-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz S e t h #177314 üzenetére
Ha visszakeresel, akkor láthatod, hogy hetekig vívtam az emag-gal, KSZ-szel a Dragon Quest XI miatt. Hibás árat írt ki az emag, előre utaltam.
A fogyasztóvédelmet felejtsd el. Kérd vissza a pénzt. Amúgy az egész az emag sara. Az emag meg Román cég, semmit nem lehet kezdeni velük. Többször beszéltem a fogyasztóvédelemmel róluk.
Az emag egy undorító cég, én soha nem rendelek tőlük semmit. A KSZ-szel nincs nagy baj, ha tőlük vettem valamit azzal általában nincs gond. Amikor volt, akkor meg nagyon segítőkészek voltak.Ui: ha kell bemásolom ide a KSZ hivatalos álláspontját amit nekem küldtek, ilyen esetekre vonatkozik. Kb le van írva az ászf-ben, hogy soha semmiért nem lehet őket felelősségre vonni. A Fogyasztovedelem erre azt mondta nekem, hogy azért nem úgy van, de borzasztó nehéz a vevő akaratát érvényesíteni. Jogi úton lehet csak.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest