Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Deck #206288 üzenetére

    Abszolút nem igaz rám amit írsz.

    De kezdjük az elején. Írtam már sokszor. Én mindenkit csípek itt a topikban. Mindenkit. Téged is. Sokszor nem egyezik a véleményünk, történik pár komment váltás, de semmi komoly, én ezt normálisnak is tartom. Sokakkal szeretek is jó kis eszmecseréket váltani akár vitázni.
    Mivel elég sokat vagyok itt, mindenkiről kialakult egy kép bennem. Mert nem csak irkálok, figyelek, és valamennyire megismerem a fórumtársaimat. És hiába csípek mindenkit, az nem egyenlő, azzal, hogy adok is mindenki véleményére. Nem, abszolút nem.

    Ha most eltekintünk is attól, hogy a kommentjeid nagy része "frappáns" egysoros, és nem emlékszem rá, hogy valaha is olvastam volna tőled egy rendesen megírt, átgondolt véleményt úgy bármiről is. Akkor is nézzük most mit csinálsz.

    Példálózol, egy ma már szinte klasszikusként emlegetett játékkal. Bizonygatod, hogy az nem is olyan jó, mert neked nem tetszett. Mindezt azért, hogy belém tudjál marni, vagy mit tudom én miért!?

    A The Witcher 3: Wild Hunt a legeslegrosszabb példa amit felhozhattál. Mert azt a játékot szinte egyöntetűen, az egész szakma, és gamer szcéna imádja. Persze van akinek nem tetszik, de mi lehet az arány? 100:1-hez? Az pontosan az a szint, hogy na és kit érdekel? Az a játék megnyert egy rakás díjat [link], mindenhol magas pontszámokat kapott. Eszméletlen nagy rajongótábora van. És nívós renoméja.

    Ez elég nagy melléfogás részedről. Mert neked nem tetszik, biztos jön majd még valaki akinek nem tetszik. Összeálltok mint két kicsi Lego. De akkor is. NA ÉS?!

    Ennek ellenére a te általad hőn szeretett játékaid ("ami meg Ubisoft azokat elvből utálod", ráadásul ez sem igaz.) csak játékok a sok közül. Megjelennek, elvagytok velük, aztán 2-3 éven belül elfelejtődnek. Senki se emlékszik rájuk. Ráadásul 2-3 évente új jelenik meg belőlük. Nem említhető egy lapon azokkal a játékokkal amik az iparág csúcsát jelentik. Ettől még lehetnek szórakoztatóak, élvezhetitek, szerethetitek. Én is csípek olyan játékot ami nem igazán top színvonalú. De akkor legalább ilyenkor példálóznál azokkal.

    Te egy jó fej arc vagy, de számomra nem feltétlenül releváns a véleményed. Megvannak azok akiké az. Sőt vannak olyanok is mint mondjuk S e t h, aki rendszeresen kinyilvánítja nemtetszését felém. És mégis, egy végletekig intelligens, értelmes csávónak tartom. Ráadásul mostanában szokott ő is hosszabb véleményeket írni, amiket jó olvasni.

    Bocsánat ha ezzel megbántalak, remélem tudod ezt felnőttként kezelni. De ez már egy ideje kikívánkozott belőlem (mert nem elsőre próbálkozol be ezzel). Utálhatsz, szarhatsz a véleményemre. Nem érdekel. Akkor is itt leszek (remélem) még jó darabig, és hol poénkodva, viccelődve. Hol komolyra fordítva, értelmesen, de ontani fogom a betűket. ;)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák