Hirdetés
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
front3r #111251 üzenetére
Milyen szerverekért? A multi játékok saját szervereken futnak. A digitális játékok pedig, tekintve h ugyanannyiba kerülnek alapáron akciók nélkül, mint a lemezesek (amire rájön a szállítás, kiadó, eladó stb sápja, míg a digitnél csak a szerverkötlség van) szintén nem indokolt. Pusztán arról van szó, h megtehetik h pénzt kérnek érte.
Én egyébként nem bánom, még ps+ indulása óta megvan az előfizetésdem, úgyh ps4en nem is multizom csak félévente 1-1 napot kb
Mondjuk én szeretem az indie címeket, az aaakat meg ami érdekel már úgyis megvettem, kijátszottam.
(#111252) ithuriel Szép és jó az utolsó bekezdésed, s igazad is lenne ha nem lenne készpénztartalékuk
Tekintve h az exklúzív címeik kb mind profitábilisek, így plusz pénzt azokba se kell forgatni. Ettől függetlenül nem baj ha termelik a pénzt, főleg h az utóbbi években a ps részleg volt az egyetlen, ami nem veszteséget termelt, szemben a tv, eszközpiac nagyjával - Vaio volt, nincs pl... (talán még a filmes részleg is veszteséges volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Last Epoch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest