Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szzoo
tag
válasz
saelin #154070 üzenetére
Itt tovább van gondolva a játékmenet, mint 3.2.1.GO. Sokan ezt utálják a játékban, meg mert az egész rendszer finomításra szorul. Eredménye viszont van.
A sportsmanship rating próbálja elzárni a dodgemező sofőröket. Emellett olyan pentality rendszer van a játékban (ezt nem tükrözi a video), hogy elveszi a kedved bármilyen kontaktustól. Minden kontaktust el kell kerülni. Nagyobb büntetés után, ha nem állsz meg kizár a versenyből. Gyakran vétlen ütközés esetén is van pentality (én az ilyeneket satufékkel megpróbálom elkerülni, mert így a legtöbbször nem büntet).
Nekem a versenyek 60-70%a ilyen. Driver rating függő a ghosting szintje és több ilyen tulajdonság. Magasabb szinten én kevésbé érzem jól magam. Ezen a szinten még többnyire mások is "magunkkal küzdenek" egy ilyen nehéz pályán. Néhány köcsöggel találkoztam már, de inkább túl agresszívak voltak. Ez a magasabb driver ratingnél jellemzőbb. Itt általában bézázás okoz galibát. Olyan bézázás, amit néha én is előidézek... szóval. Minél előrrébb kell kvalifikálni, annál biztosabb egy jó verseny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jogász topic
- Debian GNU/Linux
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia (Eladva)
- PlayStation 4 Fat és Slim Gépek
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Eredeti Anbernic Rg40XXV játékkonzol 64/128 GB SD kártyával 16000+ játék
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - szép állapotban
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest