Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
Arra a nyakamat is rátenném, hogy ha az xbox lenne aksis és psen kellene elemekkel szopózni akkor tuti az menne, hogy mekkora szar a ps és az xbox körbehugyozza ebben is
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
MODERÁTOR
válasz RangerFox #207050 üzenetére
Ez szerintem azért van így, mert a Plus az egy előfizetéses jellegű szolgáltatás, és kell hozzá egy végtelen forrás amiről az esedékes díjat le tudja vonni. De ettől függetlenül még nem változik a fizetés menete, előbb a Wallet feltöltése, majd abból húzza le az árát.
(#207049) penge111: Nincs miért aggódni, ha véletlen le is vonná, akkor is 14 napon belül lemondhatod az előfizetést és visszakapod a Wallet-edre az árát (mínusz az addig elhasznált idő).
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ->
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #207051 üzenetére
Esélytelen. Jò ez így ahogy van. Vettem P&C Kit-et és tessék akku-s.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
F_Peter
őstag
Én éppen negatívumként írtam hogy box elite is beépített aksis.
Ha valamelyikre adott minden lehetőség, a másikra meg csak egy azokból (legyen szó bármelyikről), akkor nyilván nem tud jobb lenni a második. És én fordítva látom, hogy a psfanboyok a kevesebbre akarják ráhúzni hogy az több, pedig csak annyi hogy nekik elég.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az lenne a tökéletes, ha aksival jönne a controller, ami KIVEHETŐ. Így ha kezd gyengülni a teljesítménye vagy tönkremegy teljesen, akkor csak ki kell cserélni.
A ps4 controllerem aksija már nem az igazi, nem bír sokat. Ellenben minden más téren tökéletesen működik. Szétszedni nem akarom (és igazából nem is néztem utána, hogy mennyibe telik kicserélni az aksit benne). Nem értem, hogy miért nem tudott a sanyi csinálni neki egy nyílást, amin át cserélhető. (Persze értem én, hisz ha tönkremegy, akkor lehet kábelezni - buherálni...vagy venni egy újat. )
szerk: Ahogy azt is értem, hogy a kicsipuha azért nem a P&C kittel együtt adja a controllert, mert akkor ő pedig attól az extra 5-6 ezer ft-tól esne el. Sajnos-nem sajnos ez ilyen, de a nem cserélhető dolgokat pozitívnak felhozni ilyen esetben nem valami okos szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
🙂
-
-
F_Peter
őstag
Én is Yarnyz megoldását tartom a legjobbnak. Ahogy írtam van megoldás (esetemben powerbank), meg erről beszélünk, hanem vásárlói igényekről, hogy minek örülnénk vagy éppen minek nem örülünk.
Carlos : boxhoz nem csak kínai akkupakk van. Van ott minden verzió, Ms verzió is. (hogy melyik a jobb, az más kérdés)
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
Már egyszer volt,de beírom újra
Cserélhetō a dualshock akksija, akár 2000mah-ra is. Ha ez nem elég forduljon orvoshoz1 fokkal bonyolultabb,mint elemet cserélni,de menni fog... Life, Uh, Finds A Way
-
penge111
addikt
[link] Kinek volt már hozzá szerencséje? Tudtommal tavaly ps+ cím volt a Grand Kingdom, így hátha többen ismerik. Tesztek, videók alapján tetszetős. Milyen szerintetek?
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
aktív tag
Sziasztok. A days gone közepén járok és van egy olyan problémám, hogy a játék nem akar menteni. A motoron ülve nem ment a haromszoggel, manual mentessel meg a küldetés elejét menti. Valaki tudna segíteni?
-
Deck
titán
-
Carlos Padre
veterán
válasz F_Peter #207059 üzenetére
Na igen, a Play & Charge kit. Megterveztek egy kontrollert, amiből kihagyták az aksit, aminek a helyére kialakítottak egy elemtartót, amibe beleterveztek egy akkumulátort, amit ki kell venni ha lemerült, hogy egy mikrousb kábellel feltöltsd. A kínaiak meg előálltak ezzel és ezzel. Lehet azért tart ott az xbox részleg ahol, mert olyan emberek vezették, akik rábólintottak erre, hogy azta, mekkora ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
Cod Modern Warfare Multi Élő 19:00-kor
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #207066 üzenetére
Nem kell kivenni. Ràdugod egy USB porta, mint a PS4 controller-t és tölti. Gondolom ott nem gond, mert ott nem kivehető az akku.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
WaterWave
veterán
nem kavart fel... semmi újdonság...
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Carlos Padre
veterán
-
alratar
addikt
Sziasztok
Amikor a Store-ban bemegyek a just for you szekcióba, egyes jatéknál sárgával írja, hogy FREE (ld kép) de az adatlapon a teljes árat îrja. Ez most mi?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
válasz WaterWave #207072 üzenetére
Mondjuk lehet pont szar a stream alapanyag. Ez a map nem a COD4 DLC-s szutyka? Ott is utáltam itt sem jön be. Valami normális térkép meg nem ilyen 2v2 bohóckodás érdekelne. Na ez a kövi térkép is valami borzadály.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
WaterWave
veterán
válasz 30z.Samu #207073 üzenetére
chat fele írja, hogy úgy néz ki mint a battlefield 5, de hát attól is messze van grafikában.
[ Szerkesztve ]
-
F_Peter
őstag
válasz Carlos Padre #207066 üzenetére
Ugyanaz működik mint itt ps-en, csak ott lehet elemmel, elem formátumú aksival, egyéb aksival, stb. Én nem tudom mi ezzel a gond, nem nyújt kevesebbet, hanem többet.
De szerintem zárju le ezt a kérdést, mert nem jó irányba halad. ✌️[ Szerkesztve ]
-
-
aktív tag
válasz Carlos Padre #207065 üzenetére
Nem, tegnap este játszottam és akkor láttam, hogy az utolsó mentés 1 órája volt. Az fel tűnt, hogy a gyors mentés nem megy, de manualba engedte menteni. De mindig a küldetés elejét menti, ami meg jóval korábban volt... Egy órával azelőtt. Megálltam pár fészket kitakaritani és utána akartam tovább menni. Ötlet mit csinalhatnek?
-
válasz oriic #207086 üzenetére
Muszáj nekik, mondjuk nem fogok a kardomba dőlni. Olyan novemberi játékfelhozatal van, hogy simán el is fogom felejteni a codot
Remnant Twitch elvileg mindjárt indul a gameplay stream.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
zbundy
aktív tag
Ha ez vicc volt, akkor haha... ha komolyan mondod, akkor bukod a nyakad 😀
Mondd már meg mit kell az elemekkel szopózni? Mi a szopás rajta? 😀 -
wierra
senior tag
válasz zbundy #207091 üzenetére
Pl. ha nincs feltöltve a csereelem. Murphy nem alszik.
Egyébként a rögzítőfülek se nagyon szeretik a csikicsukit. Előbb - utóbb elfáradnak és letörhetnek."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
pulffy
őstag
Skacok a Cyberpunkban a Keanu valamiféle npc lesz?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest