Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Idő előtt kiderült a Mafia: The Old Country megjelenési dátuma
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- World of Tanks - MMO
- Kedvcsinálót kapott a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Assetto Corsa EVO
- Hamarosan újabb részleteket kapunk a Cronos: The New Dawnról
- Stellar Blade
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
boost #116931 üzenetére
Azért, mert undorító lett az egész felújítása a játékoknak szó szerint!
Nézzél a YT-on videókat róla, gyalázat ahogy kinéz, legalább is én már nagyon hozzászoktam a Horizon szintű grafikához és sajnos ehhez mérek mindent, tudom nem minden a grafika na de ez akkor is gáz 2017-ben!
A GOW3 remastered ehhez képest.....Sting2-Sajnos már nem nagyon, mindenki a Destiny2-t várja!
Végül is már nincs is nagyon miért játszani vele, én amit lehetett mindent kihoztam ebből a játékból!
Egyedül a halál nélküli raid nincs meg az kellene még a platinához, de nem is igazán izgat a dolog, lehet majd 1x letolom valamelyik raidet egyedül ha nagyon unatkozni fogok😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost
- Okosított PS3 FAT - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest