek tömkelege, bugos matchmaking, repetitív loot, egy fél maréknyi raid/dungeon volt össz-vissz, eventek teljes hiánya és egy teljesen értelmetlen rövid sztori. Én valami 3 nap alatt kipörgettem és utána már semmit nem tudtam csinálni, csak ugyan azokat a küldetés típusokat ismételgetni amit a story felvezetett. A végén járó jutalmak 90%-a pedig a szemét kategóriát enyhén szólva kimerítették.
Hónapok múltán is csak ígérgették a bejelentett tartalmakat, a loot rendszert többször átdolgozták, keresztbe kasul módosítgatták a játék balanszt stb. Napestig lehetne sorolni, hogy mi baj volt és van a játékkal.1-2 ezer forintot lehet megér, hogy elszórakozzon az ember vele, de miután kipörgetted annyi, nincs tovább és nem is lesz már.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 --- 1Tbyte SSD (Samsung 860 EVO!) --- 2 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest