Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
Wesder most röhög a markába.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
TXT
őstag
válasz Carlos Padre #206839 üzenetére
Probaltad esetleg a tobbi Nacon-t is, vagy csak ezt? Ott az ujabb is ebbol, meg az Unlimited verzio. Nem tudom, van e erzekelheto kilonbseg kozottuk az aron kivul. Persze nyilvan van, csak felhasznalas szempontjabol kerdezem, hogy megerheti e a felarat kenyelem es hasznalhatosag szempontjabol? Vagy mar tultoltak azokat?
Esetleg Scuf-fal van tapasztalat? Akar ehhez a Naconhoz kepest is.En is valami mas megoldast keresek, mert annyira elgemberedik, elfarad a kezem a gyari kontrollertol ugy egy ora utan, hogy keeeesz Csak sehol nem talalok olyan helyet, ahol ezek kaphatoak lennenek itthon es mondjuk elotte mondjuk le is lehetne tesztelni. Vagy csak nekem “tul nagyok” az igenyeim?
[ Szerkesztve ]
-
SityiSXT
őstag
Mondom, 8bitdo adapter. Bármilyen wireless gamepad bármilyen rendszeren. Én Switchen használok vele DS4-et. Kínából idő ugyan, mire ideér, de mindössze 10-12 dollár így.
-
Wesder
félisten
válasz seniman #206858 üzenetére
Felőlem mindenki azon jàtszik, és azzal amivel akar.
Deck.
Az Elite-t szeretem, mert jò neh3z ha akku vagy elem van benne, ràadàsul egyszerre 2 profil tàrolhatò benne.
Jò lenne a 2.0 is a BT miatt, de az màr beépített akkus. Az 1.0 még a Fat Xbox idejében jött ki. Ahoz képest jòl tartja az àràt.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Carlos Padre
veterán
A v2 annyiban különbözik, hogy a bal kar is programozható már, és USB3 csatlakozót kapott, de a dizájn ugyanaz. Az új unlimited kapott egy komolyabb változást, ott a ravaszok is jobbak, újak a karok és a kontroller alakja is sokat változott. Illetve vezeték nélküli módban is játszhatsz vele.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
TXT
őstag
válasz SityiSXT #206859 üzenetére
PS rendszer nincs a Spec kozt, igy ez akkor felejtos? Vagy mukodik csak nem publikus?
(#206866) Carlos Padre: Ertem. Es ezeknek van valojaban ertelme/kenyelme hasznalat kozben? Unlimited azert jocskan felaras! Raadasul ha jol tudom, az Windows-os rendszeren kehet igazan testre szabni, mert hogy annyira aprolekosan be lehet allitani mindent es azt ott lehet csak. Na ez igy eleg macerasnak hangzik... Vagy?
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Pont PS4-et nem támogat. Most körbefutottam a netet, csájna oldalakat, hozzászólásokat, de senki nem írja, hogy ps4-en bármilyen kontrollerrel használna ilyet, ahogy a spec-ben se található.
Én pl nagyon bírom a 8BitDo dolgait, de nem láttam eddig, hogy PS4-hez csináltak volna valamit, minden máshoz van.Szerk: max dobj egy levelet a supportnak, hogy azt az adaptert szeretnéd PS-en használni, működik-e vagy várható-e a jövőben.
[ Szerkesztve ]
.
-
TXT
őstag
válasz Carlos Padre #206866 üzenetére
Koszonom a valaszt!
Es erzed ezek kozul valaminek a hianyat a te kontrollereden akar az usb3, a programozhato bal kar, vezetek nelkuliseg, a jobb ravaszok-karok, vagy a mas dizajnnak (talan meg jobb fogas?), vagy esetleg masnak?
Megeri a masik ketto a felarat szerinted?Mas kerdes!
Hasznalt PS4 Pro vetelenel mire erdemes figyelni a gep, a kabelek es a kontroller kapcsan? Az osszefoglaloban keves az info errol es tobb link sem mulodik. Illetve hogy ellenorizheto, hogy nem bannolt e a gep? Tok amator vagyok a dologban, ezert kerdezem![ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Új akció a magyar storeon.
Semmi extra, csak a szokásos...
Talán a A Plague Tale: Innocence.Sokan írtatok hogy jó játék.[ Szerkesztve ]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akit esetleg érint:
Tölthető a Kill la Kill - IF demója - [link]
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Dragon Quest XI - elkezdtem.
Egész őszintén, a fantasztikus látványvilága fogott meg ebben a játékban, semmit sem tudtam-tudok a sorozatról, de úgy éreztem, hogy ez kell nekem.
Meg is érkezett tegnap, el is kezdtem, beletettem az első két órát, az első tapasztalatok vegyesek. A világa fantasztikus. Annyira szép az a játék, és olyan bájos, ami nekem nagyon bejön. Mintha egy mesefilmet néznék, csak ennek most aktív részese lehetek.
Ami legelőször akasztott ki, az a játék zenéje. Valami elképesztő fülsértő, leginkább a régi hangkártyákból kisajtolt midi hangokra hasonlító förmedvény, egy óra játék után kénytelen voltam 0-ra levenni a zenét, különben konzolostul basztam volna ki a játékot.
Ami nem tetszik benne, az a harcrendszer. Mindig is utáltam a körökre osztott bohóckodást, a Persona 5-öt is ezért hagytam abba 40 óra után, mert a harc benne egyáltalán nem érdekelt, minden más viszont fantasztikus volt abban! Itt ráadásul azzal van megspékelve, hogy nagy szemű lufik meg gumimacik ellen (is) kell harcolni - nem lett a kedvencem. Még nem találtam meg azt az opciót benne, mint a Persona 5-ben, hogy magától nyomja le a harcokat a beavatkozásom nélkül, remélem van ilyen funkciója. Nagyon remélem.
A főhős némasága kiborító. Egyszerűen nem is értem, hogy a francba lehet úgy egy játékot megcsinálni, hogy a főhős egy árva mukkot nem szól?! A félszinkron miatt ugye sokat kell olvasni, ami azért fárasztja az agyat rendesen.
Számomra ez egy teljesen új világ és játékélmény, kíváncsi vagyok, meddig visz vele a lendület, valaki itt írta, hogy 100+ óra van a játékban.
Most azt érzem, hogy szívesen kapcsolom be és folytatom a játékot munka után, kíváncsi vagyok, meddig tart majd ki ez a lendület.
-
Moby
addikt
válasz #10186752 #206877 üzenetére
Az is egy olyan játék volt, amit valami nagy leárazásban megvettem lemezesen valami nagyon alacsony áron(talán emagon, nem emlékszem), kipróbáltam. Másnap eladtam.
A játék fantasztikus, a midi zenék borzalmasak. Elviselhetetlen.
Szerencsére pc-n berakhatók alá az "eredeti" nagyzenekari művek.
Úgy azért más.
Mondhatni ezt is megmenti egy, az önigazolás-kényszeres switcherek által lesajnált platform/persze 300 órában az orchestral aláfestés is rohadt unalmassá válik, de mégsem 3 perc után kaparja az ember a falat.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
"Számomra ez egy teljesen új világ és játékélmény"
Ha 40 órát tettél a P5-be, akkor hogy lenne neked a JRPG teljesen új világ?!
A zene szerintem is szörnyű. Én is lenémítottam, sőt a család is ki volt tőle már, mikor meghallották. Ami neked még nem fog tetszeni mint souls player, hogy marha könnyű a játék. Igazi kihívás csak az endgame-ben van.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
SityiSXT
őstag
Az 8bitdot benéztem, bocsánat. (Valaki említette, hogy a Switch mindennel megy - nem, nem egy, ezért is vettem ilyen adaptert. Aztán kaptam egy PS4-et, és azon is ki akartam próbálni, csak nem jutottam el odáig még)
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #206874 üzenetére
A Plague Tale: Innocence - Accolades Trailer
Ha nem lenne elég, hogy "mi" mondjuk, hogy jó.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
sp8787
addikt
Mondjuk nem jutottam el az endgame-ig mert ruhedetesen unalmas lett egy ido utan az egesz jatek.
De az "kihivas" ,hogy ki van e farmolva/maxolva minden vagy eppen ugy dont az rng ,hogy na most megnyered ezt a harcot?
Ebben a jatekban sztem az egvilagon semmi kihivas nincs legfeljebb az ,hogy hajlando vagy e beletenni egy halom idot es turni a dogunalmat. -
penge111
addikt
Mondjuk én már az ősrégi konzolokon is főleg jrpg-t játszottam, lehet ez az oka, hogy engem egyáltalán nem idegesített a játék zenéje. Annyi zavart, hogy nem annyira változatos. Maga a játék zseniális, én platináztam. Ahogy irod ez egy bájos kis meseszerűjáték, még a szörnyek is aranyosak, az embernek még sajnálja őket kinyírni. Ez minidig is jellemző volt a DQ részeire. A története pedig szuper lesz, bár az elején picit leül majd, de utána végig jó lesz. Ha lesz erőd végigvinni, ha legördül a stáblista, majd folytasd a játékot, mert tovább folytatódik a kaland...
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
-
F_Peter
őstag
válasz #10186752 #206890 üzenetére
"Milyen hülyeség, hogy játék kihívás legyen?!"
Ez gyakorlatilag az egyik alap pillére volt a játékoknak. Megértem hogy valakinek ez nem kell, de hülyeségnek nevezni túlzás.
Ha eltérünk a videojátékoktól, akkor is ugyanez van.
Ha elmegyek mondjuk teniszezni, akkor is olyannal lesz igazán szórakoztató, aki jelent valamennyi kihívást, izgalmat, stb. Játszhatnék egy 8 éves kisgyerekkel és nyernék, de ettől még nem fogok jól szórakozni.A kompetitív játékok is a kihívásra alapoznak, ahogy sok más multi is, és elég sok rajongójuk van. De már a Tetris is a kihívásra alapozta a szórakoztató mivoltját.
[ Szerkesztve ]
-
dinostaRR
tag
nem tudja valaki, van aktív magyar klán warframeben?
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
Woodslave
félisten
válasz #10186752 #206890 üzenetére
mondjuk ezt én se értem soha amikor ezt mondod, mert nem először jön fel a téma. Pláne te aki souls játékokkal játszol akkor ezzel azt mondod hogy ezek nem jelentenek kihívást?
esetleg megint hiányzik a kihívás pontos mindenki által elfogadott definíciója mint alap a társalgáshoz.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
.LnB
titán
válasz Woodslave #206897 üzenetére
Ő annyira kemény, hogy semmi kihívás nincs semmiben számára, reflexből mássza a Mount Everest-tet. El Capitan meg bekötött szemmel, kötél nélkül.
Csak aztán mikor jönnek az AC-ben a farkasok... Ott kezdődnek a bajok..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest