Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Gebriel #206297 üzenetére
Az van, hogy azt amit én írok, azt mindenki általános kijelentésnek véli. Holott most is tisztán, érthetően leírtam a DMC-ről, hogy az én véleményem az amit írtam. De ezeket a szavakat, valahogy szűri a szemetek, vagy nem tudom.
Nem tudom hol b*sztam el a rexet, hogy senki nem tudja elfogadni az én személyes véleményeimet. És esküszöm nem is tudom, hogy mit csinálhatnék ezzel a jelenséggel. Az egy dolog, hogy a negatív kritikát szinte senki sem szereti, és érti meg. De még akkor se ha úgy írom, hogy szerintem, véleményem szerint, nekem stb stb
Legközelebb megpróbálom majd úgy, hogy félkövér betűkkel kiemelem ezeket a szavakat, hátha úgy elfogadhatóbb.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Gebriel
veterán
Mint minden résznének, megjelenéskor és még nagyon sokáig utána is.
És ettől függetlenül a DMC nekem pont az a játék, ahol bár a grafika brutális, mégis maga a játék grafika nélkül is élvezhető. Lásd első három rész
Kb mint a Prince of persia ps2 kiadásai, jó grafika nélkül is élvezetes játékot nyújt..LnB
Direkt hozzá írtam "neked nem jött be ennyi..." a többit meg csak tényközlésként írtam.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Ugyanmár, miért utálnálak vagy sértődnék meg? Ne viccelj már
A W3-as dolgot csak azért írtam mert, minden játékba bele lehet kötni ha csak a hibákra figyelsz. Nincs semmi gond azzal ha nem tetszik egy játék vagy azzal se ha igen. (kivéve az Anthem, Fallout 76 stb.. )
Mivel mindig telefonról írok így nem szeretek regényeket írni, inkább röviden fogalmazok. Ezzel sincs semmi baj szerintem. Rengeteg jó arc van itt és van egy jó színvonal is. Nem úgy mint Facebookon a ps4-es csoporotkba pl.
Én elvagyok a Ubisoft játékokkal mert szórakoztatnak és ahol lehet ott coopba toljuk. A lényeg, hogy amivel játszasz az szórakoztasson..[ Szerkesztve ]
PS5
-
.LnB
titán
válasz Gebriel #206302 üzenetére
Áh az a komment nem is kimondottan neked szólt. Meg lehet utólag írtad bele azt a mondatot?
Hanem úgy mindenkinek, még magamnak is.Reggel írtam megint két kommentet, aztán egész napos eszmecsere lett belőle. Szerencsére normális hangvételű, de megint túlságosan megszalattak a kommentek, kicsit indokolatlanul.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Gebriel
veterán
Ja oké.
Nem, nem. Nem utólag.
Nem is olvastam végig az egészet csak az utolsó párat
Indokolt vagy indokolatlan, az mindenki döntse el maga, de mint erős véleményformálónak ezzel neked szerintem számolni kéne.
Mint ahogy az MGS úgy a DMC téma mellett én se akartam elmenni.
De azért remélem megérted és nem véletlenül írtam azt amit írtam.
mint ahogy sok ember nem érti miért olyan jó a MGS ugyan ez van itt is... és ez így van rendjén.[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
Vettem egy DVI elosztót, hogy ne kelljen a monitor(DellU23H) csatlakozóját tönkretennem a laptop és a PS4pro közötti váltásokkal. Ez a doboz(elosztó) jól működik a laptoppal, de a PS4pro-val nem igazán fasza a dolog. Villódzik a kép néha hangyák-háborúja van a kijelzőn néha meg pár percre perfektül működik. Rossz lehet a doboz amit vettem? Esetleg a PS4pro-ban van valahol egy beállítási lehetőség? Vagy esetleg a monitorom túl régi már az ilyen mókázáshoz?
PSNID: Tomy83PS
-
MODERÁTOR
válasz psycroptic #206308 üzenetére
HDCP problémának tűnik, ha az szétesik akkor szokott ilyen white noise jelentkezni.
<-ƘƘ->
-
addikt
A monitoron nincs szabad DisplayPort bemenet? Talán jobb lenne a PS-hez egy HDMI-DP átalakító.
-
rumkola
veterán
4K, RGB, deep black, HDR-t nem viszel át ilyen elosztóval
le kell venni fullhd-re, vagy korlátozott hdr nélkülire[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
válasz psycroptic #206310 üzenetére
A HDCP-t korlátozni lehet a Biztonságos mód (Safe Mode) alatt 1.4-re, az hátha segít rajta.
<-ƘƘ->
-
psycroptic
őstag
Egy HDMI-DP kábelnél mit nézzek, milyen adatokat? Kellene vagy 5 méter: DisplayPort 1.2 und HDMI 1.4. van ezektől a számozásoktól eltérő? Előbb-utóbb le lesznek cserélve a megjelenítők, de nem idén. Olyan kábelt szeretnék, ami a jövőben is megfelelő lesz.
Most olvasom, hogy nincs is olyan ami nekem kellene, mert ezek a szarok csak a dp irányából működnek a hdmi felé. Tehát csak, akkor fogom tudni az ilyen kábelt használni, ha a PS DP-t a monitor HDMI-be dugom.
[ Szerkesztve ]
PSNID: Tomy83PS
-
Rigormortiis
veterán
válasz hombre[EU] #206293 üzenetére
Nem. Elég kicsi a térkép, és nincs sok küldetés sem, ami viszont van, az mind ki van dolgozva. Ahogy a környezet is. Párszor meltattam már itt a játékot, de olyan epikus harcok vannak benne, mint sehol máshol, köszöngetően a durván fejlett és tanítható ai-nak. Egy picit kopottas a megjelenítése, de ez senkinek ne vegye kedvét, hatalmas királyság a játék, ennyi pénz pedig nem tétel érte.
Piszok látványos és hangulatos, ahogy a csapatunk összedolgozik, és nagyon jó története van! Kihívás is van bőven hála Bitterblack Isle-nek...
Az előző generáció magasan legalulertékeltebb játéka.
Amikor megjelent a remaster verzió, gyorsan beletettem 3 végigjatszást (nem veszesen hosszú), annyira magával ragadott, ismét...
De mondok egy példát, miért olyan hangulatos az egész...elmész valami romok közé, ott betámad egy ogre, a szél tépi körülöttünk a fákat, villámlik, dörög, iszonyat epic és szép zene szól alatta, miközben az ai által irányított társak rávetik magukat: az íjász felmászik az oldalán, és a szőrébe kapaszkodva döfi a bökőjével, a magic archer távolról b.ssza rá a mágikus szarjait, miközben a másgus iszonyat látványos villámkorbáccsak üti, ahol éri, mi pedig tankoljuk.
Ilyet még nem láttam mas játékban, és tényleg...vegyétek!
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
hombre[EU]
veterán
válasz Rigormortiis #206319 üzenetére
Akkor lehet bespájzolom esōsebb napokra (lemezes 15€,ennyit biztosan megér). A prevgent nem kimondottan a grafikára értettem,hanem inkább a mozgás,animáció,hitbox stb ezt a videót néztem meg
Jó a szerkesztett résszel meggyōztél
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
zbundy
aktív tag
Milyen érdekes kis eszmecsere folyt itt az MGSről és a DMC-ról. Két játék amit bottal se piszkálnék meg. Az egyik egy (számomra) buta, egysíkú hentelde, a másiknak meg (meglátásom szerint) a legnagyobb erénye a rajongók szemében néhány játékmenetbeli "forradalmi" újításon kívül a story. A story, amiről csak annyit tudok amit az OW féle retroworldből hallottam, de nekem olyan mint valami elcseszett szappanopera. A nevektől meg egyenesen hányingerem van. Látom mind a két játék brutális rajongó táborát, csak nem értem. Ezt senki ne vegye támadásnak csak szerettem volna megosztani az én véleményemet is 😀 jah és épp most tolom a DMC szintű faék egyszerűségű Doom-ot és elő van rendelve a Death Stranding is Kojima "mestertől" 😀
-
Rigormortiis
veterán
válasz hombre[EU] #206320 üzenetére
Ez ilyen, bár nem a legjobb oldalát mutatja a video a játéknak.
Ha esetleg játszanál vele, vegyél majd fel pajtinak, akkor tudod használni az én segítőmet (kb egyedül leharcol neked egy normal végigjátszást).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Wesder
félisten
Rage2-ön gondolkozom. Jònak néz ki a gunplay+60fps. Gondolom itt kb ki is fújt az egész.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
darvinya
titán
Sziasztok
Átolvasva TÖ-t nem találtam választ kérdésemre.
Létezik WinXP, Win7 emulátor program PS4-re?
Ha igen hol találom.Köszönöm
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
KaitouP
nagyúr
válasz darvinya #206328 üzenetére
Hivatalos nem hiszem, onnantól kezdve még gondolom törni kéne a gépet, amivel itt nem foglalkozunk.
[ Szerkesztve ]
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
-
belan
addikt
válasz zbundy #206321 üzenetére
Azért mgs egy szappanoperahoz hasonlítani durva tréfa 🤭 sztorija zseniális , gondolom neked a fortnite vagy cod a favorit vagy valami hasonló . De persze véleményed azért tiszteletben tartom .🤬🤤
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Banano
tag
Üdv!
A detroit-ot melyik storeban kell letoltenem ha magyar feliratot szeretnek? Nincs plusom,igy mindegy hol fizetek elo,de a profilom asszem uk-s. Onnan is jo lesz?* Random életbölcsesség ctrl+c ctrl+v *
-
Málnabeach
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek egy fél évig még garanciális, kifejezetten megkímélt állapotban lévő 500gb-os slimért mennyit lehet elkerni, hogy relatíve rövid idő alatt elkeljen?
-
Deck
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest